Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okmeydanında çalışıyorum ve Cevahir metrodan evime gidiyorum, o yüzden Kurtuluş tarafı iyice ters yön olur gibi. Gerçi Okmeydanı Perpa tarafından geçen otobüsler için son durak diyorsunuz galiba? Carrefourları hep Şişli civarına dağıtmışlar, azcık da 4. Levente, Levente gelsin ya
  • Yapı kredi tlcard ile 30×3 yapacaklar da diğer tlcard kampanyası 10 tl ye 1 tl hediye kampanyası ile birleşiyor mu bilen kulkanan oldumu ?
     Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuvo ya yatan var mı arkadaşlaR
  • Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Ortaklarda da var bu arada metroyu kullaniyorsaniz metroya yakin. Mecidiyekoy teknosanin yanindan girilen sokakta...

• Bugün Carrefour mini de kullandım 3 kodu. Yalnız Carrefourda hiç çeşit yok, düzenli alışverişlerde gidilmez kesinlikle. Mini olduğu için mi böyleydi anlamadım ama tercih etmem yani.

• Orası daha pratik olabilir, yarın akşam bakarım sanırım oraya. Bugün Mart ayı Visa kampanyasının 2. 30 lirası için Nautilustaki Carrefour'a gittim, orası baya iyi.

Adamlar paket midye dolma satıyor ya

1 kilo fileto somon stokladım geldim

Bakalım minik Carrefour'lardan et, zeytinyağı falan temel şeyler alıp kullanabilirim kodu.

Tekrar teşekkürler

@Khalasar : İstanbuldaysanız Tepe Nautilustaki Hipermarketi gezmenizi öneririm. Migrosta olmayan çeşit var heriflerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 22 Mart 2015; 20:59:22 >

• Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Avrupa yakasındayim malesef. Mini Carrefour olduğu için yoktu çeşit muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

Okmeydanında çalışıyorum ve Cevahir metrodan evime gidiyorum, o yüzden Kurtuluş tarafı iyice ters yön olur gibi. Gerçi Okmeydanı Perpa tarafından geçen otobüsler için son durak diyorsunuz galiba? Carrefourları hep Şişli civarına dağıtmışlar, azcık da 4. Levente, Levente gelsin ya

okmeydanın neresinde çalışıyorsunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sws1

Yapı kredi tlcard ile 30×3 yapacaklar da diğer tlcard kampanyası 10 tl ye 1 tl hediye kampanyası ile birleşiyor mu bilen kulkanan oldumu ?
     Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim

Birleşiyor

• arkadaslar kampanya devam ediyorum bu ay sonuna kadar alisveris yapsam ise yararmi acaba ?
  • slmlar,
    bu ay 3 defa 30 tl lik alışverişi yaptım.gelecek aya mı gelecek peki?
  • En parada mesaj Şartı var mı arkadaslar ?

• Evet 15 Nisana kadar gelecek.

@burak235 Hayir gerek yok smse.

31 Marta kadar 3x30 alışveriş yapabilirsen, 15 Nisana kadar alırsın kodu. Kampanya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 22 Mart 2015; 23:54:40 >
  • Arkadaşlar son durum nedir mart ayında iş bankası açısından,kampanyadan çıktı mı çıkmadı mı net bir bilgi var mı acaba?15 gün önce forumda işbankası kod göndermicek çünkü visa kampanyasından çıkmış yazılmıştı müşteri temsilcisine sorduğumda kod gönderilecek çıkmadık demişti kod geldi.Ama mart ayındaki durumu bilmiyorum.
  • NUVO'ya yazdım, cevap yok kaç gündür...

MH'yi Aradım, sesli Yanıt sisteminde buradaki arkadaşların dediği kelimeleri "kampanya" vs gibi kullandım ancak kredi kartınız bulunmamaktadır deyip ana menüye dönderip durdu :(

NUVO için gelmeyenler başka hangi yolu izledi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

NUVO'ya yazdım, cevap yok kaç gündür...

MH'yi Aradım, sesli Yanıt sisteminde buradaki arkadaşların dediği kelimeleri "kampanya" vs gibi kullandım ancak kredi kartınız bulunmamaktadır deyip ana menüye dönderip durdu :(

Hocam o yapacağınızı söyleyin dedikçe siz hiç konuşmayın. 3 seferden sonra eski tuşlama sistemine aktarıyor. Oradan bağlanılabiliyor müşteri temsilcisine. ben öyle yaptım, kodum gelmedi dedim, birkaç güvenlik sorusundan sonra söyledi direk kodu.
  • teb bankası inatla kodu vermemek için direniyor. mcc kodlarından dolayı alışverişlerinizi saymadık diyorlar. ulan bakkaldan aldık be bırak marketi, marketçiliğin doğduğu yerden işlemi gerçekleştirdik. sanki kampanyayı onlar düzenliyorda ondan vermiyorlar kodu, visada kampanya düzenliyip kampanyasına sahip çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

Hocam o yapacağınızı söyleyin dedikçe siz hiç konuşmayın. 3 seferden sonra eski tuşlama sistemine aktarıyor. Oradan bağlanılabiliyor müşteri temsilcisine. ben öyle yaptım, kodum gelmedi dedim, birkaç güvenlik sorusundan sonra söyledi direk kodu.

hocam sesli yanıt sistemini atlatmayı başardım ama tuşlama sisteminde uygun bir tuşlama seçeneği bulamadım.

Sizin tuş kombinasyonu ne idi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

hocam sesli yanıt sistemini atlatmayı başardım ama tuşlama sisteminde uygun bir tuşlama seçeneği bulamadım.

Sizin tuş kombinasyonu ne idi?

Onu hatırlamıyorum hocam ya. Çok zorlanmamıştım ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

iş bankası için şikayet kaydı oluşturmak isteyenler taslak olarak kullanabilir. Normalde böyle yapmazdı iş bankası bende çok şaşırdım.

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3120439/is-bankasi-kampanya-kodunu-gondermedi

hocam iş bankasından kodu alabildiniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.