Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mehmet bey oncelikle sizi tebrik ediyor ve basarilar diliyorum.
    birkac sorum olacakti:

1) bu visco sunger tam olarak ne sagliyor, konunun basindaki ve sitenizdeki aciklamalari okudum, gorsellere baktim. elini bastirinca iz cikiyorsa, kalitesiz ve oturunca kagit gibi olan sungerlerden farki ne? bir de 5 cm degil de 7-8 santim olursa yaylarin bagimsiz calismasini engeller nitelikte birsey mi? (kafamda canlandirabilmek icin soruyorum)

2) kargosu rulo halinde geldiginde yatagin yapisinda bir bozulma olmuyor mu? bir de kargocu kaslarini catmadan cift kisilik yatagi getirir demi :) bu arada kac kilodur?

3) ben su an telefondayim da cok ciddi bakamadim sitenize. sitenizde de k.kartlarina taksit oluyor mu?

sizi ve forumdaslari sorularimla rahatsiz etmemisimdir ins.

hayirli isler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Orijinalden alıntı: DayısızDr

merhaba bende ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak 100x200 almayı düşünüyorum. Aslında 100x190 olsa daha iyi olur ama sitede bu ölçü yok. Sitenizde yazan fiyatlar ve koşullar mı geçerli yoksa forum üyelerine ekstra indirim var mı? hediye yastık mı gönderiyorsunuz? yatağı evde odaya kadar çıkarıyorlar mı?

Merhabalar,

100x190 ölçünüzde eminseniz üretimini yaparız sorun olmaz arzu ederseniz şu an ölçüleri aktifleştirebilirim yeter ki bana haber veriniz. Sitemizde yazan fiyatlar ve koşullar geçerlidir zaten her yerde fiyatlarımız ve koşullarımız aynıdır.

Forum üyelerine özel ViscoPedic yastık hediyemizdir, buradadır : http://kargibi.com.tr/urun/visco-yastik

Yataklar ve yastıklar rulolu halde kapınıza kadar teslim edilir. Taşıması ve evdeki oda aralıklarından geçirmek çok kolaydır. Yatağın konulacağını odaya kadar rulolu girdirip odada yatağı fermuarından açıp yatağı kullanmaya başlayabilirsiniz. Tek kişilik yatak için tek kişi bile kaldırıp odanıza geçirebilirsiniz, içiniz rahat olsun :)

Herhangi bir konunuz olursa çekinmeden iletişime geçip sorabilirsiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım :)

Cevabınız için teşekkür ederim. dün bazayı 100x200 aldım. şimdi yatağıda 100x200 alacağım. 3,5 yaşındaki oğlum için alacağım bu nedenle ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak uygun mudur, bu yaştaki çocuklar için? Uygun değilse siz ne tavsiye edersiniz?

• ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak
    140*190 Fiyatı
    RoyalFlex Visco Yatak
    140*190 Fiyatı

Fiyat alabilir miyim?
  • Merhaba, aşağıdaki özelliklere sahip yataklar için fiyat alabilirmiyim? Buraya ikinciye yazıyorum özelden de sordum henüz yanıt alamadım.

180*200 viscoplus=
    180*200 viscoplus 7cm visco=
    180*200 viscoplus 9cm visco=

180*200 80dns viscoplus=
    180*200 viscoplus 80dns 7cm visco=
    180*200 viscoplus 80dns 9cm visco=
  • selam eşim sırt ağrısından çok şikayetçi öncelikle hangi modeli önerirsiniz ayrıca bizim yatakta baya eskidi sabah kalkarken içine gömülmüş gibi kalkıyorum visco yataklarda vucut sekline aldığı söylenmiş sabah kalktıgımda aynı sıkıntıyı onda yaşarmıyım yada ikisi arasındakı fark nasıl ayrılıyor acaba şunuda sorayım 180*200 yatak alıcam yastık 1 tanemi hediye ediyorsunuz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotshot77 -- 15 Ocak 2013; 17:02:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssssss2110

Merhaba, aşağıdaki özelliklere sahip yataklar için fiyat alabilirmiyim

180*200 viscoplus=
    180*200 viscoplus 7cm visco=
    180*200 viscoplus 9cm visco=

180*200 80dns viscoplus=
    180*200 viscoplus 80dns 7cm visco=
    180*200 viscoplus 80dns 9cm visco=

PM olarak ilettim, saygılarla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Hocam sırt ağrısına birebir yatak istiyorum.Yatakları deneme görme şansımız yok mu ?

