Şimdi Ara

Virüs Yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün internet explorer a girdiğimde kasıldı hatta kitlendi. Bi gün önce bişey yoktu. Bende ctrl+alt+delete le çalışian programlara baktım. aa50cff.tmp gibi 4-5 dosya vardı. Bunları kapatınca bilgisayar normale döndü. Sonra virüs programı kendini güncelledi ve ardı ardına uyarılar vermeye başladı. Ben de kapatıp güvenli kipte tarama yaptım. 700 küsür virüsü sildim dedi. Ben de inandım.

Sonra bilgisayarı tekrar açınca (Güvenli kipte dahil) Kullanıcı seçim ekranı geliyor. Neyi seçersem seçiyim açılmıyo. Tekrar seçim ekranmına dönüyor. Zaten ben böyle bi seçim yaptırmıyodum.

Şimdi pardus çalıpşan cd ile yedekleri D: ye aldım. Format atıyorum. Formattan sonra virüs programını güncellesem sonra yedeklerimi tekrar C: ye kopyalasam virüs yine bulaşır mı?

• Arkadaşlar özür valla. Bende mesaj yazılamadı diyodu bende küfür ede ede bi daha yazdıydım. Ondan 2 tane oldu valla.
  • Bilgisayarına Güzel bi Format at sonra yedeklerini D: Bölümüne ve Nod32yi kur güncel Update Yap Güzelce tarat ve arkasından da ad-aware trojen programını kur birde bununla tarat yedekdeki dosyalarını sorunun büyük ihtimal çözülecektir. ad-aware ile haftada 1 kere tarama yaparsan iyi olur. Nod32 vs. cogu virüs programı kücük ama etkili trojenleri bulamıo ama ad-aware bu konuda cok güzel iş yapıyor. Kolay gelsin arkadaşım.
  • ne illet virüsmüş ya. Neyse dediğiniz gibi yaptım. Şimdilik bi problrm yok. Programlar uyarı vermiyo yani. Arkada çalışan programlarda normal gibi gözüküyor. cevabınız ve ilgilendiğiniz için teşekkürler
  • ad-aware programı ile haftada bir hatta boş vakitlerinizle tarama yaparsan daha iyi olur arkadaşım bununla birlikte nod32 'ilede tarama yaparsan sağlıklı durumda kalır bilg.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log gonder dostm. resmli anlatm var konuda
  • cevabın için sağol ama sorun formatla çözüldü. Bi daha benzer bişey olursa formattan önce dediklerini yapcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.