Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yatağım bugün elime ulaştı. Öncelikle Mehmet Bey'e satın alma sürecinden teslime kadar göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ediyorum. Ürünüm gayet güzel paketlenmiş olarak elime geçti. Bugün açtık fakat üzerinde yatmadım. İnşallah yarın onu da deneyeceğim. Saygılar.
  • Bu ürünü kullanan arkadaşlar yanındaki kişinin hareketlerinden etkileniyorlarmı test edip belirtirlerse çok seviniriz, özellikle kullanıcı yorumu çok önemli bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Yatağım bugün elime ulaştı. Öncelikle Mehmet Bey'e satın alma sürecinden teslime kadar göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ediyorum. Ürünüm gayet güzel paketlenmiş olarak elime geçti. Bugün açtık fakat üzerinde yatmadım. İnşallah yarın onu da deneyeceğim. Saygılar.

Teşekkür ederim. Tekrardan iyi günlerden kullanmanızı dilerim:) Hoşçakalınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece görüşü

Ben de 90x200cm ViscoPlus yatak aldım Mehmet Beye danışarak. Merakla bekliyorum. Gelince ben de fikrimi paylaşırım.

Dinlemekten keyif alırız, iyi günlerde kullanınız:)
  • Avrupa pazarında yıllardır rağbet gören hareketli baza sistemi ElektroVisco ürünümüzü inceleyebilirsiniz. Forumdan bir üyemiz geçen hafta alımını gerçekleştirmiştir. Tam ortopedik ViscoPlus modeli yatağa sahiptir.

Link : http://kargibi.com.tr/urun/elektrovisco-tam-ortopedik-baza
  • 120 x 200 visco yatak aldım . Çok memnunum ...
  • hocam hanımla benim,çok fazla olmasa da bel fıtığımız var.
    sert yatakta daha iyi uykumu alıyorum.
    ben 1.75 boy 86 kiloyum.eşim 1.60 boy 85 kilo.
    180*200 visko yatak olarak bana hangi yatağı tavsiye edersiniz.fiyat bilgisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi künefeci -- 13 Ocak 2013; 20:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: künefeci

hocam hanımla benim,çok fazla olmasa da bel fıtığımız var.

Merhaba,

Vücüt özelliklerinize göre size ne sert ne yumuşak olan ViscoPlus modeli tavsiye edebilirim ama sert istediğiniz için Visco katmanı içermeyen sert HR süngerli Ella modeli sunabilirim. Gayet uygun ve tam ortopedik yapıya sahiptir. Pocket spring(torba yay) teknolojisine sahiptir her yay ayrı bir bütünde çalışır, bu da eşler arası dengeyi korumada yardımcı olur. Vucudün her bölgesine aldığı basınç kadar basınç uygular bu da ortopedik anlamda üstün başarı sağlar.

Ella modeli incelemek için : http://kargibi.com.tr/urun/ella-tam-ortopedik-yatak

Bir çok müşterimiz kullanmaktadır, herhangi bir sorun yaşanmadı.

Rahatlıkla düşünebilirsiniz, soracağınız herhangi bir soru olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• Merhaba, aşağıdaki özelliklere sahip yataklar için fiyat alabilirmiyim

180*200 viscoplus=
    180*200 viscoplus 7cm visco=
    180*200 viscoplus 9cm visco=

180*200 80dns viscoplus=
    180*200 viscoplus 80dns 7cm visco=
    180*200 viscoplus 80dns 9cm visco=
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Merhaba,

Vücüt özelliklerinize göre size ne sert ne yumuşak olan ViscoPlus modeli tavsiye edebilirim ama sert istediğiniz için Visco katmanı içermeyen sert HR süngerli Ella modeli sunabilirim. Gayet uygun ve tam ortopedik yapıya sahiptir. Pocket spring(torba yay) teknolojisine sahiptir her yay ayrı bir bütünde çalışır, bu da eşler arası dengeyi korumada yardımcı olur. Vucudün her bölgesine aldığı basınç kadar basınç uygular bu da ortopedik anlamda üstün başarı sağlar.

