Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.678
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehmet bey, Sanal pazar dan siparişte sıkıntı olmuştu. Kredi kartıma iade ettiler. Yeniden sipariş verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: delismen571

Mehmet bey, Sanal pazar dan siparişte sıkıntı olmuştu. Kredi kartıma iade ettiler. Yeniden sipariş verdim

Merhabalar,

Siparişiniz ve hediye visco yastıklarınız özenle kargoya teslim edildi, akşam üstü size kargo takip bilgilerini aktaracağım. Şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız :)

Herhangi bir sorunuz olursa lütfen çekinmeden iletişime geçiniz.

Hoşçakalın :)
  • Merhaba Mehmet Bey forumdan takip ettiğim kadarıyla benim arzu ettiğim özelliklere sahip ViscoPlus 150*200 yatak siparişi vermeyi düşünüyorum.Hediye yastıklarınız için ne yapmamız gerekiyor.Teşekkürler. SERDAR KORU
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERDAR KORU

Merhaba Mehmet Bey forumdan takip ettiğim kadarıyla benim arzu ettiğim özelliklere sahip ViscoPlus 150*200 yatak siparişi vermeyi düşünüyorum.Hediye yastıklarınız için ne yapmamız gerekiyor.Teşekkürler. SERDAR KORU

Merhaba Serdar Bey,

Siparişinizi vermeniz yeterlidir, yatağınızla beraber özenle paketler kapınıza kadar ulaştırırız.

150*200 ViscoPlus model için link : http://www.sanalpazar.com/Viscoplus-Tam-Ortopedik-150200cm-Yatak__isp5925090

Soracağınız herhangi bir soru olursa çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar :)

• Merhaba MEHMET BEY,
    Evvela ilginize teşekkür ederim,az önce sanalpazar üzerinden siparişimi verdim.Yatak ve hediye yastıklarımızı sabırsızlıkla bekliyorum.Nasibse ürünü teslim alıp kullandıktan sonra,
    görüşlerimi forumda paylaşacağım...
    İYİ FORUMLAR,
  • pm
  • ürünü bugün teslim aldım. Genelde yastıklar ifadesi kullanılmış, hediye yastık bir tane değil mi?
  • Mehmet Bey az önce sipariş verdim. Sanal pazardan da size mesaj attım.
  • quote:

Merhaba MEHMET BEY,
    Evvela ilginize teşekkür ederim,az önce sanalpazar üzerinden siparişimi verdim.Yatak ve hediye yastıklarımızı sabırsızlıkla bekliyorum.Nasibse ürünü teslim alıp kullandıktan sonra,
    görüşlerimi forumda paylaşacağım...
    İYİ FORUMLAR,

Merhaba Serdar Bey,

Yatağınız üretim sırasındadır, kısa sürede paketleyip hediye visco yastıklarınızla birlikte göndereceğiz :) Şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız :)
    Soracaklarınız olursa çekinmeden benimle iletişime geçebilirsiniz.

Hoşçakalın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: delismen571

ürünü bugün teslim aldım. Genelde yastıklar ifadesi kullanılmış, hediye yastık bir tane değil mi?

Merhabalar,

Ürününüz hayırlı olsun dilerim sorunsuzca visco ve paket yay konforunu yakalarsınız :)

Yastık konusu şöyledir : Tek kişilik yatak modelleri 1 adet viscopedic yastık , çift kişilik yatak modelleri 2 adet viscopedic yastık hediyelidir. Forum mesajlarında da çift kişilik model talep eden müşterilerimiz için yastıklarınız ifadesini kullanmışımdır.

Soracağınız herhangi bir soru olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım, lütfen çekinmeyiniz.

İyi forumlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

pm

Cevabını ilettim, PM kutunuzu kontrol ediniz :)
  • MERHABA MEEHMET BEY,
    İlginize teşekkür ederim.Kargoya verildiğinde forumda belirtiseniz memnun olurum.Şimdiden teşekkürler:) Serdar KORU
  • quote:

Orijinalden alıntı: mora1

Mehmet Bey az önce sipariş verdim. Sanal pazardan da size mesaj attım.

