Şimdi Ara

Virüsler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Bilgisayarımı Malwarebytes Antivirüs programıyla taradım ve bir sürü virüs buldu. Şuan hepsi karantinada. Silmek istiyorum ama, Windows'a ait kayıt dosyaları görünüyor virüs olarak. Bunları silmeli miyim?

• combo fix yükle siler.Ama windows'a aitse silme bendede avast öyle demişti sildim pc açılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wild Life1

combo fix yükle siler.Ama windows'a aitse silme bendede avast öyle demişti sildim pc açılmadı.

Combo fix mi. Bir ara deneyeyim. Ve virüs dedikleri şunun gibi dosyalar;
     Virüsler
  • dene işini görebilir
    http://www.tamindir.com/adwcleaner/
  • er türk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama gerek kalmadı :) Elimdeki virüs programıyla sildim ve bir sorun yok :) Yinede teşekkürler :)
  • yinede temiz bir formatla işini halledersin virüs programlarıda tam silmiyo
  • sistemine virüs bulaştıktan sonra kaç programla temizlersen temizle bu virüsler sistemine zarar vermiş olacaktır. bu nedenle bilgisyarına temiz bir format at sistemini sıfırdan kurup driverları yükle bilgisayarının performansının ve kararlılığının arttığını göreceksin.

bios ve benzeri ayarlarla uğraşmadan direk formatlamak istersen sana ben basit bir yöntem önerisinde bulunayım. öncelikle NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 sayesinde sabit diskindeki bir bölüm üzerinden Windows kurlumu gerçekleştirebilirsin bu diğer yöntemlerden basittir çünkü biostan boot etmek için ayar gerektirmez.bunun için hardiskinin en az iki bölüm olması gerekir Yerel disk C: ve yerel disk D: varsa yazının devamını oku ve uygula

Download:https://www.dropbox.com/s/hr1b3eiwl2k6cqs/nt6 hdd yükleyici v3.1.4.exe

uygulanışı :
    1- yükleyeceğin windowsun iso dosyasını internetten indir
    2- Yerel disk D üzerinde yeni bir klasör oluştur D üzerindeki her veriyi bu klasöre at ki kalabalık yapmasın.
    3- bu iso dosyasını deamoon tools kullanarak aç.http://www.disk-tools.com/download/daemon
    4- içindeki verilerin tümünü seç (ctrl+A) ve kopyala. sonra bu verileri yerel disk D ye yapıştır
    5- indirmiş olduğun NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 dosyasını isoyu çıkardığın yere D diskine yapıştır
    6- NT6 HDD Yükleyiciyi sağ tıkla yönetici olarak çalıştır sonra 1 tuşuna bas ve yeniden başlat(reboot) yazan yazı kaç numaraysa o numaraya bas laptop yeniden başlayacak
    7- başlangıçta windows 8 ve nt6 hdd arasında seçim yapmanı isticek nt6 yı seç nt6yazan yazı gelicek ona tıkla
    8- sonrası basit ekranda ne yazıyorsa oku uygula.
    9- formatı tamamlayınca driver pack solition programını indir ve tüm sürücüleri yükle yada alternatif slim driver programı

bu kadar kolay gelsin... saygılarımla...

dip not : laptoptan en iyi performansı alabilmeniz için ben size Windows 8.1 Update 1 yüklemenizi öneriri Windows 7 den daha iyi ve kararlıdır. Windows 7 XP gibi artık çöptür Microsoft destek vermeyi bıraktı 7 ye.

Windows 8.1 Update 1 iso : bu linkten indirmeni tavsiye ederim hem hızlı iner hem güvenli :

https://mega.co.nz/#!w8dwgQjC!QYjKtO0Mp_ZWrUcMIM6CpI2cG5oeOeJSZBjp9VvjCZQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzleVeÖğren -- 3 Ağustos 2014; 13:12:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Rus Trojan Virüsü
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzleVeÖğren

sistemine virüs bulaştıktan sonra kaç programla temizlersen temizle bu virüsler sistemine zarar vermiş olacaktır. bu nedenle bilgisyarına temiz bir format at sistemini sıfırdan kurup driverları yükle bilgisayarının performansının ve kararlılığının arttığını göreceksin.

bios ve benzeri ayarlarla uğraşmadan direk formatlamak istersen sana ben basit bir yöntem önerisinde bulunayım. öncelikle NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 sayesinde sabit diskindeki bir bölüm üzerinden Windows kurlumu gerçekleştirebilirsin bu diğer yöntemlerden basittir çünkü biostan boot etmek için ayar gerektirmez.bunun için hardiskinin en az iki bölüm olması gerekir Yerel disk C: ve yerel disk D: varsa yazının devamını oku ve uygula

