Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

Merhaba sitenizde 200*200 visko plus yatak yok fakat sanal pazarda mevcut bir yanlıslık yok degil mi

Merhabalar, herhangi bir sorun yoktur Kargibi.com.tr 'ye de eklemesini yapıyorum. Rahatlıkla siparişinizi verebilirsiniz.
  • pm attım mehmet bey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

pm attım mehmet bey..

Merhaba,

Gereken cevabı ilettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

ben de 1 aydır mehmet beyden aldığım visco plus yatağı kullanıyorum
    daha erken yorum yapmak istemedim bir süre geçsin istedim
    mng kargo yüzünden alış kısmı sıkıntılı geçse de şuan yatağımdan son derece memnunum. fiyatına oranla resmen bedava :)

İyi günlerde kullanınız. Elimizden geldiği kadarıyla sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz :)

İyi forumlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Orijinalden alıntı: künefeci

quote:

quote:

hocam hanımla benim,çok fazla olmasa da bel fıtığımız var.
    sert yatakta daha iyi uykumu alıyorum.
    ben 1.75 boy 86 kiloyum.eşim 1.60 boy 85 kilo.
    180*200 visko yatak olarak bana hangi yatağı tavsiye edersiniz.fiyat bilgisi?

Merhaba,

Vücüt özelliklerinize göre size ne sert ne yumuşak olan ViscoPlus modeli tavsiye edebilirim ama sert istediğiniz için Visco katmanı içermeyen sert HR süngerli Ella modeli sunabilirim. Gayet uygun ve tam ortopedik yapıya sahiptir. Pocket spring(torba yay) teknolojisine sahiptir her yay ayrı bir bütünde çalışır, bu da eşler arası dengeyi korumada yardımcı olur. Vucudün her bölgesine aldığı basınç kadar basınç uygular bu da ortopedik anlamda üstün başarı sağlar.

Ella modeli incelemek için : http://kargibi.com.tr/urun/ella-tam-ortopedik-yatak

Bir çok müşterimiz kullanmaktadır, herhangi bir sorun yaşanmadı.

Rahatlıkla düşünebilirsiniz, soracağınız herhangi bir soru olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Hocam bizim yatak zaten yaylı tam ortopedik güya.
    Her sabah yorgun kalkıyoruz.
    Aslından visko istiyorum ben.çok mu yumuşak viskolar?

Merhaba,

Altmış dansite uygun yumuşaklıktadır. Zaten Visco'nun üretilme amacı yumuşak ve basınca tepkime vermesidir. Ella ve ViscoPlus modellerde sertliği ve yumuşaklığı pocket spring teknolojisi belirler.

Sert talebinize göre Ella modeli tavsiye etmiştim. ViscoPlus düşünürseniz yumuşak da değildir sert de. Genellikle 60 dansitenin üzerinde Visco sünger kullanmamaya çalışıyoruz, çünkü 60 dansite gayet ideal bir yoğunluk.

Şu anki yatağınızın ne kadar sert olduğunu bilmiyorum ama sert isterseniz Ella ; ideal sertlik ve yumuşaklık isterseniz ViscoPlus'ın, kesintisiz ve dinç bir uyku sağladığı tespit edilmiştir, kullanan müşterilerimiz uyku esnasında sağa sola dahi dönmediklerini belirttiler, rahatlıkla düşünebilirsiniz.

Soracağınız başka sorular olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

hocam peki sizin yatakta viskonun altında yay olması daha mı iyi?ne faydası var?
    yoksa yayın maliyet avantajı mı var komple visko olan yataklara göre?

• mehmet bey siz hangisini tercih ettiniz merak ettim.

şuan yattığım yatak odun sertliğinde .yumuşak yataktan hiç hazetmem.her tarafım ağrır kalkdığımda.yaylı viscoların sertlik derecesi nedir .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Vücüt özelliklerinize göre size ne sert ne yumuşak olan ViscoPlus modeli tavsiye edebilirim ama sert istediğiniz için Visco katmanı içermeyen sert HR süngerli Ella modeli sunabilirim. Gayet uygun ve tam ortopedik yapıya sahiptir. Pocket spring(torba yay) teknolojisine sahiptir her yay ayrı bir bütünde çalışır, bu da eşler arası dengeyi korumada yardımcı olur. Vucudün her bölgesine aldığı basınç kadar basınç uygular bu da ortopedik anlamda üstün başarı sağlar.

