Şimdi Ara

Virüs Programına Ödediğim Paralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Paketiniz İŞYERİM NETLİMİTSİZ Başlangıç Paket-İşyerim 6 ay %50 İndirim Kampanyası_Teklif

Telefon Numaranız ***********

Paketlerinizde yer alan ücretsiz servisler

Aile Koruma Sifresi

TTNET Müzik Standart Üyelik

TTNET OYUN Standart

Kurumsal Güvenlik (3 PC Lisans)

Wi-Fi 600 dk Paketi

İşyerim 6 ay %50 İndirim Kampanyası_Teklif
    İŞYERİM NETLİMİTSİZ Başlangıç Paket

Satın Aldığınız Servisler Satın aldığınız servis bulunmamaktadır.

Maalesef McAfee kullanmadığım halde her ay 3 TL fazladan ödeme yapıyorum.

Eğer bu McAfee iyi bir antivirüs programı ise kullanalım o zaman. Fakat bu paket bende ücretsiz olduğu halde ben servis satın al kısmına girince şu karşıma çıkıyor:

Seçiniz Paketinizle Sunulan Servisler Fiyat

TTNET GÜVENLİK McAfee VirusScan 1.99 TL/Aylık

TTNET GÜVENLIK 3 TL/Aylık

Zaten 3 TL kullanmadığım halde benden alıyorlar birde ücretsiz servisi satın alınca ekstradan bir 3 TL daha yüklenir mi?

Bilgisi olan ve bu antivirüs prosunu kullanan ne öneriyorsunuz?

Ben şuan kaspersky 2010 kullanıyorum ama 30 gün denemelik ...

NOT: Tarifem 8 e kadar olan sözde limitsiz adsl ve her ay ödediğim para 63.5 TL ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 3 Mayıs 2012; 20:05:24 >

• McAfee o kadar başarılı bir antivirüs programı değil.
    Servislerden iptal etmeye çalışın.
  • Bu sorununuzu ttnet çagrı servisine bildirmeniz gerekmektedir.Zaten orda bu sorunu hallederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4S1R6A

Bu sorununuzu ttnet çagrı servisine bildirmeniz gerekmektedir.Zaten orda bu sorunu hallederler.

Ttnete zaten zamanında neden kullanmadığım servis için ücret ödüyorum dedim. Fakat müşteri memnuniyetini tamamen hiçe sayan bir firma oldukları için kendileri maalesef ne durumu düzelttiler nede paramı iade ettiler. Tahhüt bitsin tüm bağları kopartacağım ttnet ile.

Madem iyi bir anti programı değil o zaman böyle devam ama kendilerinede telefonda demiştim helal etmiyorum ödediğim fazladan 3 TL leri ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

McAfee o kadar başarılı bir antivirüs programı değil.
    Servislerden iptal etmeye çalışın.

Maalesef servisler kısmında o servisi kullanmadığım için hiçbir şey yok ama kullanmadığım halde benden 3 TL fazladan alıyorlar ...
  • Hocam simdi ben sana şöyle soylıyım eger kı paket ıcerıklerıyse ıptalı mumkun olmaz.Ancak ek paketlerse o zaman mecburı olarak ıptal etmek zorundalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide haberim olmadan tivibuya üye yapmışlar aylardır bedava dan para ediyormuşum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4S1R6A

Hocam simdi ben sana şöyle soylıyım eger kı paket ıcerıklerıyse ıptalı mumkun olmaz.Ancak ek paketlerse o zaman mecburı olarak ıptal etmek zorundalar.

Telefonla yedik o kazığı. Önce bayi aramış nerden bileyim kayıt yapılıyor dedi meğer yapılmıyormuş. Soracağımızı sorduk taahhüt bitene kadar fiyat bile artmayacak dendi. Sonra fiyat 54 den 59 oldu şimdide 63,5 oldu. O güvenlik zımbırtısından bahsedilmedi bile. Resmen dolandırıldım. Paket dahili yani ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.