Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
55
Favori
88.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drfettah

160 x 200 yatak siparişi vermek istiyorum oyle visco çöksün 10 saniye kalsın derdim yok ama yastıklarla ilgili iki videoyu incelediğimde bariz fark var birisi çöküntü kalıyor diğeri maşallah sünger gibi. hemen eski haline geliyor. bir de arkadasın dediği yastıklar 3. kalitemi ya da daha iyi yastıklarınız var mı. videoları görünce kararsız kaldım viscoplus alacaktım..

Merhabalar,

Belirttiğiniz yastıkla ilgili gereken işlemler yapılacaktır. Ardından sizi de bilgilendiririm.

Hediye olarak gönderdiğimiz visco yastıklar var, bir de talep edildiği vakit cuzi bir miktar fark ile büyük ebatlarda gönderdiğimiz visco yastıklar var. Farkı daha iyi anlamanız için yastıkların linklerini takdim edeyim:

Hediye yastıklarımız %100 viscodur:http://kargibi.com.tr/urun/visco-yastik
    Büyük ebatlı yastıklarımız %100 viscodur, talep ederseniz değişimini yaparız:http://kargibi.com.tr/urun/visco-yastik-2

Eğer kalitesini beğenmez, hoşunuza gitmeyen bir yastık olursa derhal bildirirsiniz. Koşulsuz iade alırız, içiniz rahat olsun. Beğenmediğiniz ürünleri sizde zorla tutmayı istemeyiz, sizin memnuniyetiniz her şeyden önemlidir.

Soracaklarınız var ise yardımcı olmak, cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

Hoşçakalınız:)

• thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Kendi araştırmalarımız sonucu tasarlamış olduğumuz ve inandığımız tespitlere göre ViscoPlus modeli uygun gördük. Her yiğidin yoğurdu yiyişi farklıdır, yatak sektörü geniştir. Her firma kendi insan ortopedisini farklı yollarla yakalayabilmektedir. Biz bu teknolojileri yatakta uygun gördük, bizim yatağımızdır :) Valla biz böyle tasarladık.. Denemek size kalmış, beğenmediğiniz takdirde iade almakta bize kalmıştır. Biz zaten diyoruz beğenmezseniz iade alırız o konuda lütfen içiniz rahat olsun.

Başka firmalarda da paket yay teknolojili visco yataklar mevcuttur. Paket yay içermeyen yatakları da mevcuttur, aynı şekilde bu bizde de böyledir. Fakat bizim en güvendiğimiz modellerden biri olan paket yay(pocket spring) ile bütünleşmiş visco akıllı sünger içeren ve tavsiyemiz olan ViscoPlus modeldir.

Diğer firmalar hakkındaki görüşlerinize ve sizin görüşlerinize saygı duyuyorum. Dilerim almış olduğunuz yatakla konforu yakalarsınız, iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

Katılımlarınız ve değerli görüşlerinizi paylaştığınız için şükranlarımı sunarım. Yardımcı olabileceğim veya sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarım.

Hoşçakalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Orijinalden alıntı: xdenizx

quote:

quote:

satıcı daha ne yapsın canım,değişmesi gerekiyorsa değiştirelim diyor,iade isterseniz iade alırım diyor,ürünü beğenmeyen yada problem yaşayanlar için hertürlü desteği sağlarım diyor adam,yapmayın arkadaşlar ne büyük firmalarda ne problemler çıkıyor günlerce aylarca uğraşıyoruz iade etmek için!!!satıcı arkadaş her türlü ürünün arkasında duruyorsa,değişim,iade vb ne gerekiyorsa yaparız diyorsa daha ne yapmalı ki,hatalı ürün yollamış olabilir,üründe sıkıntı çıkmış olabilir,ama satıcı ne diyor!!! müşterinin memnuniyeti için ne gerekiyorsa yapılır,değişimse değişim iade ise iade özür ise özür dileriz... valla satıcı arkadaşı tanımam etmem ama bana göre haksızlık yapılıyor kendisine, belirtmeden geçemeyeceğim,bende çocuğuma yatak almayı düşünüyorum araştırıyorum bi satıcı ürünün arkasında duruyorsa değişim ve iade, garanti konusunda her türlü desteği sağlıyorsa daha ne isteyim ben.

Merhabalar,

Değerli ilginiz ve alakanız için teşekkürlerimi sunarım.

