Virus.Win32.Sality.aa virüsünü bilenler varmı? ne yaptıysam temizleyemedim lütfen bilen biri yardım etsin.formattan başka yolu varmı?
KAspersky denedinmi?
kaspersky 2009 tam güncellemeri yapılmış denedim.buluyo ama silemiyo.bilgisayarı taratmay başlıyorum 2000-3000 tane bu virüsten buluyo.silemiyo.duruma ertelendi yazıyo.
kaspersky 2009 tam güncellemeri yapılmış denedim.buluyo ama silemiyo.bilgisayarı taratmay başlıyorum 2000-3000 tane bu virüsten buluyo.silemiyo.duruma ertelendi yazıyo.
Hepsini denedim olmadı.Ya ne illet bişeymiş.silinmiyo bi türlü.Başka bi öneriniz:D
hocam dediğini denedim oda yemedi.bulamıyo o program.ne yapıcam?kaspersky buluyo ama silemiyo ertelendi yazıyo
Güvenli Kip'de silmeyi denediniz mi?
hocam onuda denedim oda olmadı.ertelendi diyo kasper.ağ desteği ile güvenli modda açtım kasperskynin sitesinden online tarattırıyorum bakalım o bulabilcekmi.ama bulsa bile nasıl temizlenir bilmiyorum.3.gününm hala bulamadım çözümünü
çoğu exeleri virüs olarak gösteriyo.bilgisayara programda yükleyemiyorum.hata veriyo.
okadar ugraşcağına şimdi dosyaları yedekleyip format atardın
Bence uğraşılması daha iyi. Bilgisayarda oluşan her türlü problem sonrası önce problemi çözüp , üzerine gitmeye çalışmak en iyisi.Format her zaman bir bilgisayarcı için en son çare olmalıdır kanımca.
quote:
Orjinalden alıntı: lasts0ul
okadar ugraşcağına şimdi dosyaları yedekleyip format atardın
arkadaşım format atıcak olsam çoktan atardım.mesele format atmadan çözmek.şimdi avastı denicem bide.dota tarama yapıyoya.onu denicem
avastın dos da yaptığı taramada netice vermedi?başka bi fikri olan?
benim pc ye ve ağdan diğer pc ye bulaştı bu lanet çözümünü bilebilen varmı ???
o çok pis bir virüstür kendini bütün exe dosyalarına kopyalar ve yedeklediğin şeylere dişkkat etmen lazım hepsini temizledikten sonra o virüs bulaşmış dosyayı açarsan tekrar hepsine bulaşır. ben sorunumu avast ile çözmüştüm..ama her pc deki reaksiyonu farklı olabilir