Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: satem

Arkadaşlar daha öncede sormuştum ama cevap alamamıştım;diyelim iş bankasından benim adıma olan 2 ayrı hesap için 2 ayrı visa kartı var,bunların ikiside ayrı ayrı bu kampanyadan 20 şer tl kazanabilir mi sizce?

bu sorunun cevabı için biraz beklemek gerekecek

Banka Kartları için bankaların kendi web sayfaları ve iletişim kanallarında duyurdukları şekilde geçerlidir.
  • Bir bankadan sahip olunan Visa Banka Kartı her ay bir defa ödüle hak kazanabilir.

süper. Enpara ve Nuvo'yu bir değerlendireyim bakalım. Nuvoyla 100'er TL harcayacağım 6 kez zaten, ilaveten bu kampanya da gelir umarım :)

Ekstadan kazanç işte, mis gibi
  • Ben şimdi carrefoura gidip enparayla 30 tl lik harcama yapacağım.

Okuduğum kadarıyla katılım için herhangi birşey yapmam gerekmiyor.

Kaçırdığım bir şey var mı ? Gidiyorum ben ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Ben şimdi carrefoura gidip enparayla 30 tl lik harcama yapacağım.

Okuduğum kadarıyla katılım için herhangi birşey yapmam gerekmiyor.

Kaçırdığım bir şey var mı ? Gidiyorum ben ? :)

İlla carrefourda harcama yapmasanızda olur diger marketlerde de harcama yapabilirsiniz.
    kazanacagınız 20 TL yi carrefourda zorunlu harcayacaksınız.
    Birde kampanya banka sayfalarındaki haliyle geceridir diyor bunu beklemek gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    İlla carrefourda harcama yapmam gerekmiyor evet onu biliyorum.

Carrefourda hediye çekim var onu kullanıp üstünü (30 tl ve üstünü) enpara kartıyla geçecem.

Enparayı arayıp sordum evet geçerli dedi.

Başka bilmem gereken birşey yok sanırım ?

----------------------------------------------

15.10

Alışverişi yaptım 30 tl yi enparadan geçtim. Umarım sorun çıkmaz.

Benim merak ettiğim 3.alışverişten sonra gelen carrefour 20 tl lik hediye çekini , carrefourda 50 tl lik alışverişte kullanıp kalan 30 tl yi enparadan geçtiğim zaman 1.alışveriş olarak sayılacak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 1 Şubat 2015; 15:13:36 >
  • Ne geldi aklıma. Market diyo ya acaba yapı marketlerde olur mu? Sonuçta o da market.

• quote:

İlla carrefourda harcama yapmam gerekmiyor evet onu biliyorum.

Carrefourda hediye çekim var onu kullanıp üstünü (30 tl ve üstünü) enpara kartıyla geçecem.

Enparayı arayıp sordum evet geçerli dedi.

Başka bilmem gereken birşey yok sanırım ?

----------------------------------------------

15.10

Benim merak ettiğim 3.alışverişten sonra gelen carrefour 20 tl lik hediye çekini , carrefourda 50 tl lik alışverişte kullanıp kalan 30 tl yi enparadan geçtiğim zaman 1.alışveriş olarak sayılacak mı ?

Fark etmez ki zaten her kart 1 kere faydalanabiliyor sayılsa ne olur sayılmasa ne olur
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    20 tl kod şubatta kazanılan subatta harcanacak şubatta daki harcamanın martta faydası yok diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert969 M kullanıcısına yanıt
    3 ay boyunca toplamda 3 kere faydalanabiliyor diye biliyorum ben.
  • Evet doğru söylüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 1 Şubat 2015; 15:44:09 >
  • Paracard in sayfasında kampanya gözükmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosun sitesi bankamatik kartını kabul etmiyor sanırım.

Peki bankamatik kartımızı BKM ekspresee bağlarsak bu kapsam da yararlanabiliyor muyuz.
  • Şubat'ta kazanılan'ın sms'i 15 Mart'ta gelecek.
  • Tl card için herhangi bi msj atmak gerekiyor mu? Sitede kampanya gözükmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkbank kampanya için sayfasında yer vermiş şartlar aynı, Yarından itibaren alışverişe başlayalım..

http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2706
  • quote:

Şubatta kazandığın hediye çeki 15 martta sana geleceği için kartından tekrar 30 tl geçtiğinde martta ki kampanyaya dahil olabilirsin.
  • Carrefour Mini'lerde geçerli mi bu çek?
  • Bu kampanya Bim , a-101 veya Şok marketlerde geçerli mi?

• http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp1678/visadan-carrefoursada-indirim-firsati.aspx

sayfada, ''Kampanyanın geçerli olduğu CarrefourSA'lar için tıklayınız.''
    diye bir ifade var..
  • Ziraat bank açıklaması

Kampanya Koşulları:
    1 Şubat – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında Ziraat Visa Bankkartları ile her ay 3 defa tek seferde 30TL ve üzeri market alışverişi yapanlar, 3 alışverişi tamamladıkları aylarda 20 TL CarrefourSA indirimi kazanabilecektir.
    15 Mart, 15 Nisan, 15 Mayıs 2015 tarihlerine kadar bir önceki ilgili ay ödüle hak kazanan müşterilerimizin Bankamızda kayıtlı cep telefon numaralarına SMS gönderilecektir. Kazanan müşterilerimiz, cep telefonlarına gelen indirim kodlarını o ayın son günü saat 23.59’a kadar tüm CarrefourSA’larda 20 TL indirim olarak kullanabilirler.
    Alışverişlerin aynı Ziraat Visa Bankkart ile farklı günlerde yapılması gerekmektedir.
    Bir müşteri her ay bir defa ödüle hak kazanabilir.
    Kredi kartları, ticari Bankkartlar kampanyaya dahil değildir.
    20TL indirim tüm CarrefourSA’larda geçerlidir, carrefoursa.com’da geçerli değildir.
    İndirimden faydalanmak için kullanım anında minimum 20 TL alışveriş yapılması gerekir, kısmi kullanım yapılamaz, paraya çevrilemez. Ayrıca 20 TL üzerindeki ödemenin de Ziraat Vısa Bankkart ile yapılması gerekir.
    20 TL indirim; alkollü içkiler, tütün mamulleri, altın ve 0 KDV’li ürünlerde ve GSM TL yüklemelerinde kullanılamaz.
    Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Alışverişlerde ya da hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan T.C Ziraat Bankası A.Ş sorumlu değildir.
    Ayrıntılı bilgi içinwww.visa.com.tr/altindunya

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.