Merhaba,

ViscoPlus modeli kesinlikle düşünebilirsiniz, sırt, boyun, bel ve diğer fiziksel ağrılarda etkili olduğu gözlemlenmiş ve müşterilerimiz tarafından da sitelerde belirtilmiştir. Rahatlıkla düşünebilirsiniz, yardımcı olmaktan şeref duyarım.

Şu an için maalesef sadece Kayseri'de görme, deneme muhtemeliniz vardır, çay ve pastırma ikramlarımızla tabii ki :) Belki ilerde açmayı düşünürsek sizlere denettirmeyi canı gönülden isteriz. Şu an için forumlarda inceleyebilirsiniz ayrıca yorumlar kargibi sitemizde de mevcuttur. İçiniz rahat olsun iki yıl garanti ve yedi gün koşulsuz iade imkanınız vardır. Bizlerde burdayız, hiç bir zamanda siz değerli müşterilerimizi ne olursa olsun geri çevirmedik biz bizeyiz içiniz rahat olsun :)

Soracağınız herhangi bir soruda yardımcı olmaktan memnun olurum, lütfen çekinmeden iletişime geçiniz :)

İyi forumlar.

Hocam mesajım dursun takipteyim.Mutlaka almayı düşünüyorum.Bu arada pastırmaya bayılırım hocam demeseydin keşke İyi akşamlar.Birde boyut ve fiyatları pmlersen sevinirim.

Merhaba :)

Yatak ve diğer detaylı bilgilendirmeler için link gönderdim oradan detaylıca inceleyebilirsiniz. Ayrıca pastırma konusunda da birşeyler yazdım :)

Farklı sorularınız olursa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım, yeter ki benimle iletişime geçiniz :)

İyi akşamlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

merhaba,
    mehmet bey oncelikle sizi tebrik ediyor ve basarilar diliyorum.
    birkac sorum olacakti:

1) bu visco sunger tam olarak ne sagliyor, konunun basindaki ve sitenizdeki aciklamalari okudum, gorsellere baktim. elini bastirinca iz cikiyorsa, kalitesiz ve oturunca kagit gibi olan sungerlerden farki ne? bir de 5 cm degil de 7-8 santim olursa yaylarin bagimsiz calismasini engeller nitelikte birsey mi? (kafamda canlandirabilmek icin soruyorum)

2) kargosu rulo halinde geldiginde yatagin yapisinda bir bozulma olmuyor mu? bir de kargocu kaslarini catmadan cift kisilik yatagi getirir demi :) bu arada kac kilodur?

3) ben su an telefondayim da cok ciddi bakamadim sitenize. sitenizde de k.kartlarina taksit oluyor mu?

sizi ve forumdaslari sorularimla rahatsiz etmemisimdir ins.

hayirli isler.

Çok teşekkür ederim sağolun:)

Teker teker elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım ;

1- Öncelikle Visco : İçerisinde gelişmiş kimyasallar bulunduran, basınç emici ve şekil alıcı bir endüstriyel üründür. İlk olarak NASA'nın mekik içerisinde kalkış anında ve atmosfere giriş anında astronotların omurgalarına binen yükün azaltılması amacıyla üretimine başlanmış daha sonra ise endüstriyel ortamda yastık ve yatak gibi alanlarda kullanımına başlanmıştır.
    Hücrelerinin daha yoğun olması sebebiyle bir süngere nazaran daha uzun ömürlü ve daha sağlıklı olmasının yanında yatakta ve yastıkta kullanıldığında kan dolaşımı ve bazı fiziksel rahatsızlıklara karşı avantajlı olduğu noktalar mevcuttur. (Kaynak: Vikipedi)

Kalitesiz ve oturunca kağıt gibi dediğiniz süngerlere nazaran verdiği tepkime tamdır ve hazmedicidir yani şöyle özetleyeyim; visco süngere yukarıdan bir bilye bıraktığınızda zıplama yapmayacaktır gelen kuvveti içine hazmedecektir, süngerde ise tepkime dışa dönük olacaktır bilye zıplayacaktır. Bu da omurganın şeklini almasına ve onu rahatsız etmemesine sebep sağlayacak ortopedik anlamda büyük fark oluşturacaktır.

