Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

Orijinalden alıntı: aspava17

iki kodum var. 40 liralık alışveriş yapıp ikisini de aynı anda kullanabilen var mı?

Evet

Kullanmaya çalışırken sıkıntı yaşayan da var.

Sanırım bazı kasiyerler bilmediğinden aynı anda kullanılmıyor diyor, ısrar ediniz, yapamazsa bilen birini çağırmasını rica ediniz.
  • visa kodunu kullanmadan önce kasiyerin kampanya menüsüne gelmesi için visa kampanyasının kodunu giriyorlar sonra sizden şifreyi istiyorlar. Eğer birleştirerek kullanacaksanız kasiyerin tek yapacağı o başta girdikleri kodu tekrar girmek sonrada sizden 2. şifreyi istemek. Ben bu şekilde birleştirerek kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt71

Yazdığım gibi. Hocam ben de müşteri temsilcisine sordum. Kampanyanın süresini İşbank olarak uzatılmış GÖRÜNTÜLÜYORUM dedi. Hususi sordum ve aldığım cevap bu. Hatta ben de 1 defa alışveriş yapmıştım. Daha da yapmayacaktım. Ama müşteri temsilcisi siz dedi Mart ayında 1 defa market alışverişi yapmışsınız dedi ve ekledi. Mart ve Nisan da da alışveriş yapın Kampanya devam ediyor dedi. Bana verilen cevap bu şekilde. Bir de siz sorun.

Öncelikle Bankamıza ve kampanyalarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Mart ayında Bankamızca söz konusu kampanyaya iştirak edilmemiş olup, Nisan ayında dahil olunup olunmayacağı da henüz belirlenmemiştir. Bankamızca kampanyaya dahil olunması durumunda gerek sitemizde gerekse tarafınıza iletilecek SMS ve E-posta'larla konu hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Yazılı cevap ve yazının devamında gelmeyen kodu da göndermişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Benim Ses Kaydım var. Bana telefonda böyle söylediler. Kimseyi yapması için zorlamıyorum. Kendi adıma zaten 2 adet Bankamatik için alışveriş yapıyorum. Kredi kartı kullanmamaya çalışıyorum. O yüzden bana dokunmaz. Zaten market alışverişi yapacağım. 1 adet kaldı. İyi günler.
  • Arkadaşlar kodu expresslerde kullanan oldu mu ? Bulunduğum şehirde sadece express mevcut, arka sayfalara baktım ama cevap veren göremedim.
  • utkumuz45 kullanıcısına yanıt
    Ben dün akşam "Mini" de kullandım. Zaten açıklamada da TÜM Carrefoursalarda diye bir ibare var.
  • Ziraat bugun kodu gonderdi

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt71

Hocam Benim Ses Kaydım var. Bana telefonda böyle söylediler. Kimseyi yapması için zorlamıyorum. Kendi adıma zaten 2 adet Bankamatik için alışveriş yapıyorum. Kredi kartı kullanmamaya çalışıyorum. O yüzden bana dokunmaz. Zaten market alışverişi yapacağım. 1 adet kaldı. İyi günler.

Hocam siz yazdığınız gibi görüşmenizin dinlenmesini talep ederek sonuç alabilirsiniz, kimseyi zorladığınızı da yazmadım.

Sizin temsilciden edindiğiniz yanlış bilgilendirme sonucu kimsenin sırf bu kampanya için alışveriş yapıp mağdur olmasını istemiyorum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak235

arkadaslar aradım ziraatı kayıt olusturdum tam 30 saniey sonra kod geldi :)

Kaydı telde mi oluşturdunuz yoksa ziraat in sitesine mi yazdınız?
  • KaRaSSS K kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım hocam

• killbill16 K kullanıcısına yanıt
    işbankası herkese sorun çıkarttı galiba

hiç yakışmadı; müşteri tem. de önceki 5 tane 25 e 25 tl yi bilmiyordu
  • kalyoncum K kullanıcısına yanıt
    telefonla aradımşikayet kaydı oluşturdular , aynı gün mailden kodu yollamışlar ama yine de böyle uğraştırması yakışmadı
  • İş bankası itiraz etmeden gönderiyor, Garanti gibi çamura yatmıyor en azından
    Utanmadan yayımladıkları şartlara bakmadan bonus üye işyerinden alışveriş yapmadığınız için kod mod vermiyoruz diyorlar.

• Carrefour expreste sorun çıkardılar. SMS i görmeden şifreleri kullandırtmayın diye sıkı sıkı tembihlemişler. İşbankasının kodları maille geldi. Kavga dövüş zor alışverişi yaptım.
  • Tek alışverişte birden fazla kod kullanılabiliyormu?
    Kampanya detaylarına göre bir alışverişte 1 adet kod kullanılabilir ve kalan kısım aynı visa kartı ile tamamlanması gerekir diye bir ibare var ama doğru olduğunu sanmıyorum.
    Deneyen varmı?
  • dün akşam Carrefour expreste 2 kodumu da kullandım. sms falan sormadılar. Bir kağıda yazmıştım ordan okudum okudum.

yalnız kasiyer tam emin olamadığı için 20 küsür olunca 1. şifremi girdi ve alışverişi tamamlayıp tekrar devam etti ve oda 20 küsür olunca 2. girdi. neyse bu çok sorun değil.

ama alkol ve sigara olursa alışverişte onları saymıyor bilginize. Yani onlarla kodu kullanamıyorsunuz ( 15 tl normal ıvır zıvır 10 tl lik alkol aldım kod işe yaramadı üstüne 6-7 liralık başka bişey daha aldım oldu)

kasada sıra bekleyen 8-10 kişi vardı . haberleri yok. hepsi bana soruyor. o nedir? nasıl yapalım bizde kazanalım :) anlatım 10 dk. :)

şartlarda yazan 20 tl nin üzerini yine visa ile ödeyin şartını unuttum başka bir kartla ödedim sorun çıkmadı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspava17 -- 20 Mart 2015; 7:47:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlockhiT

Ziraat bugun kodu gonderdi

Ne yaptınız da gönderdi hocam?
  • aspava17 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 3x30 TL alışverişlerini hangi marketten yaptınız?

Ben 2 Carrefour 1 Migros şeklinde yaptım.
    Hala yatmadı da acaba bundan mı diye merak ediyorum...
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    enpara ile mahalle marketinden aldım verdiler, halkbank halen gelmedi. Tamamen bankanın çözmesi gerekiyor kısaca isz neredene alırsanız alın
  • Halkbank benim çeki göndermedi talep oluşturdum olumsuz neticelenmiş, olması içinde fişi genel müdürlüğe fakslamamı istiyorlar sizin yapacağınız işin..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.