Sizin yatak hakkındaki sormak istedikleriniz var ise yardımcı olmak isterim, konu bütünlüğünü aldırış etmeyiniz.

İster özel mesaj ister buradan olsun çocuklarınızın düşündüğünüz yatak hakkındaki değerli sorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarım, lütfen çekinmeden sorunuz :)

90*190 yatak alıcam 2yasındaki çocuğum için,tavsiyeniz nedir?kılıf olarak örme mi havlu kılıf mı iyidir?kac günde kargolama yapıyorsunuz?ürünleriniz fatura ve garanti onay belgeli midir?

Merhabalar,

İki yaş ve üzeri çocuklarımıza ViscoPlus model tavsiye etmekteyiz. Tam ortopediktir, visco ve beş bölgeli pocket spring teknolojisi içerir konforu yakalayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle pocket spring içermesi bedenin sağlığı ve gelişiminde etkin rol oynar.

ViscoPlus modellerimizde havlu kılıf tercih etmiş bulunmaktayız. Kılıfları havludur, çıkarılıp yıkanılabilir ve en önemlisi teri emen yapıya sahiptir. Tavsiyem havlu kılıf olarak kalmasıdır.

Bugün sipariş verirseniz yarın veya sonraki gün içerisinde üretimini tamamlar ardından kargoya teslim ederiz. Yani bugün geçtiğiniz sipariş en geç perşembe-cuma bir zaman aralığında size ulaşır.

Evet ürünlerimiz faturalıdır ve bu faturaların sağladığı garanti kapsamı vardır. Kargibi'den aldığınız her ürün Kargibi'nin iki yıl garantisi ve güvencesi altındadır. Ayrıca usüllere(prosedür) çok takılmamaktayız. Beğenmezseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmaktayız, o tarz konularda içiniz rahat olsun.

Daha detaylı bilgi için şu linki inceleyebilirsiniz:http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Soracaklarınız var veya olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım, rahatlıkla sorabilirsiniz.

1 adet yatak siparişi verdim.Benim için önemli olan satıcının ürettiği ürünün arkasında durması,hertürlü garantiyi vermesi ve samimi olması önemlidir,İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.hayırlı satışlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

satıcı daha ne yapsın canım,değişmesi gerekiyorsa değiştirelim diyor,iade isterseniz iade alırım diyor,ürünü beğenmeyen yada problem yaşayanlar için hertürlü desteği sağlarım diyor adam,yapmayın arkadaşlar ne büyük firmalarda ne problemler çıkıyor günlerce aylarca uğraşıyoruz iade etmek için!!!satıcı arkadaş her türlü ürünün arkasında duruyorsa,değişim,iade vb ne gerekiyorsa yaparız diyorsa daha ne yapmalı ki,hatalı ürün yollamış olabilir,üründe sıkıntı çıkmış olabilir,ama satıcı ne diyor!!! müşterinin memnuniyeti için ne gerekiyorsa yapılır,değişimse değişim iade ise iade özür ise özür dileriz... valla satıcı arkadaşı tanımam etmem ama bana göre haksızlık yapılıyor kendisine, belirtmeden geçemeyeceğim,bende çocuğuma yatak almayı düşünüyorum araştırıyorum bi satıcı ürünün arkasında duruyorsa değişim ve iade, garanti konusunda her türlü desteği sağlıyorsa daha ne isteyim ben.

Merhabalar,

Değerli ilginiz ve alakanız için teşekkürlerimi sunarım.

Sizin yatak hakkındaki sormak istedikleriniz var ise yardımcı olmak isterim, konu bütünlüğünü aldırış etmeyiniz.

İster özel mesaj ister buradan olsun çocuklarınızın düşündüğünüz yatak hakkındaki değerli sorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarım, lütfen çekinmeden sorunuz :)

90*190 yatak alıcam 2yasındaki çocuğum için,tavsiyeniz nedir?kılıf olarak örme mi havlu kılıf mı iyidir?kac günde kargolama yapıyorsunuz?ürünleriniz fatura ve garanti onay belgeli midir?

Merhabalar,

İki yaş ve üzeri çocuklarımıza ViscoPlus model tavsiye etmekteyiz. Tam ortopediktir, visco ve beş bölgeli pocket spring teknolojisi içerir konforu yakalayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle pocket spring içermesi bedenin sağlığı ve gelişiminde etkin rol oynar.