Bizim yataklarımızda pocket spring teknolojisinin üstüne maksimum 8 cm kalınlığında Visco kullanılmalıdır aksi halde sadece visco yatak halini alabilir. Bu göz önünde bulundurulduğu takdirde herhangi bir problem oluşturmaz, bütün bozulmaz.

2- Makinelerimiz ve alternatiflerimiz sayesinde sarılan yataklar asla deformasyona uğramamaktadır. Yaycısıda biz olduğumuz için sorunsuzca sarma işlemini gerçekleştirebiliyoruz. İçiniz rahat olsun :)
    Kargocularımız güler yüzlü insanlar ve yardım severler genellikle sorun çıkarmadan yardımcı oluyorlar. Rulolanmış yataklar için hiç problem olmaz :)

3- Taksitlendirme ve diğer ödeme imkanları için anlaşmalı olduğumuz SanalPazar'daki dükkanımızı kullanabilirsiniz buradan link : http://www.sanalpazar.com/dukkan/Kargibi-Yatak__u281342

Estafurullah yardımcı olmaktan memnun olurum, farklı sorularınız olursa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım :)

İyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

merhaba bende ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak 100x200 almayı düşünüyorum. Aslında 100x190 olsa daha iyi olur ama sitede bu ölçü yok. Sitenizde yazan fiyatlar ve koşullar mı geçerli yoksa forum üyelerine ekstra indirim var mı? hediye yastık mı gönderiyorsunuz? yatağı evde odaya kadar çıkarıyorlar mı?

Merhabalar,

100x190 ölçünüzde eminseniz üretimini yaparız sorun olmaz arzu ederseniz şu an ölçüleri aktifleştirebilirim yeter ki bana haber veriniz. Sitemizde yazan fiyatlar ve koşullar geçerlidir zaten her yerde fiyatlarımız ve koşullarımız aynıdır.

Forum üyelerine özel ViscoPedic yastık hediyemizdir, buradadır : http://kargibi.com.tr/urun/visco-yastik

Yataklar ve yastıklar rulolu halde kapınıza kadar teslim edilir. Taşıması ve evdeki oda aralıklarından geçirmek çok kolaydır. Yatağın konulacağını odaya kadar rulolu girdirip odada yatağı fermuarından açıp yatağı kullanmaya başlayabilirsiniz. Tek kişilik yatak için tek kişi bile kaldırıp odanıza geçirebilirsiniz, içiniz rahat olsun :)

Herhangi bir konunuz olursa çekinmeden iletişime geçip sorabilirsiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım :)

Cevabınız için teşekkür ederim. dün bazayı 100x200 aldım. şimdi yatağıda 100x200 alacağım. 3,5 yaşındaki oğlum için alacağım bu nedenle ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak uygun mudur, bu yaştaki çocuklar için? Uygun değilse siz ne tavsiye edersiniz?

Bazanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız :)

Bebekler için visco bütçesi ayrılmasını çok tavsiye etmiyoruz, ama çocuğunuz artık 3,5 yaşına gelmiş bu nedenle düşünülebilir. Ama şu an için benim görüşüm Visco bütçesi ayırmak yerine UltraPlus modeli ile başlamak yönündedir Amerikan yay tekniği bonel yay sistemine sahiptir ve tam ortopediktir, buradan detaylıca inceleyebilirsiniz: http://kargibi.com.tr/urun/ultraplus-ortopedik-yatak

Soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGod

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak
    140*190 Fiyatı
    RoyalFlex Visco Yatak
    140*190 Fiyatı

Fiyat alabilir miyim?