Ella modeli incelemek için : http://kargibi.com.tr/urun/ella-tam-ortopedik-yatak

Rahatlıkla düşünebilirsiniz, soracağınız herhangi bir soru olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Hocam bizim yatak zaten yaylı tam ortopedik güya.
    Her sabah yorgun kalkıyoruz.
    Aslından visko istiyorum ben.çok mu yumuşak viskolar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Hocam bizim yatak zaten yaylı tam ortopedik güya.
    Her sabah yorgun kalkıyoruz.
    Aslından visko istiyorum ben.çok mu yumuşak viskolar?

Merhaba,

Altmış dansite uygun yumuşaklıktadır. Zaten Visco'nun üretilme amacı yumuşak ve basınca tepkime vermesidir. Ella ve ViscoPlus modellerde sertliği ve yumuşaklığı pocket spring teknolojisi belirler.

Sert talebinize göre Ella modeli tavsiye etmiştim. ViscoPlus düşünürseniz yumuşak da değildir sert de. Genellikle 60 dansitenin üzerinde Visco sünger kullanmamaya çalışıyoruz, çünkü 60 dansite gayet ideal bir yoğunluk.

Şu anki yatağınızın ne kadar sert olduğunu bilmiyorum ama sert isterseniz Ella ; ideal sertlik ve yumuşaklık isterseniz ViscoPlus'ın, kesintisiz ve dinç bir uyku sağladığı tespit edilmiştir, kullanan müşterilerimiz uyku esnasında sağa sola dahi dönmediklerini belirttiler, rahatlıkla düşünebilirsiniz.

Soracağınız başka sorular olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• Mehmet Bey hayırlı işler,
    90*190 ebatında yatak almayı düşünüyoruz. 8 aylık bebeğimiz var. İlerde onun kullanacağı, yakın zamanda babaannesinin kullanacağı yatak önerisi ve fiyat verebilir misiniz?
  • merhaba bende ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak 100x200 almayı düşünüyorum. Aslında 100x190 olsa daha iyi olur ama sitede bu ölçü yok. Sitenizde yazan fiyatlar ve koşullar mı geçerli yoksa forum üyelerine ekstra indirim var mı? hediye yastık mı gönderiyorsunuz? yatağı evde odaya kadar çıkarıyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DayısızDr -- 14 Ocak 2013; 16:24:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delismen571

Mehmet Bey hayırlı işler,
    90*190 ebatında yatak almayı düşünüyoruz. 8 aylık bebeğimiz var. İlerde onun kullanacağı, yakın zamanda babaannesinin kullanacağı yatak önerisi ve fiyat verebilir misiniz?

Merhabalar teşekkür ederim:)

Belirttiklerinize göre 90*190 ebatlarda yatak için bebeğiniz ve babaannesi için 90*190 Ella model düşünebilirsiniz, saygıdeğer eski topraklarımız sert yatakta yatmayı severler , 8 aylık bebeğiniz içinde bu yatak idealdir. Bebekler için visco malzemelere şu an için geçmiyoruz. Ella modeli uzun yıllar rahatlıkla kullanabilir, incelemek için buradan lütfen : kargibi.com.tr/urun/ella-tam-ortopedik-yatak

Soracağınız farklı konular olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DayısızDr

merhaba bende ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak 100x200 almayı düşünüyorum. Aslında 100x190 olsa daha iyi olur ama sitede bu ölçü yok. Sitenizde yazan fiyatlar ve koşullar mı geçerli yoksa forum üyelerine ekstra indirim var mı? hediye yastık mı gönderiyorsunuz? yatağı evde odaya kadar çıkarıyorlar mı?

Merhabalar,

100x190 ölçünüzde eminseniz üretimini yaparız sorun olmaz arzu ederseniz şu an ölçüleri aktifleştirebilirim yeter ki bana haber veriniz. Sitemizde yazan fiyatlar ve koşullar geçerlidir zaten her yerde fiyatlarımız ve koşullarımız aynıdır.