Download:https://www.dropbox.com/s/hr1b3eiwl2k6cqs/nt6 hdd yükleyici v3.1.4.exe

uygulanışı :
    1- yükleyeceğin windowsun iso dosyasını internetten indir
    2- Yerel disk D üzerinde yeni bir klasör oluştur D üzerindeki her veriyi bu klasöre at ki kalabalık yapmasın.
    3- bu iso dosyasını deamoon tools kullanarak aç.http://www.disk-tools.com/download/daemon
    4- içindeki verilerin tümünü seç (ctrl+A) ve kopyala. sonra bu verileri yerel disk D ye yapıştır
    5- indirmiş olduğun NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 dosyasını isoyu çıkardığın yere D diskine yapıştır
    6- NT6 HDD Yükleyiciyi sağ tıkla yönetici olarak çalıştır sonra 1 tuşuna bas ve yeniden başlat(reboot) yazan yazı kaç numaraysa o numaraya bas laptop yeniden başlayacak
    7- başlangıçta windows 8 ve nt6 hdd arasında seçim yapmanı isticek nt6 yı seç nt6yazan yazı gelicek ona tıkla
    8- sonrası basit ekranda ne yazıyorsa oku uygula.
    9- formatı tamamlayınca driver pack solition programını indir ve tüm sürücüleri yükle yada alternatif slim driver programı

bu kadar kolay gelsin... saygılarımla...

dip not : laptoptan en iyi performansı alabilmeniz için ben size Windows 8.1 Update 1 yüklemenizi öneriri Windows 7 den daha iyi ve kararlıdır. Windows 7 XP gibi artık çöptür Microsoft destek vermeyi bıraktı 7 ye.

Windows 8.1 Update 1 iso : bu linkten indirmeni tavsiye ederim hem hızlı iner hem güvenli :

https://mega.co.nz/#!w8dwgQjC!QYjKtO0Mp_ZWrUcMIM6CpI2cG5oeOeJSZBjp9VvjCZQ

Windows 7 Home Basic sürümüm (Biliyorum en kötüsü). Bu sürümden direk 8.1'e geçiş oluyor mu? Ve daha 1-2 hafta önce format attım bilgisayara. Öncekinden daha hızlı. Şimdi tekrar format atmak istemiyorum :(

• Soshine kullanıcısına yanıt
    yerel disk D üzerine verilerini yedekle formatı atarken ileri ileri dedikten sonra diski bölümlendirme yerinde D diski dışındaki tüm bölümleri sil sistem için ayrıldı yazan bölümde dahil sonra sildiğin bölümü biçimlendirip ileri ileri de kurulum tamamlansın Windows 7 olması sorun oluşturmaz bende 7 nin üzerine 8.1 yükledim.

format atmak istemiyorsan tercih senin o zaman:

1-spybot search and destroy
    2-combofix
    3-kaspersky yada bitdeffender

bu programlar ile sistemini taratıp temizle ben olsam format atarım ama windows 8.1 ile daha iyi performans alırsın.

format sırasında veya sonrasında bir problem olursa özelden mesaj atarsın çözeriz
  • quote:

yerel disk D üzerine verilerini yedekle formatı atarken ileri ileri dedikten sonra diski bölümlendirme yerinde D diski dışındaki tüm bölümleri sil sistem için ayrıldı yazan bölümde dahil sonra sildiğin bölümü biçimlendirip ileri ileri de kurulum tamamlansın Windows 7 olması sorun oluşturmaz bende 7 nin üzerine 8.1 yükledim.

format atmak istemiyorsan tercih senin o zaman:

1-spybot search and destroy
    2-combofix
    3-kaspersky yada bitdeffender

bu programlar ile sistemini taratıp temizle ben olsam format atarım ama windows 8.1 ile daha iyi performans alırsın.

format sırasında veya sonrasında bir problem olursa özelden mesaj atarsın çözeriz

Şimdilik format ve sürüm yükseltme kalsın. Ve vermiş olduğun virüs programlarını deneyeceğim. Çok teşekkür ederim :)

• quote:

bios ve benzeri ayarlarla uğraşmadan direk formatlamak istersen sana ben basit bir yöntem önerisinde bulunayım. öncelikle NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 sayesinde sabit diskindeki bir bölüm üzerinden Windows kurlumu gerçekleştirebilirsin bu diğer yöntemlerden basittir çünkü biostan boot etmek için ayar gerektirmez.

Windows kurulumunu kolaylaştırdığı belirtilen NT6 HDD Yükleyici birçok antivirüs programı tarafından zararlı program olarak raporlanıyor. Program gerçekten kurulum kolaylığı sağlıyor ama Antivirüs programlarının dediği gibi bilgi hırsızlğı yapan bir programsa uzak durmak daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleksa -- 23 Eylül 2015; 12:23:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.