Merhaba,

Kargibi.com.tr ' de bütün detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

ViscoPlus için : http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

RoyalFlex için : http://kargibi.com.tr/urun/royalflex-visco-yatak

Soracağınız herhangi bir soru olursa benimle iletişime geçiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hotshot77

selam eşim sırt ağrısından çok şikayetçi öncelikle hangi modeli önerirsiniz ayrıca bizim yatakta baya eskidi sabah kalkarken içine gömülmüş gibi kalkıyorum visco yataklarda vucut sekline aldığı söylenmiş sabah kalktıgımda aynı sıkıntıyı onda yaşarmıyım yada ikisi arasındakı fark nasıl ayrılıyor acaba şunuda sorayım 180*200 yatak alıcam yastık 1 tanemi hediye ediyorsunuz:)

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimle..

Yatağınız eskidiği için bu ağrılar oluşmuş olabilir, değiştirmeyi düşünürseniz benim de tavsiyemdir.

ViscoPlus yataklarda belirttiğiniz problemleri yaşamazsınız, şeklinizi alır ve şekil verir. Bu açıdan çok idealdir, rahatlıkla düşünebilirsiniz :) Detaylıca incelemek için : http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Çift kişilik yataklara iki tane ViscoPedic yastık hediyemizdir, paketler göndeririz :)

Soracaklarınız olursa lütfen çekinmeden sorunuz, memnun olurum :)

İyi forumlar.

• hocam ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederim.

su anda sirf uyuyabilmenin mucadelesini veriyordum. hatta gece gece telefondan nete biraz da biseyler okuyayim, uykum gelsin maksadiyla bakiyorum. sizin sitede ve hepsiburadadaki yorumlari okuyup insallah bana da nasib olur diyordum.

mehmet bey, ben inanin yatak fiyatlarindan bihaber yasiyordum. sayenizde haberdar oldum. arkadas ne pahaliymis siradan yataklar bile. bilmiyorum ya, mantik da yurutmedim, konuda 289 lira yaziyordu, ben de dusunuyorum e deger ama sonucta ne zaman aldigini unutacak kadar yatiyosun.. :) sonra anladim ki (dun gece de cepten girmistim) o fiyat min. fiyat.. 160x200 meger 569 liraymis..

sonra (az once ogrendim bunu) bir de ne ogreneyim yatasin sitesinde 2000 lere yaklasan yatak fiyatlari bile varmis.. keza hb.de de. yalniz hb.de ucuz olan (yani sizin fiyatlara yakin: viscoterm) var. ben nedenini sormayacagim, ama siz bir degerlendirme yaparsiniz, benim sizden ricam hb.deki viscotermin su sayfasindaki katman katman verilen malzemeleri sizin de belirtmeniz.
    www.hepsiburada.com/liste/viscotherm-visco-yatak-beyaz-16020020/productDetails.aspx?productId=eaksfabvscyat16020...%3dlister

ben de yorumlarda yazan arkadaslar gibi bazen bel agrisi cekiyorum, insallah ben de duzelecegine inaniyorum..

bundan sonraki bilgileri pm gonderecegim hocam.. neler yazmam gerekir pm.ye?

kolayliklar diliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doktorhia
    verdiğiniz linki yüzünden sayfayı okuyana kadar canım çıktı soldan sağa soldan sağa
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakizil

doktorhia
    verdiğiniz linki yüzünden sayfayı okuyana kadar canım çıktı soldan sağa soldan sağa

bu dediğini gece okudum, ama şimdi bilgisayar başına geçince anladım zaman zaman forumda büyük resimler paylaşılınca olur :D demek aynısını ben yapmışım. özür diliyorum.. :) allahtan insaflı bir yönetici kardeşimiz linki kısaltmış.. ben cepten yazdığımdan linki direk yapıştırdım... link koyma anahtarı yok mobil sürümde.

