Şimdi Ara

Virüs ramazan ayına kadar bitti bitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
15.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ramazana kadar bitsin de ülkece sokaklarda agız tadıyla ilk iftarımızı açalım hep beraber
  • Virüs bu hızla yayılıp can kayıpları da artmaya devam ederse zaten camiler kapalı kalır. Birbirini ziyaret etmek camide takılmak isteyen varsa da gider kapar virüsü Allah ına erkenden kavuşur. Şu ortamda ibadet düşkünlüğü yapmak sovdan başka bir şey değil. Evinde de yapabilirsin bu ibadetleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ramazanda daha çok yayıılır camiye giden olur misafirlige gidip gelen olur önüne geçemeyiz inşlh o zamana kadar biter bu virüs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Suan tanri ustu bir durum var.

Bu beni her seyden soguttu.

Allah evine bile girilmesine izin vermiyor. Yanima gelenleri hasta ediyor.

Dusmaniymisiz gibi davraniyor.
    O yuzden isim olmaz
    bu düşüncenden dönmen dileğiyle.
  • Ramazana 1 ay kaldı!

Hazirandan sonra, sıcakların etkisiyle akibeti belli olacak

(Evet sıcaklıktan etkilenmiyor olabilir. Yaşarsak göreceğiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 20 Mart 2020; 18:58:54 >
  • virüs bu hızla devam ederse oruçta tutamayız oruç bagışıklık sistemini zayıflattıgı için hemen virüse kapılırız
  • Bu virüse çare bulunmaz ise, cami der biter, cumada biter, günü geldiğinde ramazan da biter !

Bu kaddar bassit !

Kabul etmek istemiyorsan, İÇİ BEYAZ KİREÇLİ TOPLU MEZARLAR SENİ BEKLİYOOORRR.. !
  • Hiç sanmıyorum ramazan ayında virüs 🦠 olursa kimse tutmaz oruç falan. Can korkusu herseyi yaptırır çünkü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Açlık bağışıklık sistemini düşürdüğü için ramazanda virüse yakalananda ölende daha çok artacak. Avrupada azalarken, müslüman ülkelerde artmaya devam edecek.
    açlık dediğin 18 küsür saat. insanoğlu 30 günden fazla aç kalarak hayatta kalabilecek şekilde evrilmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreylcn06

Hiç sanmıyorum ramazan ayında virüs 🦠 olursa kimse tutmaz oruç falan. Can korkusu herseyi yaptırır çünkü
    Can korkusundan değil fetva makamı olan diyanet in açıklamasından dolayı bugün cuma namazına camiye gidilmedi.
    Yarında mirac kandilinde bu sebepten camiye gidilmeyecek.

Ramazan ayı geldiğinde diyanet nasıl bir fetva verirse muslumanlarin çoğu buna uyar.
    Çünkü İslam devlete itaati uygun görür.

• Technotronic kullanıcısına yanıt
    https://www.health.harvard.edu/blog/intermittent-fasting-surprising-update-2018062914156

Yabancılar dahi orucun yararlı olduğunu söylüyor. Yani oruç dediğim yiyecekleri kısıtlı yemek.

• Bu süreç en az bir sene , takriben 1,5 sene sürücek. Sorun virüsün ölümleri değil maalesef.

• Ramazana kadar 1 ay zaman var.
    İnşaat sektörüne desteğe devam ederek herhalde 1 aya kadar ortalama birkaç milyon hastamız iki yada üç yüzbin civarında da ölen olacaktır.
    Sabır ve Dua ile bunların hepsini aşarız merak etmeyin.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Ne 1.5 senesii ilac bulundu tek iş ilacı Türkiye getirtmek Allahın izniyle bitecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

10 ocakta biraktim.

Mutluyum

Alıntıları Göster
    geç bile kalmışsın :)
  • Muslumanlik sekilcilik onemli bir yeri vardir ... Inkar eden var midir ?

Ritueller ve temaslar kilik kiyafetler vs hepsi sekilciliktir...

Halbuki, iyilik iyi olma kotu bilinen seylerden sakinma gibi seyler beyinde baslar ... Eline beline diline ayar cekmeklen de baslar ...

Ama Turkiye bilhassa eline beline diline ayar cekmek yok iken sekilci Muslumanlik anlayisi on yillardir had safhada erdemlilik olmustur...

Ramazan Bayraminda hapi yutanlar Kurban Bayrami ile ismine yarasir bir rezalet yasatacaklardir :( ...

Tamam da sizler gibi dusunmeyen inanmayan veya baska dinden olan veya olmayanlar neden sizlerin hatalarini ceksin ki bedel odesin maddi manevi ve en sonunda caniyla kendisinin sevdiklerinin canlariyla vs ...

Geri kalmislik medeniyetsizlik ile toplu yasama bilinci olmayan. Devlet olmanin getirdigi artilardan biri olan duzene uyulmamasi ile her birey kendi basina buyruk birisi sozde dini sebeplerle otekisi komplolarla ciddiye almamasi ...

Ateistlere vs veya baska dindekilere hep derler ya o sozde Muslumanlarin klise ifadelerinden biri olan " Ya varsa Allah Cennet vs ... " O yuzden ben de diyorum ki sizin kendi argumanizla : Ya varsa ... Tedbirin almak elzemdir derim. Sonucta bu is inanc giib obur alemde gorusuruz CEnnet CEhenmem filan meselesi ile obur alemlik deigl bu alemde olacak bitecek ...

Eldivenleriyle openler kendilerine bulastirmasa da o eldivene temas etmis baskalarina da bulastiracaklar ...

Camilere Muhur.. Turbelerin de kapatilmasi . Kina Gecelerin yasaklanmasi . Dugunlerin yasaklanmasi. Cenaze toplanmalari MEzardan itibaren yasaklanmasi ...Taziyelerin yasaklanmasi ...

Yani her turden toplanmalar yasaklanmalidir. Illa aralarinda 3-5 metre mesafe birakilmasi eldivenler koruyucu maskeler gozlukler varsa geliniz filan da riskte atilmamali olmamali ...

Inadina karsi cikanlar en basta inandiklari dinlerdeki insanlari oldurecek veya hasta edecek veya bulastiracak tasiyici edecek ... Sonra da baskalarina ...

Bu is en vahimi ulkelerin surekli kapatilmasina kadar gider ... Ulkeler hapishanesine donusebilir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Bırakın bu işleri ya hadi yemeği geçtim bir insanın sabahtan akşama kadar su içmemesinin neresi sağlıklı olabilir ? aklı mantığı olan böyle bir şeyi savunmaz

Alıntıları Göster
    Ordinaryus Reflex Action

Ritim bozukluğum var. Dotkor Beloc 25 MG verdi. 2 senedir kullanıyorum. Sizle burada tanışacağım hiç aklıma gelmezdi.

Beloc 25 MG sizin aklınıza mantığınıza yatıyor mu? Yatmıyorsa hemen bırakacağım. Ne önerirsin profesör?

Muhtemelen herkes senin akıl mantığına yatan tıbbi tavsiyeleri uyguluyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 21 Mart 2020; 9:54:5 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.