ViscoPlus modellerimizde havlu kılıf tercih etmiş bulunmaktayız. Kılıfları havludur, çıkarılıp yıkanılabilir ve en önemlisi teri emen yapıya sahiptir. Tavsiyem havlu kılıf olarak kalmasıdır.

Bugün sipariş verirseniz yarın veya sonraki gün içerisinde üretimini tamamlar ardından kargoya teslim ederiz. Yani bugün geçtiğiniz sipariş en geç perşembe-cuma bir zaman aralığında size ulaşır.

Evet ürünlerimiz faturalıdır ve bu faturaların sağladığı garanti kapsamı vardır. Kargibi'den aldığınız her ürün Kargibi'nin iki yıl garantisi ve güvencesi altındadır. Ayrıca usüllere(prosedür) çok takılmamaktayız. Beğenmezseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmaktayız, o tarz konularda içiniz rahat olsun.

Daha detaylı bilgi için şu linki inceleyebilirsiniz:http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Soracaklarınız var veya olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım, rahatlıkla sorabilirsiniz.

1 adet yatak siparişi verdim.Benim için önemli olan satıcının ürettiği ürünün arkasında durması,hertürlü garantiyi vermesi ve samimi olması önemlidir,İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.hayırlı satışlar

Merhabalar,

Siparişiniz tarafımıza ulaştı. ViscoPlus model yatak siparişiniz özenle üretim aşamalarını tamamladı, size ulaştırılması üzere hediye visco yastığınızla birlikte kargoya teslim ettik:) Kargo takip bilgileriniz sisteme düştükten sonra paylaşırım, ardından rahatlıkla takibinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)

Herhangi bir durum halinde lütfen çekinmeden iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• hocam iyi gunler 150x200 viscoplus yatak almak istiyorum sanalpazarda visco sunger icin 3 cm diye yazmissiniz. kar gibi sitenizde 5 cm diyor. 5cm oldugunu dusunuyorum dogrumudur?
    forum uyelerine 2 tane yastik hediyo ediyosunuz galiba?
    ucrete kargo dahil sanirim?
    150x200 viscoplus yatak 529tl benim butcemi biraz zorladi acikcasi ama forumda yazilanlari okuyunca cok heveslendim. tek cekim odeme yaparsak veya baska bi sekilde fiyatta biseyler yapabilme imkaniniz varmi?
    hayirli isler ve hayirli ramazanlar dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_deep

hocam iyi gunler 150x200 viscoplus yatak almak istiyorum sanalpazarda visco sunger icin 3 cm diye yazmissiniz. kar gibi sitenizde 5 cm diyor. 5cm oldugunu dusunuyorum dogrumudur?
    forum uyelerine 2 tane yastik hediyo ediyosunuz galiba?
    ucrete kargo dahil sanirim?
    150x200 viscoplus yatak 529tl benim butcemi biraz zorladi acikcasi ama forumda yazilanlari okuyunca cok heveslendim. tek cekim odeme yaparsak veya baska bi sekilde fiyatta biseyler yapabilme imkaniniz varmi?
    hayirli isler ve hayirli ramazanlar dilerim..

Merhabalar, :)

İçeriği yeniden inceledim 3 cm'lik soft sünger ile karıştırmış olabilirsiniz.

ViscoPlus model yatak 5 cm akıllı visco sünger içerir. Siparişinizi rahatlıkla geçebilirsiniz.

Evet, forum üyelerine hala hediye visco yastık göndermekteyiz. Çift kişilik alımlarda iki adet, tek kişilik alımlarda bir adet ViscoPedic yastık hediyemizdir.

Hangi yöntemle sipariş verirseniz verin yalnızca gördüğünüz fiyatı ödersiniz, hiç bir komisyon talep edilmemektedir. Gördüğünüz fiyatlara hediye visco yastıklar ve ücretsiz kargo dahildir; ek ücret vs. gibi şeyler yoktur :)

150*200 ViscoPlus model yatak linki:http://www.sanalpazar.com/Viscoplus-Tam-Ortopedik-150200cm-Yatak__isp6701876

Fiyatlarda maalesef oynama yapamamaktayız yoksa yardımcı olmak isterdim. Aslında fiyatları piyasaya göre ve ücretsiz kargo, hediye visco yastıklara göre kıyaslarsak cidden çok uygun olduğunu düşünmekteyim. Dilerseniz böyle yardımcı olmak isteriz. Bilgilendirmeniz yeterlidir:)