bu arada mehmet bey işleriniz yoğun galiba, sizden cevap bekliyorum. kafama takılan şöyle de bir sorun var: her ne kadar, çok iyi birine benziyor olsanız da, alan arkadaşlar yatağın çok iyi olduğunu, rahat ettiklerini söyleseler de, biz sıradan kimseler olarak, sonuçta visko yatak nedir bilmiyoruz, kalite kalite ayrılı mı, ne bileyim, atıyorum çin malı olanı var mı veya muadilleri var mı? vs gibi gibi... gidip, istikbalde yataş ta bu yatakları inceleyelim mi ne yapalım kandırılmamak için.. (bu genel bir ifade lütfen üzerinize alınmayın)

bilmiyorum yani, almak istiyorum, ama hiç tatmin olamadım.. sonra bilen birileri veya daha önce visko yatak görmüş, tecrube etmiş birilerine rastlayınca adamlar "bu ne la " demesinler... yanılıyorsam söyleyin arkadaşlar.. sonuçta, misal hayatında hiç yayalı yatakta yatmamış veya hep sırf sünger yatakta yatmış veya işte ne bileyim yer yatağında yatmış birisi olarak, elbette ki sıradan bir yaylı yatak görünce: "a aa ne kadar rahatmış", "bak bu visko yatakmış" dememek mümükün mü?

bu işte sertifika var mı, belge var mı, normalde görerek bile alırken adamın bize sallamasyon bir yatak kaskallamayacağının bir garantisi var mı? (bu varsayımlar hep, işi bilen biri değilsek durumunda geçerlidir)

neyse anlaşılmıştır herhalde daha uzatmayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

hocam ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederim.

su anda sirf uyuyabilmenin mucadelesini veriyordum. hatta gece gece telefondan nete biraz da biseyler okuyayim, uykum gelsin maksadiyla bakiyorum. sizin sitede ve hepsiburadadaki yorumlari okuyup insallah bana da nasib olur diyordum.

mehmet bey, ben inanin yatak fiyatlarindan bihaber yasiyordum. sayenizde haberdar oldum. arkadas ne pahaliymis siradan yataklar bile. bilmiyorum ya, mantik da yurutmedim, konuda 289 lira yaziyordu, ben de dusunuyorum e deger ama sonucta ne zaman aldigini unutacak kadar yatiyosun.. :) sonra anladim ki (dun gece de cepten girmistim) o fiyat min. fiyat.. 160x200 meger 569 liraymis..

sonra (az once ogrendim bunu) bir de ne ogreneyim yatasin sitesinde 2000 lere yaklasan yatak fiyatlari bile varmis.. keza hb.de de. yalniz hb.de ucuz olan (yani sizin fiyatlara yakin: viscoterm) var. ben nedenini sormayacagim, ama siz bir degerlendirme yaparsiniz, benim sizden ricam hb.deki viscotermin su sayfasindaki katman katman verilen malzemeleri sizin de belirtmeniz.
    www.hepsiburada.com/liste/viscotherm-visco-yatak-beyaz-16020020/productDetails.aspx?productId=eaksfabvscyat16020...%3dlister

ben de yorumlarda yazan arkadaslar gibi bazen bel agrisi cekiyorum, insallah ben de duzelecegine inaniyorum..

bundan sonraki bilgileri pm gonderecegim hocam.. neler yazmam gerekir pm.ye?

kolayliklar diliyorum.

Merhaba,

Yatak sektöründeki pahalılığın farkına varmanız sevindirici.. Sadece siz değil genellikle insanımız yatak ve ortopediden bir haber yaşıyorlar, oysa ki yatak demek insan ömrünün 3'de 1 demek. 24 saatimizin minimum 6-8 saatini yatağımızda geçiriyoruz bu süre çok önem arz etmektedir, bu hususları göz önünde bulundurmamız gerekmektedir.

Normalde bu kadar detaylı bilgiyi vermeyi toptancılıkta gerek görüyoruz ama kıyaslama yapıyorsanız tabii ki bilmek en doğal hakkınızdır ;

ViscoPlus yüksekliği 25 cm.dir.
    Yatağın kılıfı çıkarılıp yıkanabilmektedir.