Ella modeli incelemek için : http://kargibi.com.tr/urun/ella-tam-ortopedik-yatak

Rahatlıkla düşünebilirsiniz, soracağınız herhangi bir soru olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Merhaba,

Altmış dansite uygun yumuşaklıktadır. Zaten Visco'nun üretilme amacı yumuşak ve basınca tepkime vermesidir. Ella ve ViscoPlus modellerde sertliği ve yumuşaklığı pocket spring teknolojisi belirler.

Sert talebinize göre Ella modeli tavsiye etmiştim. ViscoPlus düşünürseniz yumuşak da değildir sert de. Genellikle 60 dansitenin üzerinde Visco sünger kullanmamaya çalışıyoruz, çünkü 60 dansite gayet ideal bir yoğunluk.

Şu anki yatağınızın ne kadar sert olduğunu bilmiyorum ama sert isterseniz Ella ; ideal sertlik ve yumuşaklık isterseniz ViscoPlus'ın, kesintisiz ve dinç bir uyku sağladığı tespit edilmiştir, kullanan müşterilerimiz uyku esnasında sağa sola dahi dönmediklerini belirttiler, rahatlıkla düşünebilirsiniz.

hocam peki sizin yatakta viskonun altında yay olması daha mı iyi?ne faydası var?

Merhaba,

Şu anki yatak teknolojilerine göre sadece Visco içeren yataklar tercihimiz değildir. Torba yay yabancı lisanıyla pocket spring teknolojisi en uygundur. Üstünede Visco konforu sağlamak ve beden dengesini oturtmak için visco katmanı konulur. Elbette altında pocket spring teknolojisi içeren yataklar modeller bizim açımızdan daha iyidir. Çünkü visco sadece bedenin şeklini alır, pocket spring ise hem şekil alır hem basınç uygular. Her ikisinide ayrı ayrı 5 bölgeye sağlar. Özellikle Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımız için bu tarz modeller gereklidir çünkü bel, boyun problemleri ve diğer eklem ağrılarının oranı diğer ülkelere oranla yüksektir. Bizim bedenimizin hem dengelenmesi hemde şekle girmesi gerekmektedir. ViscoPlus bunu en iyi biçimde sağlar.

Bizim için fiyat konusunda ve paketleme konusunda elbette sadece visco içeren yataklar daha az maliyetlidir ve daha kolaydır. Yayları sarmak rulolamak her zaman daha zor ve risklidir, tabii ki bütün bunları aşmak imkansız değildir. Öncelikli hedefimiz sağlık sunmak olduğu için fiyat ve diğer zorluklar bizim açımızdan çok da teşkil etmemektir, yeter ki huzuru ve doğru yatağı bulalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

mehmet bey siz hangisini tercih ettiniz merak ettim.

şuan yattığım yatak odun sertliğinde .yumuşak yataktan hiç hazetmem.her tarafım ağrır kalkdığımda.yaylı viscoların sertlik derecesi nedir .

Merhaba,

ViscoPlus modeli rahatlıkla düşünebilirsiniz :)

Sertlik derecesini şöyle belirteyim ; ne sert ne yumuşak, orta sertlikte ve yumuşaklıkta, ideal olarakda adlandırabiliriz. Ağrılarınızı da giderir kanaatindeyim.
  • Selamlar Mehmet Bey,

Üretici olarak fiyatlarınızın uygun olduğunu biliyorum ancak hepsiburada sitesinde viskotherm yatak fiyatı çok daha uygun görünüyor.

Sizin yatkların bu model ile farkını yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trim

Selamlar Mehmet Bey,

Üretici olarak fiyatlarınızın uygun olduğunu biliyorum ancak hepsiburada sitesinde viskotherm yatak fiyatı çok daha uygun görünüyor.

