Şimdi Ara

Virüs programı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben lisanslı bi virüs programı satın alıcam siz ne öneriosunuz ? kaspersky 2014 almayı düşünüyorum önerir misiniz?

• Eset tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amine_38

Slm arkadaşlar
    ben lisanslı bi virüs programı satın alıcam siz ne öneriosunuz ? kaspersky 2014 almayı düşünüyorum önerir misiniz?

Lisanslı arıyorsan en iyisi kaspersky ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evt satın alıcaz lisanslı arıyorum.
    bende kaspersky ile eset arasında kaldım. kaspersky çok kasıyor pc yi diolar o yüzden eset alsam mı diyorum. aslında tek pc için almıcam 3 - 4 pc ye kullanabileceğim paket olması lazım kaspersky one diye bi 5li kullanıcı sürümü varmış ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amine_38 -- 4 Mart 2014; 22:41:59 >
  • Trend Micro öneririm. Türkiye de pek bilinmese de yıllardır tavsiye ettiğim, müşterilerimde de kullandığım güvenlik yazılımı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Trend Micro öneririm. Türkiye de pek bilinmese de yıllardır tavsiye ettiğim, müşterilerimde de kullandığım güvenlik yazılımı.

şikette pclerimize çok gıcık bi virüs bulaştı temizleyemiyoruz bi türlü çok önemli dosyalarımız falan var. formatta atamıyoruz. belleklerimiz 2 tb falan. pc yi kasmıcak ama iyi temizleyecek bişi lazım bu bahsettiğiniz programıda araştırıyım bi o zaman. ilk defa siz önerdiniz.
  • Dediğim gibi, Türkiye'de pek bilinmiyor ama gerçekten başarılı ve sistemi yormuyor. Hepsiburada.com da satışı vardı. Toplu lisans satışları da var. Yabancı kıyaslama sitelerinde görebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Dediğim gibi, Türkiye'de pek bilinmiyor ama gerçekten başarılı ve sistemi yormuyor. Hepsiburada.com da satışı vardı. Toplu lisans satışları da var. Yabancı kıyaslama sitelerinde görebilirsiniz.

tşkler önerileriniz için. araştırıcam.
  • Kaspersky al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaspersky gerçekten hoşuma gitti benim. Ancak çok kasıyor bilgisayar. O yüzden kaldırmak zorunda kaldım. Şimdi de Avg kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.