Üst Dikim
    190 G/M2 ANTİBAKTERİYEL PAMUKLU HAVLU KUMAŞ
    180 G/M2 ANTİBAKTERİYEL ELYAF
    40 G/M2 TELA

KATMAN

5 CM 60 DNS VİSCO ELASTİK SÜNGER
    5 FARKLI BÖLGELİ PAKET YAY TEKNOLOJİSİ
    30 MM 22 DNS SOFT SÜNGER

ALT KATMAN

40 G/M2 TELA
    180 G/M2 ANTİBAKTERİYEL ELYAF
    190 G/M2 ANTİBAKTERİYEL PAMUKLU HAVLU KUMAŞ

ViscoPlus model ile bel ağrılarınızın önemli ölçüde giderileceğine emin olabilirsiniz. Sizin de istediğiniz gibi inşallah bütün problemlerinizden arındırılır tıpkı diğer müşterilerimiz gibi rahat bir uykuyu yakalarsınız.

Teşekkürler, iyi forumlar :)

• MERHABA MEHMET BEY,

ELEKTROVISCO SİPARİŞİM ELİME ULAŞTI.ÖNCELİKLE İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.YATAK GEREK FONKSYONELLIK GEREKSE MALZEME KALITESI VE RAHATLIK ACISINDAN BEKLENTILERIMI FAZLASIYLA KARSILIYOR AYRICA HEDIYE YASTIK ICIN DE TESEKKUR EDERIM.

ELEKTRO VISCO MODELINI SECMEMIZIN NEDENI BIR SURE ONCE KAZA GECIREN BUYUKANNEMIZIN IYILESME SURECINDE YATAKTA ISTIRAHAT ETME ZORUNLULUGU IDI.3 FARKLI BOLGENIN ISTENILEN MIKTARDA HAREKET ETTIRILEBILMESI BIZE BUYUK KOLAYLIK VE RAHATLIK SAGLADI OZELLIKLE VISCO SILTENIN RAHATLIGI SON DERECE GUZEL SADECE SAHSI FIKRIM VISCO ŞİLTE YOGUNLUGUN BIR MIKTAR DAHA ARTTIRILMASININ DAHA IYI OLACAGI YONUNDE.YATAK VE BAZANIN MALZEME KALITESININ IYI OLDUGUNU DUSUNUYORUM NITEKIM ZAMANLA BU KONUDA YANILMADIGIMIDA ANLAYACAGIMI UMUYORUM.TEKRAR URUN VE HIZMET ICIN TESEKKUR EDERIM.

IYI AKSAMLAR,

SELAMLAR...

NOT: FORUMDAKI ARKADASLARA ISTEDIKLERI BILGILERI ELIMDEN GELDIGINCE VERMEYE CALISACAGIM.

• Merhaba,
    90*200'lük yatak almak istiyorum taksitle.
    sanalpazar'da bu ürün yok sanırım. ne şekilde temin edebilirim?
  • ben de 1 aydır mehmet beyden aldığım visco plus yatağı kullanıyorum
    daha erken yorum yapmak istemedim bir süre geçsin istedim
    mng kargo yüzünden alış kısmı sıkıntılı geçse de şuan yatağımdan son derece memnunum. fiyatına oranla resmen bedava :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÖK

Merhaba,
    90*200'lük yatak almak istiyorum taksitle.
    sanalpazar'da bu ürün yok sanırım. ne şekilde temin edebilirim?

Merhaba,
    Siparişiniz tarafıma ulaştı en güzel şekilde yatağınız ve yastığınız paketlenip kargo ile size ulaştırılacaktır :)

SanalPazar'la anlaşmamız vardır ; bu sayede bütün bu kartlara herhangi bir komisyon olmadan taksitlendirme yaptırabilirsiniz :

Ayrıca kapıda ödeme olanağı ve havale imkanınız da vardır. Rahatlıkla istediğiniz seçimi yapabilirsiniz.

Daha başka sorunuz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

İyi pazarlar:)

• Merhaba sitenizde 200*200 visko plus yatak yok fakat sanal pazarda mevcut bir yanlıslık yok degil mi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.