Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: mikaback

bana gelmedi hocam enparadan . enpara sms mi geldi size?

Bana da gelmedi enpara

Enpara sms geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    bana da mail olarak geldi . müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatınca bugün mail olarak göndermişler sağolsunlar.
  • teb visa kod geldi
  • finalide yaptık teşekkürler enpara
  • Garanti gelen varmi arkadaslar ?

• ziraat'ten kod geldi. müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturup ancak alabiliyorduk. bu ay kafalarına taş düştü galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

ziraat'ten kod geldi. müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturup ancak alabiliyorduk. bu ay kafalarına taş düştü galiba

ziraat gelmedi .
  • enpara ok
    ing yok
    ykb yok
    garanti yok
    teb yok
  • Vakıfbank tan geçen ay alışveriş yaptım kodu vermedi bu ay alışveriş yapmadım kod göndermiş bu banka çok garip ya

• quote:

Orijinalden alıntı: matherica

ya işbank yine yollamadı geçen ay biiz martta kampanyadan çekildik diye çamura yattı göndermedi bu ay da 12 sinde dedi yine yok var mı acaba işbank tan kodu gelen*

Bana da gelmedi isbankasindan.
  • Arkadaşlar size bisey diycem bu kaeiryerlerin bazıları ne saftirik ben ilk duyuyorum dedi sonra gecen ay bitmedi mi dedi yapamadı aldıklarının hepsini bıraktım kasada isyan

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Arkadaşlar size bisey diycem bu kaeiryerlerin bazıları ne saftirik ben ilk duyuyorum dedi sonra gecen ay bitmedi mi dedi yapamadı aldıklarının hepsini bıraktım kasada isyan

kampanya bitti dedi hayır dedim başikasını falan çağırdı hallettiler sonra ben bırakmadım kasada ama kötü olmuş sizinki
  • Vakıf ilk kez yollamadı. Ayın 15ine kadar yollamazsa ararım müşteri hizmetlerini

• quote:

Orijinalden alıntı: ozelfen

quote:

Arkadaşlar size bisey diycem bu kaeiryerlerin bazıları ne saftirik ben ilk duyuyorum dedi sonra gecen ay bitmedi mi dedi yapamadı aldıklarının hepsini bıraktım kasada isyan

kampanya bitti dedi hayır dedim başikasını falan çağırdı hallettiler sonra ben bırakmadım kasada ama kötü olmuş sizinki

Yarım yine giderim kendileri uğraşır bir ton carfur su vardı 5 litrelik arabaya yuklemistim :)/geri tasidilar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozelfen

quote:

Yarım yine giderim kendileri uğraşır bir ton carfur su vardı 5 litrelik arabaya yuklemistim :)/geri tasidilar

1ton su mu ?

1000lt/5lt=200 bidon

• krc58 kullanıcısına yanıt
    Lafın gelişi hocam 2 pinar kasar 700 gram gerisi suydu 40 TL ye tamamlamak içim 1 adet de alınan maden suyu en uçuşundan 65 krs :)

• Nuvo da geldi
  • nuvo geldi. gözlerime inanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

nuvo geldi. gözlerime inanamadım

oha resmen gelmiş bravo

nuvo
    ziraat
    enpara hepsi geldi ve şuan ayın 14ü

demek ettiğimiz şikayetler kafalarına dank etti iyi olmuş bu
  • Nuvo gelmedi. Mh aradım. Henüz kod gelmedi bize dedi.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.