Daha başka soracaklarınız var ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• kargibi kullanıcısına yanıt
    merhaba;

foruma yeni üye oldum;

visco ile ilgili birkaç sorum olacak müsadenizle;

1- visko yatak pedi ile visco yatak konforu alınamazmı? (sonuçta yanılmıyorsam pedlerdede 5 yada 7 cm visko kalınlık var)

2- internette ve birkaç sohbet arasında visco malzemeyi çok az sayıda türkiyeye getiren firma olduğunu ve birçok firmanın malzemeyi buradan alarak kendi yataklarını ürettiklerini döylüyorlar. bu doğrumudur?

şimdiden teşekkürler cevabınız için @kargibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HYLT

merhaba;

foruma yeni üye oldum;

1- visko yatak pedi ile visco yatak konforu alınamazmı? (sonuçta yanılmıyorsam pedlerdede 5 yada 7 cm visko kalınlık var)

2- internette ve birkaç sohbet arasında visco malzemeyi çok az sayıda türkiyeye getiren firma olduğunu ve birçok firmanın malzemeyi buradan alarak kendi yataklarını ürettiklerini döylüyorlar. bu doğrumudur?

Merhabalar,

Öncelikle, DH ailesine hoşgeldiniz :)

1- Visco yatak pedi ile visco konforu çok rahatlıkla hissedilir, fakat yatağınızın eski olduğu durumlarda, neredeyse yatak parası kadar olan visco yatak pedi almak yerine yeni yatak almanız tavsiyemizdir. Yeni yatak almış ve ekleme yaparak visco konforu yaşamak isteyen kişilere visco yatak pedini rahatlıkla düşünmeleri tavsiyemizdir.

2- Visco maddesi Türkiye'de bir çok firma tarafından üretilebilmektedir, latex gibi zor bir madde değildir. Yatak sektörü dendiği anda aklınıza gelen 3-4 büyük firmanın kendi ürettikleri viscoların kalitesi yüksektir ve bu firmalar hem kendi yataklarında kullanmakta hem de malzeme olarak başka firmalara satışını yapmaktadır. Başat yatak firmalarının visco süngerleri rahatlıkla kullanılabilir gayet kaliteli ve 6-7-8 yıl kadar uzun ömürlüdür.

Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım, hoşçakalınız :)

• emtue E kullanıcısına yanıt
    164 TL neyin kesintiymiş? İade edilen bir üründe kesinti olmaz ki. Kargo ücretini gönderenin karşılaması yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

Az önce Aras kargo ile görüştüm ve taşıma ücretinin yaklaşık 12 TL + KDV olduğunu söylediler. Daha faturası dahi kesilmediği için net rakam belli değilmiş.

Siz ne hakla benden 164 TL kesebilirsiniz?

Konuya müdahil arkadaşlardan yorum bekliyorum.

@thedarkride @apollonx @drfettah
    @Pıncır

164 tl kesinti olamaz bu tüketici haklarına aykırı. umarım diyalogla çözülebilir.
  • emtue ve kargibi

Anladığım kadarıyla emtue'nin bir sorunu olmuş ve aldığı ürünü bir süre sonra iade etmiş.

Forum olarak bizim hakim, savcı ya da avukatlık gibi bir görevimiz yok. Ancak belli kurallarımız vardır. Kimsenin tabiki mağdur olmasını istemeyiz ancak bu bizim görevimiz değil. Bu yüzden sizlerden ricam olacak:

emtue: Lütfen firmayı defalarca mesaj yazıp durma. Haklı olsan bile defalarca aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Bu forum kurallarına aykırı. Her bir detayı forumda ayrı ayrı mesajlarda anlatıp ya da firmayı kötü duruma düşürmek için herşeyi tekrar tekrar yazıyor olman forum kurallarına aykırı. Mesajların silinince lütfen "yönetimde firmadan yana" gibi düşünme. Açıkçası normalde açıklama gereği bile duymam buraya yazıyorum. Hala büyük sorunların varsa tüketici mahkelerine gidip artık derdini oradan devam edebilirsin. Buraya da sonucu istersen yazabilirsin. Ancak her gelişmeyi yazarsan yine sileceğimi hatırlatmak isterim. Çünkü tek sorun yaşayan anladığım kadarıyla sensin(firmayı savunmuyorum).

kargibi: Belli ki emtue arkadaşımızla ilgili bir sorun yaşanmış ve iade almışsınız. Haklı ya da haksız bunun kararı ben veremem ve üstte dediğim gibi hakim savcı ya da avukatlık tarafımız yok. Donanımhaber ürünlerini satabileceğiniz bir yer ancak unutmamak gerekir ki burası bir satış yeri değil.

