Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: plumbium1

Market var mı ki yeni Nuvo'da?

internet alışverişleri olarak düşünün.
  • Arkadaşlar 20 tl ler carrefour express lerdede gecerli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaddir_ank

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

henüz visa veya banka linklerinde böyle bir kampanya görülmüyor ,biraz bekleyelim bakalım :)

birde harcama kısmı saçma geldi ,yani 35 tl. alım yaptığımda neden 20 tl. si düşmüyor bunu anlayamadım ?

kalan kısmı ne demek böyle saçma iş olur mu ?

Dün visa ve finansbank sayfalarında gördüm kampanyayı. Yanlış bilgilendirme yok.

http://www.visa.com.tr/altin-dunya/supermarket-banka-karti-kampanyasi

http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp1678/visadan-carrefoursada-indirim-firsati.aspx

yahu kimseyi suçladığım falan yok :)

sadece henüz bankaların kendi sitelerinde görünmediğini (bir madde de bankanın kendi şartları geçerli dediği için) biraz daha bilgi gelsin anlamında söyledim

yoksa böyle fırsatları haber verenlere her zaman teşekkür etmek gerekir diye düşünüyorum

ama ben hala harcama konusuna takılmış vaziyetteyim ,yani biz kazandıktan sonra harcarken sadece 20 tl. lik bir ürün alıp bunu paunımızdan ödeyemeyecek miyiz ?

• Her market diyor sende ucuz olandan al sadece sart carrefurdan harcamak anladın sen
  • Tütün almayın ya süt alın süt :)
  • Geçerli olan kartlar :

Kampanya Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Alternatifbank A.Ş., Asya Katılım Bankası A.Ş., Finansbank A.Ş., ING Bank A.Ş., HSBC Bank A.Ş., Şekerbank T.A.Ş., T.C. Ziraat Bankası A.Ş., T. Ekonomi Bankası A.Ş., T. Finans Katılım Bankası A.Ş., T. Garanti Bankası A.Ş., T. Halk Bankası A.Ş., T. İş Bankası A.Ş., T. Vakıflarbankası T.A.O., Tekstil Bankası A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bankalarının Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları için bankaların kendi web sayfaları ve iletişim kanallarında duyurdukları şekilde geçerlidir.
  • "20TL indirim tüm CarrefourSA’larda geçerlidir, carrefoursa.com’da geçerli değildir." ibaresi Carrefoursa Express'i de sanırım kapsıyor.
  • Arkadaşlar diyelim iş bankasından benim adıma olan 2 ayrı hesap için 2 ayrı visa kartı var,bunların ikiside ayrı ayrı bu kampanyadan 20 şer tl kazanabilir mi sizce?
  • quote:

quote:

quote:

henüz visa veya banka linklerinde böyle bir kampanya görülmüyor ,biraz bekleyelim bakalım :)

birde harcama kısmı saçma geldi ,yani 35 tl. alım yaptığımda neden 20 tl. si düşmüyor bunu anlayamadım ?

Dün visa ve finansbank sayfalarında gördüm kampanyayı. Yanlış bilgilendirme yok.

http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp1678/visadan-carrefoursada-indirim-firsati.aspx

sadece henüz bankaların kendi sitelerinde görünmediğini (bir madde de bankanın kendi şartları geçerli dediği için) biraz daha bilgi gelsin anlamında söyledim

yoksa böyle fırsatları haber verenlere her zaman teşekkür etmek gerekir diye düşünüyorum

ama ben hala harcama konusuna takılmış vaziyetteyim ,yani biz kazandıktan sonra harcarken sadece 20 tl. lik bir ürün alıp bunu paunımızdan ödeyemeyecek miyiz ?

Suçluyorsun demedim ki :) visa sayfasında kampanyanın görünmediğini söylediğin için yardımcı olayım dedim.

Harcama konusuna takılacak birşey yok, önemli olan kazanmak:) Alttaki iki madde herşeyi açıklıyor. Gelen kod 20 TL indirim kodu. Tek şartı senin alış-verişinin minimum 20 TL olması. 21 TL alışveriş yaparsan kodu kullanarak 1 TL ödersin. 20 liralık alışverişte birşey ödemezsin.

-Kazananlar cep telefonlarına gelen indirim kodlarını o ayın son günü saat 23.59’a kadar tüm CarrefourSA’larda 20 TL indirim olarak kullanabilirler.
    -İndirimden faydalanmak için kullanım anında minimum 20 TL alışveriş yapılması gerekir, kısmi kullanım yapılamaz, paraya çevrilemez. Ayrıca 20 TL üzerindeki ödemenin de Visa Banka Kartı’yla yapılması gerekir.