Forum üyelerine özel ViscoPedic yastık hediyemizdir, buradadır : http://kargibi.com.tr/urun/visco-yastik

Yataklar ve yastıklar rulolu halde kapınıza kadar teslim edilir. Taşıması ve evdeki oda aralıklarından geçirmek çok kolaydır. Yatağın konulacağını odaya kadar rulolu girdirip odada yatağı fermuarından açıp yatağı kullanmaya başlayabilirsiniz. Tek kişilik yatak için tek kişi bile kaldırıp odanıza geçirebilirsiniz, içiniz rahat olsun :)

Herhangi bir konunuz olursa çekinmeden iletişime geçip sorabilirsiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım :)

• 140*190'lar kaç kuruş çeşidine göre?
  • Hocam sırt ağrısına birebir yatak istiyorum.Yatakları deneme görme şansımız yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

140*190'lar kaç kuruş çeşidine göre?

Merhaba,

Kargibi'de bu ölçü mevcuttur buradan inceleyebilirsiniz : http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Ayrıca detaylıca inceleme imkanınız vardır. Soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnun olurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Hocam sırt ağrısına birebir yatak istiyorum.Yatakları deneme görme şansımız yok mu ?

Merhaba,

ViscoPlus modeli kesinlikle düşünebilirsiniz, sırt, boyun, bel ve diğer fiziksel ağrılarda etkili olduğu gözlemlenmiş ve müşterilerimiz tarafından da sitelerde belirtilmiştir. Rahatlıkla düşünebilirsiniz, yardımcı olmaktan şeref duyarım.

Şu an için maalesef sadece Kayseri'de görme, deneme muhtemeliniz vardır, çay ve pastırma ikramlarımızla tabii ki :) Belki ilerde açmayı düşünürsek sizlere denettirmeyi canı gönülden isteriz. Şu an için forumlarda inceleyebilirsiniz ayrıca yorumlar kargibi sitemizde de mevcuttur. İçiniz rahat olsun iki yıl garanti ve yedi gün koşulsuz iade imkanınız vardır. Bizlerde burdayız, hiç bir zamanda siz değerli müşterilerimizi ne olursa olsun geri çevirmedik biz bizeyiz içiniz rahat olsun :)

Soracağınız herhangi bir soruda yardımcı olmaktan memnun olurum, lütfen çekinmeden iletişime geçiniz :)

İyi forumlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Hocam sırt ağrısına birebir yatak istiyorum.Yatakları deneme görme şansımız yok mu ?

Merhaba,

ViscoPlus modeli kesinlikle düşünebilirsiniz, sırt, boyun, bel ve diğer fiziksel ağrılarda etkili olduğu gözlemlenmiş ve müşterilerimiz tarafından da sitelerde belirtilmiştir. Rahatlıkla düşünebilirsiniz, yardımcı olmaktan şeref duyarım.

Şu an için maalesef sadece Kayseri'de görme, deneme muhtemeliniz vardır, çay ve pastırma ikramlarımızla tabii ki :) Belki ilerde açmayı düşünürsek sizlere denettirmeyi canı gönülden isteriz. Şu an için forumlarda inceleyebilirsiniz ayrıca yorumlar kargibi sitemizde de mevcuttur. İçiniz rahat olsun iki yıl garanti ve yedi gün koşulsuz iade imkanınız vardır. Bizlerde burdayız, hiç bir zamanda siz değerli müşterilerimizi ne olursa olsun geri çevirmedik biz bizeyiz içiniz rahat olsun :)

Soracağınız herhangi bir soruda yardımcı olmaktan memnun olurum, lütfen çekinmeden iletişime geçiniz :)

İyi forumlar.

Hocam mesajım dursun takipteyim.Mutlaka almayı düşünüyorum.Bu arada pastırmaya bayılırım hocam demeseydin keşke İyi akşamlar.Birde boyut ve fiyatları pmlersen sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.