Merhabalar,

Evet 90*190 siparişiniz tarafımıza ulaşmıştır. Hediye visko yastıklarınızla birlikte güzelce paketlendi, size ulaştırılmak üzere kargoya teslim edildi. Sanalpazardaki kargotakip bölümünden rahatlıkla takip edebilirsiniz :)

Yardımcı olabileceğim herhangi bir konu olursa ilgilenmekten memnuniyet duyarım :)

Şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)
  • quote:

MERHABA MEEHMET BEY,
    İlginize teşekkür ederim.Kargoya verildiğinde forumda belirtiseniz memnun olurum.Şimdiden teşekkürler:) Serdar KORU

Merhaba Serdar Bey,

Siparişiniz yastıklarınızla birlikte paketlendi ve kargoya teslim edildi. Kargo takip numarasına Sanalpazar'daki siparişinizinden ulaşabilirsiniz.

Herhangi bir isteğiniz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız :)
  • Hocam yatak bugün elimize geçti.
    Şu anda uyumak için sabırsızlanıyorum:)
    Uyandığım zaman objektif bir şekilde değerlendirecem yatağı.
    Her şey için teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.A
    Ürün siparişten bir gün sonra, hızlı ve güzel paketlenmiş şekilde elime ulaştı.
    İlk izlenimlerim, eski yaylı sistem yataklara göre kat kat kaliteli ve konforlu.
    Deneme amaçlı uzandığımda, çok rahat ve sağlıklı olduğunu belli ediyor.
    Kullandıkça olumlu-olumsuz deneyimlerimi paylaşırım.
    Hızlı kargo,iyi paketleme ve ilgisi için Mehmet Bey'e teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mora1 -- 14 Şubat 2013; 17:19:13 >
  • Selamlar
    1 yaşında bebeğim var
    Ona uygun ince bir yatak lazım.
    Neden ince derseniz beşiğinin içinde 15 cm'lik yeni yatak var ve bebek beşikte ayağa kalkıp aşağı sarkmaya çalışıyor.
    Bizde daha ince bir yatak kullanıp beşiği derinleştirmek istiyoruz.
    Bunun için MDF üzerine sizin 5 cm lik visco pad i kullansak sağlıklı olur mu?
    Bunu bebek biraz tehlikelerin farkına varana kadar kullanacağız. Tahminen 1 yıl.
  • Bende su anda istikbal visco yatak kullaniyorum.Antalya'da yasiyorum yazin malumunuz Antalya cok sicak , visco yatak vucudumu kapladigi icin yazin cok sicak oluyor.Sizin viscoplus yataginizdan alsam ayni problemi yasarmiyim.boyum 1.70 kilom 66 .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Mehmet Bey,
    Siparişim dün elime ulaştı.Açıkçası kargoyu bukadar hızlı beklemiyordum.Yatak için düşünceme gelirsek bir gece yattım, ilk izlenimlerim,önceki yatağım yaylı yataktı.İkisini mukayese edersek:
    1-Klasik yaylı ortapedik yataktaki yay sesi yok.
    2-Partnerinizin hareketi esnasındaki yatağın sallanması yok.
    3-ViscoPlus modeliniz orta sert vucudu kavrıyor,özellikle visco yastıkla(yastıklar biraz daha büyük olsa harika bir ikili olurdu) konforda bütünlük sağlıyor.
    4-ViscoPlus model yatağa yattığımmda yatağın yaylı ortapediğe göre;kendimi dolu dolu,daha yüksekte,daha kaliteli, konforlu, bir yerde yattığımı hissettim.
    5-İlgili satıcı, hızlı kargo.
    İleriki zamanlarda daha objektif değerlendireceğim.Bu süreçte Mehmet bey'e ilgisinden ve hediye yastıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Serdar KORU

• quote:

Orijinalden alıntı: künefeci

Hocam yatak bugün elimize geçti.
    Şu anda uyumak için sabırsızlanıyorum:)
    Uyandığım zaman objektif bir şekilde değerlendirecem yatağı.
    Her şey için teşekkürler...

Merhabalar,

Biz de sabırsızlıkla gönderdik :) Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız, umarım tıpkı istediğiniz şeyleri karşılar :)

Herhangi bir durumda lütfen iletişime geçiniz.

Sağlıklı günler :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.