Sizin yatkların bu model ile farkını yazabilir misiniz?

Merhabalar,

Santimetre farkları göz önünde bulundurabilecek kadar önemlidir. Yatağın sizi tam anlamıyla taşıması gerekmetedir. ViscoPlus 25 cm yüksekliktedir ayrıca sadece Visco sünger içermez, pocket spring teknolojisi gibi harika bir keşifle birleştirilmiştir. Bunlar bir yatak modelinde en önemli fark oluşturan faktörlerdir.

Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım :)
  • Merhabalar.
    Müşteri memnuniyetinize verdiğiniz öneme hayran kaldım. Epeydir böyle esnafa rastlamamıştım.

Herhangi bir sağlık sorunum yok, sabahları ağrım falan yok, fıtığım yok. Sadece sabahları çok yorgun uyanıyorum, sanki hiç uyumamış gibiyim. Sabahları DİNLENMİŞ OLARAK UYANMAK için hangi yatak modelinizi almalıyım?
    Bir de sanal pazarda yatak-üstü visco ped ürünleri var, bizim halen kullandığımız yatağın üzerine koyunca yine verimli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydarBasak -- 27 Ocak 2013; 22:38:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,

Merhaba,

Şu anki yatak teknolojilerine göre sadece Visco içeren yataklar tercihimiz değildir. Torba yay yabancı lisanıyla pocket spring teknolojisi en uygundur. Üstünede Visco konforu sağlamak ve beden dengesini oturtmak için visco katmanı konulur. Elbette altında pocket spring teknolojisi içeren yataklar modeller bizim açımızdan daha iyidir. Çünkü visco sadece bedenin şeklini alır, pocket spring ise hem şekil alır hem basınç uygular. Her ikisinide ayrı ayrı 5 bölgeye sağlar. Özellikle Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımız için bu tarz modeller gereklidir çünkü bel, boyun problemleri ve diğer eklem ağrılarının oranı diğer ülkelere oranla yüksektir. Bizim bedenimizin hem dengelenmesi hemde şekle girmesi gerekmektedir. ViscoPlus bunu en iyi biçimde sağlar.

Bizim için fiyat konusunda ve paketleme konusunda elbette sadece visco içeren yataklar daha az maliyetlidir ve daha kolaydır. Yayları sarmak rulolamak her zaman daha zor ve risklidir, tabii ki bütün bunları aşmak imkansız değildir. Öncelikli hedefimiz sağlık sunmak olduğu için fiyat ve diğer zorluklar bizim açımızdan çok da teşkil etmemektir, yeter ki huzuru ve doğru yatağı bulalım.

Teşekkür ederim hocam.
    Pm atıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

Merhabalar.
    Müşteri memnuniyetinize verdiğiniz öneme hayran kaldım. Epeydir böyle esnafa rastlamamıştım.

Herhangi bir sağlık sorunum yok, sabahları ağrım falan yok, fıtığım yok. Sadece sabahları çok yorgun uyanıyorum, sanki hiç uyumamış gibiyim. Sabahları DİNLENMİŞ OLARAK UYANMAK için hangi yatak modelinizi almalıyım?
    Bir de sanal pazarda yatak-üstü visco ped ürünleri var, bizim halen kullandığımız yatağın üzerine koyunca yine verimli olur mu?

Merhaba,

İltifatlarınız için çok teşekkür ederim, sizleri memnun edebiliyorsak ne güzel. :)
    Sağlığınızın devamlı olması dileklerimle.

Sabahları dinlenmiş, kesintisiz uyku sağlanmış bir halde uyanmak hiç de zor değildir. Paket yay teknolojisi ile visco süngerin bütünlüğünün verdiği konfor- bizimde tecrübelerimizle birleşince ViscoPlus model dinlenmiş olarak uyanma, doğru kan akımı sağlamaktadır. Bölgesel dokunuşu bu başarının temelinden biridir. ViscoPlus modeli rahatlıkla düşünebilirsiniz.

