Şimdi Ara

Virüs yedim dikkatli olun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim ama uyarmak istedim özellikle bu aralar yaygın olduğunu düşünüyorum dikkatli olun....Cyrpto ile başlayan ve bana göre birden fazla çeşidi olan virüs geliyor , işyerinde birkaç haftadır Google Chrome yavaşladı , sonra hiç açılmamaya başladı şüphelenmedim , keşke şüphelenip hemen yedekleyip format atsaydım...

İşyeri bilgisayarında çok önemli program ve belgeler tamamen iptal , kodlanmış ve açılmıyor , CryptoSystem v.s. adında belge açılıyor para istiyorlar nasihat vermişler çakallar...Belgeleri kurtaramadım ama yedekledim , boyutları orjinal belki birşeyler yapabilirim..Aklınızda bulunsun , Chrome ile geliyor diye duydum ama emin değilim bilgisi olan varsa lütfen paylaşırsa iyi olur....daha çok kişinin canı yanmasın..

• normal mantık ile hiç bir şey yapamazsın maalesef kurtarılır encrypted ise uzantıları ama meşakkatlidir. forumu araştırırsan zaten konu var aktif olarak http://forum.donanimhaber.com/m_99542333/tm.htm
  • 2014 son çeyreğinden beri var.
    Bas bas bağırıyoruz ama demekki sesimiz size kadar ulaşmamış.
    Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem iş bilgisayarınız ve önemli dosyalarınız var neden virüs programı kurmadınız?Yada kullanıyorsunuz virüsü mü tespit edemedi?

Bu kadar hayati olan bir bilgisayara mutlaka iyi bir virüs programı kurmak gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belli başlı bir kaç tane antivirüs çözümü dışında tespit edip müdahalede bulunan yazılım yok şu anda. Panda adaptive defense , emsisoft kurumsal ürün, malwarebyte şuanda çıkartmaya hazırlanıyor anti ransomware yazılımını beta aşamada diğer hiç bir yazılımda tık yok bu konu ile ilgili. 2017 sürümlerinde muhtemelen onlarda çözüm üretecektir.
  • Afiyet olsun Benim başıma da benzeri durum gelmişti (Eset bir anda sildi).
  • Antivirüs yazılımları kesin bir güvenlik sağlamaz arkadaşlar.O virüs kolay kolay antivirüsler saptayamıyor.Her gün evrimleşiyor ama önlem almak en doğrusuAntivirüs yazılımı az da olsa korur ama ondan ziyade yedekleyebilirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.