Şimdi Ara

VİRÜSLÜ TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımın babası telefoncu, bi n-gage getirmisler,tel virüslü , tamiri yok çöpte yorumlarınız....................................

• Valla cep telefonunda virüs acayip geliyor ama, eğer virüslü ise mutlaka yeni yazılımdan (formattan) sonra düzelir, bu virüs telefonun devre elemanlarını kemirmez herhalde.
  • ben cep telefonunda virus olayının simdilik bir varsayım oldugunu sanıyordum ilginc
  • çöpteyse bana bedava göndersene yazılımını yükletir kullanırım ben.
  • yarın birgün cep telefonlarına msg. yoluyla virüs bulasıyomuş diye bi muhabbet çıkmasın...

• cep telefonlarına zarar veren virusler mevcut...
  • ewet walla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana getirin bluetoth alayım...
  • ya ver basarıya yaar kerat[ngt]alar olmadı bana ver ben hallederim
  • arkadaşlar belki n-gage de olabilir işletim sistemi olduğu için ama geçenlerde 3510i ye bulaştı dediler çok güldüm valla
  • Ark.lar doğrudur söylenenler sonuçta tel.larında bi işletim sistemi bi sunucusu ve belleği var. bence virüs olayının sonu yok ...
  • ARKADAŞLAR BENDE BİRKAÇ KERE OKUDUM..
    N-GAGE LERDEKİ OYUNLARDAN KAYNAKLANAN Bİ, OLAY
    GPRS E GİRDİGİNİZ ZAMAN HACKLERA AÇIK KAPI BIRAKIYONUZ .....

BENDEN SÖYLEMESİ...
  • bu tel yenı çıktı galıba
  • virus olayı dogru bende birkac kez 3650ye bulastırdım ikisinde telefon garantiden değişti birinde yazılım yenilemesiyle kurtarıldı bu ngagede benim onceki iki 3650nin akibetine ugramış herhalde
  • ya hayal kuruyorsunuz
  • beyler ya inanamıyorum abi madem oyle ozaman ısletim sistemi olan tellere neden bı vırus programı yok yada benmi rastlamadım boyle program varda
  • virüsün girmediği yer mi var insan vücuduna bilem giriyor?
  • insanın işletim sistemi nedirkine? bilen varmı? insana nasıl format atılır.
  • ya aymak abicim hep boyle yapiyon! bi reply altinda yazamazmisin onlari?? ala ala! her reply'e ayri ayri sacmaliyosun walla!

1yoq oldu olcak norton neyim yukle" demedigin kaldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.