bilgisayarımda kullanımı neredeyse imkansızlaştıran bir sorun var.en çok ortaya çıktıgı kısım google chrome.ne zaman chrome da bir sekmeye tıklasam kapatıyor sekmeyi.bunun yanında mas ustundeki simgelerin yerini değiştiremiyor ve bilgisayarda sürükle bırak işlemlerini yapamıyorum.kasper panda ve avira denedim ama çözüm olmadı hiçbiri.virüs aynı zamanda bazen mause u işlevsiz bırakıyor.özellikle massa üstündeki hiç bir öğeye tıklayamaz ve açık olanları kapatamıyorum.acil yardım lütfen şimdiden teşekkürler
Format sadece sistemi yeniden kurar, formattan sonra programları kurarken tekrar bulaşıyor olabilir. Bilgisayarınızda 1'den fazla harddisk kısmı varsa hepsini güvenli kipte taratın. Ayrıca pencerelerin simgelerin açılmaması kapanmaması ram'den de kaynaklanıyor olabilir.
format attıktan sonra bilgisayarın ilk açılmasında bu sorun başlıyor.hiç bir programı yuklemesemde aynı sorunlarla karşılasıyorum.güvenli kip te tarattım ama bir şey değişmedi.
Sen en iyisi bir bilgisayarcıya götür ama kaliteli bilinen biri olsun bendede bu tarz bir mouse donmaları kendi kendine açılan sekmeler ve Görev yöneticisine girememe gibi sorunlar vardı bilgisyarcıya götürdüm 2 gün sonra gel al dedi sorun çözüldü en temizi anlayan birine götürmek.
temiz format atman lazım bunun için format atarken harddisk bölümüne geldiğinde tüm bölümleri tamamen sil ondan sonra yeni bölüm oluşturup oraya kur bilgisayarda ki herşey silinir virüs felan kalmaz