Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben garantiyi aradim islemlerimi kontrol edip doneceklermis sizde araryin israr edin arkadaslar uye isyeri diye bi hikaye yok sartlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankasi gelmedi msj da attim cvp yok

• krc58 kullanıcısına yanıt
    Garanti getirmiş üye is yeri şartını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mx0131 kullanıcısına yanıt
    Garanti pos ile mi odemistiniz

• evet garanti postu ..migros dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahir26

Hocam bende is bankasından bekliyorum ama gelmedi. Aradım belirttim. Müşteri temsilcisi alışveriş leri yapmadan önce sms gondermek gerektiğini söyledi. Siz sms gönderdiniz mi. Kampanya şartlarına göre sms e gerek yok diye biliyorum

Bana da kod gelmediği için müşteri hizmetlerini aradım. Aynı şekilde sms katılımı gerektiği söylendi. Ben de visa sayfasında böyle bir şart olmadığını söyledim. Şikayet kaydı oluşturdum. Elemana şubat ayında böyle bir şart öne sürmediniz dedim. O zaman da önce kodu yollamamışlar sonra itiraz edince inceleyip hiç bir şey demeden göndermişlerdi. Şimdi maximum sayfasında şartlar yazıyor dedi eleman. Maximum ne alaka diye itiraz edince normal site kampanyalar bölümünde yazıyor dedi. İkisine de baktım böyle bir kampanya bilgisi yok. Kısacası bu kadar sallamasyon kampanya olur mu arkadaş? Müşteri bu kadar uğraştırılır mı? Ama ben de bu sefer onları hedef tahtasına koydum. Bugün önce şikayet var' yazdım sonra müşteri hizmetlerini aradım. Orda bayağı ağır şeyler yazdım. Millet görsün bunların iş bilmezliklerini.

• iyi etmişşsin hocam. şikayet vara yazdım bende ama klasik cevap verip geçiştiriyorlar. işcep uygulaması üzerinden sorunumu belirttim dönüş olmadı. zaten bende heveste kalmadı. size bir dönüş olursa haber verin lütfen bende aynı şekilde bana olan herhangii bir dönüşte size bildiririm.
  • Vakif'tan kodu gelen var mi? Aradim kayit actirdim cevap yok hangi kampanya oldugundan haberleri yok

• Çok ağır ifadeler yazmak istiyorum ama olmuyor. Ne iş bankasi ne yapi kredi kodu yollamadi müşteri hizmetleri berbat daha kampanyadan haberi yok ayağı yapıyorlar. Allah yedirmesin bunlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Paracard için kod gelen oldu mu arkadaşlar?

paracard kod gelmedi. bu garanti satıldığından bu yana işler hep kötüye gidiyor. müşteri memnuniyeti resmen ayaklar altında. geçen ayki kodumu yollamadılar. yollamaları için şikayette bulundum. beni arayan hanım 3. yapmış olduğum alışverişi ( ÇAĞRI SÜPERMARKET ) kabul edemiyorlarmış. benim yapmış olduğum alışverişi gıda olarak kanıtlamam gerekiyormuş. 1 ay önceki yapmış olduğum alışverişin fişini onlara fax çekmemi istediler.
    20 tl lik kodu yollamamak için 40 takla atıyorlar. bu durumu bimer ve tbb ye şikayet edecem yaptıklarının cezasını çeksinler..

Visa kampanya koşullarında market alışverişi yapılmalı diyor. Gıda ya da gıda dışı alışveriş diye bir ayırım yok. Kaldı ki Çağrı Market POS cihazı market olarak tanımlı değilse (gıda dışı taksitli alışverişler için farklı pos tipi tanımlatabiliyorlar) bu durum sizi bağlamaz. Çağrı Markete durumu aksettirin. Size fiş dökümünüzü vermesi gerekir. Özellikle sadakat kart uygulamaları varsa satış detaylarına istedikleri zaman ürün detayıyla ulaşabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MytHoLoG

quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Paracard için kod gelen oldu mu arkadaşlar?

paracard kod gelmedi. bu garanti satıldığından bu yana işler hep kötüye gidiyor. müşteri memnuniyeti resmen ayaklar altında. geçen ayki kodumu yollamadılar. yollamaları için şikayette bulundum. beni arayan hanım 3. yapmış olduğum alışverişi ( ÇAĞRI SÜPERMARKET ) kabul edemiyorlarmış. benim yapmış olduğum alışverişi gıda olarak kanıtlamam gerekiyormuş. 1 ay önceki yapmış olduğum alışverişin fişini onlara fax çekmemi istediler.
    20 tl lik kodu yollamamak için 40 takla atıyorlar. bu durumu bimer ve tbb ye şikayet edecem yaptıklarının cezasını çeksinler..