• bütün bankamatik kartlarım mastercard.
    visa bulmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreeeeee -- 30 Ocak 2015; 15:00:56 >
  • herhangi bir msj atıp katılım sağlanmıyor olması enteresan sonuçta visa kartı olan herkes 3 tane 30 harcaması mutlaka yapıyordur.
  • Kampanya 1 Şubat'tan itibaren diyor, sazan gibi atlamayın aman

Yapikredi ve Enpara var bankamatik Visa. Enpara olur mu şüphe duydum o yüzden Yapı Kredi'yle yapayım, garanti olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 30 Ocak 2015; 15:24:17 >
  • tahaak kullanıcısına yanıt
    Aynı ay içindeki 3 alışverişi tek kartla yapman gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • skymasterrr kullanıcısına yanıt
    Bankamatik kartıyla değil kredi kartıyla insanlar alışveriş yapıyor genelde. Bankamatik visa olması gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Suçluyorsun demedim ki :) visa sayfasında kampanyanın görünmediğini söylediğin için yardımcı olayım dedim.

Harcama konusuna takılacak birşey yok, önemli olan kazanmak:) Alttaki iki madde herşeyi açıklıyor. Gelen kod 20 TL indirim kodu. Tek şartı senin alış-verişinin minimum 20 TL olması. 21 TL alışveriş yaparsan kodu kullanarak 1 TL ödersin. 20 liralık alışverişte birşey ödemezsin.

-Kazananlar cep telefonlarına gelen indirim kodlarını o ayın son günü saat 23.59’a kadar tüm CarrefourSA’larda 20 TL indirim olarak kullanabilirler.
    -İndirimden faydalanmak için kullanım anında minimum 20 TL alışveriş yapılması gerekir, kısmi kullanım yapılamaz, paraya çevrilemez. Ayrıca 20 TL üzerindeki ödemenin de Visa Banka Kartı’yla yapılması gerekir.

o zaman ben yanlış anlamışım

harcama konusunu da bu vesile ile anlamış oldum ,teşekkürler :)

• ENPARA dahil mi teyit eden var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 31 Ocak 2015; 14:26:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaddir_ank kullanıcısına yanıt
    geçen kampanyada TEB mesaj atmadığım için yükleme yapmadı. bankadan bankaya değişiyor dikkat edin
  • migrostan paypal yüklemesi olur heralde veya hediyemkart
  • Arkadaşlar daha öncede sormuştum ama cevap alamamıştım;diyelim iş bankasından benim adıma olan 2 ayrı hesap için 2 ayrı visa kartı var,bunların ikiside ayrı ayrı bu kampanyadan 20 şer tl kazanabilir mi sizce?
  • kAMPANYAyı buldum 1 şubatta geçerli dikkat

Süpermarket Banka Kartı Kampanyası

Şubat, Mart ve Nisan boyunca her ay Visa banka kartı ile dilediğiniz marketten 3 defa 30TL ve üzeri alışveriş yapın, üç ay boyunca her ay CarrefourSA’da geçerli 20TL indirim kazanın!

Kampanya Koşulları:

Kampanya Visa Europe Service Inc. (“VISA”) tarafından düzenlenmektedir.
    1 Şubat – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları ile her ay 3 defa tek seferde 30TL ve üzeri market alışverişi yapanlar 3 alışverişi tamamladıkları aylarda 20 TL CarrefourSA indirimi kazanabilecektir.
    Alışverişlerin aynı banka kartıyla farklı günlerde yapılması gerekmektedir.
    Bir bankadan sahip olunan Visa Banka Kartı her ay bir defa ödüle hak kazanabilir.
    Kampanya Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Alternatifbank A.Ş., Asya Katılım Bankası A.Ş., Finansbank A.Ş., ING Bank A.Ş., HSBC Bank A.Ş., Şekerbank T.A.Ş., T.C. Ziraat Bankası A.Ş., T. Ekonomi Bankası A.Ş., T. Finans Katılım Bankası A.Ş., T. Garanti Bankası A.Ş., T. Halk Bankası A.Ş., T. İş Bankası A.Ş., T. Vakıflarbankası T.A.O., Tekstil Bankası A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bankalarının Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları için bankaların kendi web sayfaları ve iletişim kanallarında duyurdukları şekilde geçerlidir.
    Kredi kartları, ticari banka kartları ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.
    15 Mart, 15 Nisan, 15 Mayıs 2015 tarihlerine kadar bankalar bir önceki ilgili ay ödüle hak kazananların bankalarında kayıtlı cep telefonu numaralarına SMS göndereceklerdir.
    Kazananlar cep telefonlarına gelen indirim kodlarını o ayın son günü saat 23.59’a kadar tüm CarrefourSA’larda 20 TL indirim olarak kullanabilirler.
    20TL indirim tüm CarrefourSA’larda geçerlidir, carrefoursa.com’da geçerli değildir.
    İndirimden faydalanmak için kullanım anında minimum 20 TL alışveriş yapılması gerekir, kısmi kullanım yapılamaz, paraya çevrilemez. Ayrıca 20 TL üzerindeki ödemenin de Visa Banka Kartı’yla yapılması gerekir.
    20 TL indirim; alkollü içkiler, tütün mamulleri, altın ve 0 KDV’li ürünlerde ve GSM TL yüklemelerinde kullanılamaz.
    Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Alışverişlerde ya da hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir.
    Kampanyayı düzenleyen kuruluş Visa, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.
    Böyle bir durumda yeni koşullar Visa tarafındanwww.visa.com.tr/altindunya sayfasında duyurulacaktır.
    Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.