Eğer yatağınızdan memnunsanız ve eski olmayan bir yatağa sahipseniz, visco konforu yaşamak amacıyla Visco ped alınabilir. Aksi durumda, visco konforunu hissetmek için yapı yani yatak değişikliği yapmanız gerekebilir.

Daha başka sorunuz olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• Hocam siparişimi sanalbazar üzerinden verdim şimdi.
    Ayrıca yastıklar için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Yatak almayı düşünüyorum. Boy/Kilo= 180/100; Eşim 160/80
    Bize önereceğiniz yatak hangisi olabilir?
    Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansahun

Merhaba,
    Yatak almayı düşünüyorum. Boy/Kilo= 180/100; Eşim 160/80
    Bize önereceğiniz yatak hangisi olabilir?
    Saygılarımla

Merhaba,

Normal fiziki özelliklere sahipseniz eşiniz ve sizin kilo, boyuna göre ViscoPlus model düşünebilirsiniz.

Herhangi sorunuz olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • quote:

Hocam siparişimi sanalbazar üzerinden verdim şimdi.
    Ayrıca yastıklar için şimdiden teşekkür ederim...

Rica ederim her zaman yine bekleriz.
    Siparişiniz en güzel biçimde kargoya teslim edildi.
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

ben de 1 aydır mehmet beyden aldığım visco plus yatağı kullanıyorum
    daha erken yorum yapmak istemedim bir süre geçsin istedim
    mng kargo yüzünden alış kısmı sıkıntılı geçse de şuan yatağımdan son derece memnunum. fiyatına oranla resmen bedava :)

Merhabalar,

İyi günlerde kullanınız elimizden geldiğince en iyisini sizlere sunmaya devam edeceğiz. Herhangi bir durum olursa lütfen benimle iletişime geçiniz.

Hoşçakalın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBOGAC

MERHABA MEHMET BEY,

ELEKTROVISCO SİPARİŞİM ELİME ULAŞTI.ÖNCELİKLE İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.YATAK GEREK FONKSYONELLIK GEREKSE MALZEME KALITESI VE RAHATLIK ACISINDAN BEKLENTILERIMI FAZLASIYLA KARSILIYOR AYRICA HEDIYE YASTIK ICIN DE TESEKKUR EDERIM.

ELEKTRO VISCO MODELINI SECMEMIZIN NEDENI BIR SURE ONCE KAZA GECIREN BUYUKANNEMIZIN IYILESME SURECINDE YATAKTA ISTIRAHAT ETME ZORUNLULUGU IDI.3 FARKLI BOLGENIN ISTENILEN MIKTARDA HAREKET ETTIRILEBILMESI BIZE BUYUK KOLAYLIK VE RAHATLIK SAGLADI OZELLIKLE VISCO SILTENIN RAHATLIGI SON DERECE GUZEL SADECE SAHSI FIKRIM VISCO ŞİLTE YOGUNLUGUN BIR MIKTAR DAHA ARTTIRILMASININ DAHA IYI OLACAGI YONUNDE.YATAK VE BAZANIN MALZEME KALITESININ IYI OLDUGUNU DUSUNUYORUM NITEKIM ZAMANLA BU KONUDA YANILMADIGIMIDA ANLAYACAGIMI UMUYORUM.TEKRAR URUN VE HIZMET ICIN TESEKKUR EDERIM.

IYI AKSAMLAR,

SELAMLAR...

NOT: FORUMDAKI ARKADASLARA ISTEDIKLERI BILGILERI ELIMDEN GELDIGINCE VERMEYE CALISACAGIM.

Merhabalar,

Düşünceleriniz ve eleştirileriniz için çok teşekkür ederim, dileğim; iyi günlerde kullanmanız ve büyükannenizin kısa sürede sağlığına kavuşmasıdır. Herhangi bir durum olursa lütfen benimle çekinmeden iletişime geçiniz.

Hoşçakalın:)

• Kampanyamız hediye visco yastıklarıyla şubat ayında da son hızıyla devam etmektedir, sizlere yardımcı olmak bizim için memnuniyettir, teşekkürler DH ailesi :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.