Visa kampanya koşullarında market alışverişi yapılmalı diyor. Gıda ya da gıda dışı alışveriş diye bir ayırım yok. Kaldı ki Çağrı Market POS cihazı market olarak tanımlı değilse (gıda dışı taksitli alışverişler için farklı pos tipi tanımlatabiliyorlar) bu durum sizi bağlamaz. Çağrı Markete durumu aksettirin. Size fiş dökümünüzü vermesi gerekir. Özellikle sadakat kart uygulamaları varsa satış detaylarına istedikleri zaman ürün detayıyla ulaşabilirler.

paracard ı visa market alışverişimde kullanmamım nedeni sistemleri sağlamdır alışverişlerimi market olarak görür sorunsuz kodumu yollarlar diye düşünerek paracard ı kullandım. gel görki çirkeflik yapıp bahane uydururlar diye hiç düşünmemiştim
    halbuki enpara kartım da vardı ve bu kartı kullanmadım. hayatımın en büyük hatalarından biri bu vısa market alışverişinde paracard ı kullanmak. kredi kartını aidat yüzünden kapattırdım. hiçbir pişmanlıgım yok....
    paracard vısa mayıs kodunuda halen yollamadı ve eminimki yollamıyacak. gene binbir çeşit bahane uyduracaklar.GARANTİ benim için 2015 yılında bitti....

• Arkadaş kampanyayı visa yapıyor.bankalar işi yokuşa sürüyor.

• finansbankı aradım bugün inceleyip dönecekler.. finansbankatn kodu gelen oldu mu hiç?
  • Ziraat bankasından geri dönüş alan oldu mu acaba?
  • Vakıfbank hala yollamadı,bu ay vakıfbanktan çeki gelenler yazabilir mi?
  • Bu ay bütün bankalar işi yokuşa sürüyor, işlem yaptığım pos cihazlarının sektör bilgisinin gıda marketi olarak kayıtlı olduğunu bilerek yaptığım halde, iş bankasından gelen cevap aşağıda...
    KAMPANYAYA KAYIT OLMAK GEREKİYORMUŞ.!!!!
    ------------------------------------------------------------------------
    SORU :
    Nisan ayında, visa Süpermarket Banka Kartı Kampanyası dahilinde bankamatik kartım ile harcamalarımı yaptım. Ancak ödül olan 20 Tl carrefoursa kodu henüz bana ulaşmadı. incelenerek tarafıma bilgi vermenizi rica ederim.

CEVAP:
    Sayın ........ ,

VISA firması tarafından düzenlenen ve İş Bankası'nın da iştirak ettiği Süpermarket Banka Kartı Kampanyası kapsamında, Nisan ayı boyunca Visa banka kartı ile her marketten 3 defa 30 TL ve üzeri alışveriş yapılması durumunda, CarrefourSA' da geçerli 20TL indirim kazanılabilecektir.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "INDIRIM" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi ve alışverişlerin aynı banka kartıyla farklı günlerde yapılması gerekmekteydi.

Kontrollerde, kampanya katılımınızın bulunmadığı ve geçerli 2 alışverişinizin olması nedeniyle kampanya şartlarının sağlanmadığı belirlendi.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
    Müşteri İlişkileri Birimi

• quote:

Orijinalden alıntı: extramar

Bu ay bütün bankalar işi yokuşa sürüyor, işlem yaptığım pos cihazlarının sektör bilgisinin gıda marketi olarak kayıtlı olduğunu bilerek yaptığım halde, iş bankasından gelen cevap aşağıda...
    KAMPANYAYA KAYIT OLMAK GEREKİYORMUŞ.!!!!
    ------------------------------------------------------------------------
    SORU :
    Nisan ayında, visa Süpermarket Banka Kartı Kampanyası dahilinde bankamatik kartım ile harcamalarımı yaptım. Ancak ödül olan 20 Tl carrefoursa kodu henüz bana ulaşmadı. incelenerek tarafıma bilgi vermenizi rica ederim.

CEVAP:
    Sayın ........ ,

VISA firması tarafından düzenlenen ve İş Bankası'nın da iştirak ettiği Süpermarket Banka Kartı Kampanyası kapsamında, Nisan ayı boyunca Visa banka kartı ile her marketten 3 defa 30 TL ve üzeri alışveriş yapılması durumunda, CarrefourSA' da geçerli 20TL indirim kazanılabilecektir.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "INDIRIM" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi ve alışverişlerin aynı banka kartıyla farklı günlerde yapılması gerekmekteydi.

Kontrollerde, kampanya katılımınızın bulunmadığı ve geçerli 2 alışverişinizin olması nedeniyle kampanya şartlarının sağlanmadığı belirlendi.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

Bana bu ay bu aciklamayi yapsinlar ertesi gun kartimin iptalini isteyecegim

• arkadaşlar garanti kabul etmiyor.alışverişlerden bir tanesi üye işyeri olmadığı için kabul etmiyor.
    nasıl bir banka bu.Göz göre göre hakkım yendi.
    haksızlığa hiç tahammülüm yok.yazıklar olsun.
  • 2 adet işbankası ve 1 adet vakıf gelmedi.ikisininde mesajları atıldı halen inceleme aşamasındaymış.
  • Sayın ...... K......T,

ISBN498286474 referans numarasıyla 18.05.2015 tarihinde
    Bankamıza ulaşan mesajınız en kısa sürede değerlendirilecektir.
    Gösterdiğiniz ilgi ve duyarlılığa teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.