Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle Çok teşekkür ederim yarın okul çıkışında uğrayayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbehis

Bankasya dan da gelmedi.Alan var mı acaba

Mail atmıştım beni arayarak kodu verdiler de Trabzon da kullanan var mi acaba kodu sıkıntı olmadan?

• bana işbankası mail ile göndermiş kodu.
  • Halkbank şikayetvara yazdığım şikayet sonrası bugün kodu gönderdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Yapıkredi tl carda kayıt oluşturdum hala göndermediler

Benim de Nuvo'ya gelen giden yok hocam. Ay bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Yapıkredi tl carda kayıt oluşturdum hala göndermediler

Benim de Nuvo'ya gelen giden yok hocam. Ay bitiyor.

Hocam nuvoyu aradığınızda o anda kodu söylüyor müşteri temsilcisi.
  • Bugün Carrefoursa Express ten kodu söyleyerek alışveriş yapmak istedim fakat kasiyer kız müdüriyetin emri olduğunu cep telefonuna gelen mesajı görmeden kod kullanamayacağımı söyledi bende kodu bankanın mesajla göndermediğini itiraz üzerine mail adresine gönderdiğini söyledim allahtan akıllı telefonla internete bağlanıp maili gösterdim ve alışveriş yapabildim...

Bu şekilde bir durum daha önce başına gelen oldu mu?
  • Vakıfbank bizim kodu bir türlü göndermedi. Müşteri temsilcileri kampanyadan bi haber 10 dakika anlatıyorsun sonra kayıt oluşturuyor klasik biz size döneriz, bir hafta oldu 4 kez, ikisi internetten olmak üzere kayıt oluşturdular hala ses seda yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

Bugün Carrefoursa Express ten kodu söyleyerek alışveriş yapmak istedim fakat kasiyer kız müdüriyetin emri olduğunu cep telefonuna gelen mesajı görmeden kod kullanamayacağımı söyledi bende kodu bankanın mesajla göndermediğini itiraz üzerine mail adresine gönderdiğini söyledim allahtan akıllı telefonla internete bağlanıp maili gösterdim ve alışveriş yapabildim...

iki kod kullandım ikisinde de kasiyer kodu görmek istedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Bugün Carrefoursa Express ten kodu söyleyerek alışveriş yapmak istedim fakat kasiyer kız müdüriyetin emri olduğunu cep telefonuna gelen mesajı görmeden kod kullanamayacağımı söyledi bende kodu bankanın mesajla göndermediğini itiraz üzerine mail adresine gönderdiğini söyledim allahtan akıllı telefonla internete bağlanıp maili gösterdim ve alışveriş yapabildim...

Bende de illa görmek istedi dün. Dedim ki sms olarak gelmedi, müşteri hizmetlerini arayıp kendim aldım kodları. Telefonda not defterinde duruyordu. Aldı telefonu, kendisi baktı. Ama sorun çıkarmadı.

• Enpara'yla kullandım, çok ilgililer sağolsunlar. Şimdi Mart ayının kodunu bekliyoruz
  • Elinde kod olanlar mart ayı kodlarının kullanımı bugün sonmuş.

• quote:

quote:

Kodu sms atmayan bankaya telefonla itiraz edip görüşme sonucu telefondan öğrenilen kodu ne ile göstericez o müdüre o nu bi sormak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 30 Mart 2015; 13:06:57 >

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Saol dostum 1 adet kod var kullanayım bugün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

quote:

quote:

Kodu sms atmayan bankaya telefonla itiraz edip görüşme sonucu telefondan öğrenilen kodu ne ile göstericez o müdüre o nu bi sormak lazım...

haklısın ama onun da kolayı var hocam, yeter ki kod gelsin. hiç gelmemesinden iyidir ;)

• Bugün son kodu harcamak için mini ye gittim kasiyerin bilgisi yok sormak öğrenmek niyetinde de değil isim var acil yol üstünde expresse girdim kasiyer kullandı neyse sma 20.90 kahve aldım o da kodu girdi bu kod kullanilmis gözüküyor 20 lira yok 90 kuruş çıkıyor diyor dedim iyi ya ben sana 90 kuruş vericem olacak diyorum pardon evet diyo bu nasıl iş arkadaş ben anlamadım bu kampanya 2 ay daha devam edecek kampanya bu ay ki işlemlerden 4 kod gelecek bana kasiyerlere biz eğitim verelim bari bize öğretsinlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 31 Mart 2015; 0:03:39 >
  • Biraz önce isbank musteri hizmetlerini aradim. Kampanya ilk basta subat mart nisan olarak baslamis daha sonra subat ayinda bitmiş dedi. 13 mart itibari ile puanlar yollanmis gözüküyor dedi. Bilginize...

dün itibari ile;

garanti
    vakıfbank
    asyabank
    ziraat
    halkbank

visa banka kartları ile 30-30-30 alışverişi tamamladım bakalım hagilerinden kodları uğraşmadan alabileceğiz... duruma göre nisan ayında katılıp katılmayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 1 Nisan 2015; 17:20:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasimsek K kullanıcısına yanıt
    katıldım. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kasimsek

indirim yaz kartın son 6 hanesini ekle 4402 ye yolla

Buhangi kampanya icin visa icin mi?

• İşbank Nisan ayında visa market kampanyası için indirim __ kartın son 6 rakamı 4402 ye yolla diye mail gönderdi

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.