arkadaşımın babası telefoncu, bi n-gage getirmisler,tel virüslü , tamiri yok çöpte yorumlarınız....................................
Valla cep telefonunda virüs acayip geliyor ama, eğer virüslü ise mutlaka yeni yazılımdan (formattan) sonra düzelir, bu virüs telefonun devre elemanlarını kemirmez herhalde.
ben cep telefonunda virus olayının simdilik bir varsayım oldugunu sanıyordum ilginc
çöpteyse bana bedava göndersene yazılımını yükletir kullanırım ben.
yarın birgün cep telefonlarına msg. yoluyla virüs bulasıyomuş diye bi muhabbet çıkmasın...
ya ver basarıya yaar kerat[ngt]alar olmadı bana ver ben hallederim
arkadaşlar belki n-gage de olabilir işletim sistemi olduğu için ama geçenlerde 3510i ye bulaştı dediler çok güldüm valla
Ark.lar doğrudur söylenenler sonuçta tel.larında bi işletim sistemi bi sunucusu ve belleği var. bence virüs olayının sonu yok ...
ARKADAŞLAR BENDE BİRKAÇ KERE OKUDUM.. N-GAGE LERDEKİ OYUNLARDAN KAYNAKLANAN Bİ, OLAY GPRS E GİRDİGİNİZ ZAMAN HACKLERA AÇIK KAPI BIRAKIYONUZ .....
BENDEN SÖYLEMESİ...
bu tel yenı çıktı galıba
virus olayı dogru bende birkac kez 3650ye bulastırdım ikisinde telefon garantiden değişti birinde yazılım yenilemesiyle kurtarıldı bu ngagede benim onceki iki 3650nin akibetine ugramış herhalde
ya hayal kuruyorsunuz
beyler ya inanamıyorum abi madem oyle ozaman ısletim sistemi olan tellere neden bı vırus programı yok yada benmi rastlamadım boyle program varda
virüsün girmediği yer mi var insan vücuduna bilem giriyor?
insanın işletim sistemi nedirkine? bilen varmı? insana nasıl format atılır.
ya aymak abicim hep boyle yapiyon! bi reply altinda yazamazmisin onlari?? ala ala! her reply'e ayri ayri sacmaliyosun walla!
1yoq oldu olcak norton neyim yukle" demedigin kaldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme