Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende yazdım iş bankasına dönmediler
  • iş bankası iki karttan birine gönderdi diğeri daha gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara8084

bende yazdım iş bankasına dönmediler

yine çamura yattı iş bankası

neymiş ? INDIRIM yazıp göndermemişiz.
  • Nuvo' da 3. alışverişimi market alışverişi değil yiyecek market diye bişey sayarak vermedi mh temsilcisine ciddi baskı yaptım böyle şey olmaz olsa bile kabul edin diye fakat olmadı .

• vakıf ve garanti yan yattı çamura battı moduna girdiler. bu ikisinden kod almayı başarabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escape__06 -- 21 Mayıs 2015; 11:57:44 >
  • Garanti bankası kadar küçük hesaplar peşinde koşan bir banka görmedim

• şu kampanyayı uzatsalar keşke, 3x20 den bi 60 tl daha misler gibi bedava alışverişimizi etsek.

( enpara saolsun hakkını teslim etmek lazım, diğer bankalar müşterilerini halen süründürürken biz paraları ezdik kampanyanın devamını bekliyoruz. katılım mesajı bile yollamadım indirim kodlarını her ayın ilk haftası gönderildi. )
  • Subat da mesaj atmadan kod gelmiş ti simdi mesaj atip katilmadiniz diye cvp yazmışlar

• Ben kredi kartimi iptal basvurusunda bulum is bankasi ile yollarimizi ayirma vakti geldi. Gecen ayda biz kampanyaya bu ay dahil olmadik mesaji atmislardi. Simdi kufur edecem olmayacak.

• İşbank gönderdi sonunda 1 er gün arayla 2 karta (indirim) mesajıyla katılmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isbankası talep oluşturmam neticesinde kod göndermiş
  • Isbank mail olarak gondermis. Vakif ziraat garanti den ses yok daha.

• detaylara fazla onem veririm. benim gibi biri bile, banka kampanyasindan hakkini alamayabiliyor. 3 aydir suren visa market kampanyasina garanti bankasi, son ay bonus uye is yerinden harcama sarti koymus ama bonus posu sarti yazmiyor.benim 2 aydir hakkimi alabildigim bu kampanyada,son ayki bir harcamam bonus uye isyerinden ama sok marketin ortak posunda banka secimi yapilamadigindan arizali sistem farkli bankadan cekti odemeyi. Sok marketten zar zor bonus uye isyeri nosunu ogrenip bildirdim garanti hakli musteri hattina ama market bonus uye isyeri olsa da kampanya icin bonus posundan odeme olmaliymis. bonus posundan odeme almasi icin bonus uye isyerine de yaptirim,zorunluluk yokmus. yani gereginden fazla caba gerektiren bu kampamyamda bosuna harcama yaptim ve garanti cok guzelce ikna ederek hakkimi aratmadi. Ayni durumu subatta da yine şok markette yasadigimi ama visa kodunun martta geldigi,bunu da emsal almalarini soyledim.Nisanda paracard sitesinde yayinlanan guncel visa market kampanyasi detaylarinda, bonus uye isyeri ifadesiyle bonus posunu kastettiklerini, sorunun uye isyerinden kaynaklanmasi sebebiyle de olumsuz cevap verdiklerini hem yazili hem de sozlu belirttiler.

• işbankası cevap göndermiş mesaj atmanız gerekiyordu diye.mesaj atmıştım.halen telefonda duruyor.tarih ve saat içeren itirazımı tekrar yazdım ve eğer hakkımı yiyeceklerse kredi kartımıda kapatacağımı belirttim.
  • Garanti çabalarıma rağmen vermedi, migros posundan çekileni saymamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikdeniz -- 22 Mayıs 2015; 11:56:19 >
  • TEB gelmedi aradım mesaj atmanız gerekiyor şeklinde açıklama yaptılar. Mesaj atmadan kodu gelen var mıdır?
  • ısrarlı tweetlerim neticesi garanti müş. hattı aradı aynen yukarıdakiler gibi 3 harcamadan birisi üye işyeri değilmiş kod göndermeyeceklermiş, geçen ay böyle değildi ne zaman güncellendi dedim bu ay güncellenmiş uğraşmak istemediğimden ok dedim telefonu kapattım, hesabı kapatacaktım zaten öğleden sonra bankaya uğrayıp hesabı ve internet bankacılığını kapatıp banka kartlarını iade edeceğim.

vakıfbank ve ziraat ten halen olumlu/olumsuz dönüş olmadı.
  • Bu ziraatin musteritemsilcisi de sorunlu. Aradim size kampanya ile ilgili mesaj gelmesi lazimdi diyor. Kisiye ozel kampanya diyorum anlamiyor.

• Bu ziraatin musteritemsilcisi de sorunlu. Aradim size kampanya ile ilgili mesaj gelmesi lazimdi diyor. Kisiye ozel kampanya degil diyorum anlamiyor.

• Hocam ziraat müşteri temsilcileri anlamıyor değil anlamamazlıktan geliyorlar. Ben de geçen ay aradığımda sürekli aynı şeyleri söyleyip durdular, yok mesaj geldi mi, yok katılım mesajı attınız mı vs.. ben de mail ile bilgilendirme geldi dedim, oysa ki gelmedi tabi. 3-4 ayrı müşteri temsilcisi ile görüştüm, sürekli birbirlerine aktardılar, her biri de ayrı bir yalan söylüyor. Bunlara ezberletmişler herhalde. En son baktılar laftan anlamıyorum, pes etmem için bir tanesi dedi ki, şu an kampanya metnine ulaştım kod kazanmak için kampanya yazıp 4500 a yollamam gerekiyormuş (he bu arada bu yalanları söylemesi için de arkadan biri suflörlük yapıyor, duyuyorum.) Nereden uyduruyorsunuz öyle bir şart yok, bana tam metni okuyun inanayım dedim. Alelade cümleler kurarak kampanya şartlarını aktardı güya, böyle kötü bir türkçe ile mi yazmışlar şartları diyince ben atlayarak okudum dedi. En azından 30 liralık alışveriş şartının yazdığı kısmı tam okuyun dedim. Üzerine basa basa ”3 defa 30 tl ve üzeri alışveriş” dedi, eminsiniz dimi böyle yazıyor dedim. Evet diyince yalanınız ortaya çıktı, öyle yazamaz çünkü market alışverişi olduğunu belirtmek zorunda dedim. Bu cümleden sonra bir şey diyemedi, tamam ben halledicem sizin işinizi dedi. Başka birine aktardı, kayıt oluşturdum, birkaç saat sonra kod sms olarak geldi.

Buradan anladığım ziraat bankası müşteri temsilcilerine özel olarak insanlar nasıl kandırılır, nasıl saf ayağına yatırılır, nasıl anlamamazlıktan gelinir bununla ilgili özel bir eğitim veriyor sanırım. Kodu kazanabilmek için şubeye gidip başvurun diyen temsilci bile oldu, düşünün yani güler misin ağlar mısın

Eğer şartlarda yazmayan bir şey söylerse, siz de kampanya şartlarını okumasını isteyin, muhtemelen saçmalayacaktır, önünde hazır bir metin olmadığı için.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.