Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gelen kod 7 haneli mi yoksa sekiz haneli mi?
    enparadan bi 7 birde 8 haneli kod geldi, 7 olan çalıştı ama 8 haneli olan hata veriyor.
  • ozelfen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam,

Pazartesi'ye kadar ses çıkmazsa Müşteri Hizmetleri'ni tekrar arayayım en iyisi
  • 3 gun once ziraat bsnkasina mail attim ne oldu bizim kodlar diye, bugun maile donus yapmislar, kodu da maile eklemisler:)
    Geri donus yapmazlar diye dusunmustum aslinda, surpriz oldu. Yarin gidip denerim carrefourda bakalim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

arkadaşlar gelen kod 7 haneli mi yoksa sekiz haneli mi?
    enparadan bi 7 birde 8 haneli kod geldi, 7 olan çalıştı ama 8 haneli olan hata veriyor.

7 haneli olacak hocam,

2 bankadan da 7 haneli şifre geldi.
  • Eyvallah, Teşekkür ederim.

• Şişlide 2 carrefourdam birinde olmadi
    Digerinde 20 indirim ve 25 maxipuani kullandim.

• DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Encard ile Bim - Ucz gibi sıradan marketlerden yaptım :)

Bence banka ile alakalı. Birde tekel ürünleri olabilir ona bi dikkat edin

• aspava17 kullanıcısına yanıt
    Tekel ürünleri yok, gıda alışverişi sadece.

Sorun bankada demekki...

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

Carrefour expreste sorun çıkardılar. SMS i görmeden şifreleri kullandırtmayın diye sıkı sıkı tembihlemişler. İşbankasının kodları maille geldi. Kavga dövüş zor alışverişi yaptım.

Beceriksiz Carrefour, sanki kod göndermeyi beceren banka var!
    Beceriksiz Visa,
    Beceriksiz Nuvo, Garanti, Şeker...
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Şişli'nin neresinde Carrefour var dostum? Avrupa Yakasında adam gibi yerde Carrefour yok kolay ulaşabileceğim. Tepe Nautilus'a gitmeyi düşünüyordum
  • Enpara sms kodu göndermişti ancak yanlışlıkla silmişim. Cumartesi aradım, tekrar göndermelerini rica ettim, en kısa sürede döneceğiz dediler ama dünden beri yanıt yok. Haftasonu telefonlara bakmak dışında kayıt takibi yapan insanlar çalışmıyor herhalde. Haftasonu carrefour alışverişi planlarım güme gitti gibi. Bugün yine arayıp, soracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

Şişli'nin neresinde Carrefour var dostum? Avrupa Yakasında adam gibi yerde Carrefour yok kolay ulaşabileceğim. Tepe Nautilus'a gitmeyi düşünüyordum

Cevahirden sisli camiye giderken sagda burada indirim kullanilabiliyor

Birde tam arkada sisli adliyesinin orada var yeni acildi, ama puan kullanilamiyor.

Ikisini karistirma

• ACİL;arkadaşlar visa kodum var ama bankamatik kartını bankamatikte unutmuşum kapatmışlar acaba aynı bankanın diğer visa logolu bankamatik kartıyla bu kodu kullanabilirmiyim yada bankamatik kartı olmadan kullanabilir miyim acil cevap lazım.
  • satem S kullanıcısına yanıt
    Karta gerek yok

• quote:

Karta gerek yok

Cevap için sağol hocam,karta gerek yok derken nakit mi ödemeliyim yada kredi kartıyla mı siz neyle ödeme yapmıştınız bende o şekilde ödeyeyimde kasada sorun çıkmasın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satem

quote:

Karta gerek yok

Cevap için sağol hocam,karta gerek yok derken nakit mi ödemeliyim yada kredi kartıyla mı siz neyle ödeme yapmıştınız bende o şekilde ödeyeyimde kasada sorun çıkmasın hocam.

İster nakit, ister kredi kartı, başka banka kartı da olur.

• yanlis anlamisim tamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 22 Mart 2015; 18:40:10 >
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Evet, evet görmüştüm orayı hatırladım, Osmanbey'e doğru giderkeni diyorsunuz sanırım. Carrefour express vardı orada galiba. Bir ara uğrarım, teşekkürler
  • Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Kurtulusta da var size uygunsa, son durak denilen sacma yerde:)

• finansbank visayla migros sanalmarketten alışveriş yapıp kod gelen kimse var mı acaba? kampanyaya dahil mi diye tereddütte kaldım da
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.