Kısacası ben bunun emtue ürün aldı memnun kalmadı iade etti ve bitti şekilde bitmesini rica ediyorum. Bu konunun daha fazla uzayıp konuyu sapmamasını temenni ediyorum

Not: yazdıklarım yönetimin değil şahsi düşüncelerimdir. Yönetici olarak değil hakan olarak yazdım

• quote:

quote:

merhaba;

foruma yeni üye oldum;

Merhabalar,

1- Visco yatak pedi ile visco konforu çok rahatlıkla hissedilir, fakat yatağınızın eski olduğu durumlarda, neredeyse yatak parası kadar olan visco yatak pedi almak yerine yeni yatak almanız tavsiyemizdir. Yeni yatak almış ve ekleme yaparak visco konforu yaşamak isteyen kişilere visco yatak pedini rahatlıkla düşünmeleri tavsiyemizdir.

2- Visco maddesi Türkiye'de bir çok firma tarafından üretilebilmektedir, latex gibi zor bir madde değildir. Yatak sektörü dendiği anda aklınıza gelen 3-4 büyük firmanın kendi ürettikleri viscoların kalitesi yüksektir ve bu firmalar hem kendi yataklarında kullanmakta hem de malzeme olarak başka firmalara satışını yapmaktadır. Başat yatak firmalarının visco süngerleri rahatlıkla kullanılabilir gayet kaliteli ve 6-7-8 yıl kadar uzun ömürlüdür.

Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım, hoşçakalınız :)

visco ped varken, visco için daha az para ödemek varken, neden visco yatak alalım? visco nun pedi yerine yatağını almamız için bize geçerli nedenlerinizi sıralar mısınız? üstünlükleri dezavantajları vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

quote:

merhaba;

foruma yeni üye oldum;

Merhabalar,

visco ped varken, visco için daha az para ödemek varken, neden visco yatak alalım? visco nun pedi yerine yatağını almamız için bize geçerli nedenlerinizi sıralar mısınız? üstünlükleri dezavantajları vs.

Merhaba,

Mesela yatağınız yenidir, visco konforunuzu yeni yatağınızda yaşamak istersiniz visco ped alır fazla masrafa girmeden konforu yakalayabilirsiniz. Veya yatağınızın eski olduğu durumlarda mesela 6-7 yıllık bir yatağınız vardır, visco konforu yaşamak istersiniz o zaman visco pede vereceğiniz para yerine biraz daha koyarak yepyeni visco yatak alabilirsiniz.

Visco ped eklemesi yaptığınız zaman konforunu rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Özellikle yatağını yumuşatmak isteyen kişiler Visco ped düşünmektedir.

Her iki türlü de düşünülebilir; yeni bir visco yatakla veya yeni bir visco pedi eski yatağınıza koyarak da, konfor yakalanabilir. Tamamen sizin seçiminize göre iki seçenekten birine göre hareket edilebilir.

Visco pedin hissedilebilir bir dejavantajı yoktur, tamamıyla kişinin seçimine bağlıdır.

Daha başka soracaklarınız olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba;

foruma yeni üye oldum;

Merhabalar,

Merhaba,

Mesela yatağınız yenidir, visco konforunuzu yeni yatağınızda yaşamak istersiniz visco ped alır fazla masrafa girmeden konforu yakalayabilirsiniz. Veya yatağınızın eski olduğu durumlarda mesela 6-7 yıllık bir yatağınız vardır, visco konforu yaşamak istersiniz o zaman visco pede vereceğiniz para yerine biraz daha koyarak yepyeni visco yatak alabilirsiniz.

Visco ped eklemesi yaptığınız zaman konforunu rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Özellikle yatağını yumuşatmak isteyen kişiler Visco ped düşünmektedir.

Her iki türlü de düşünülebilir; yeni bir visco yatakla veya yeni bir visco pedi eski yatağınıza koyarak da, konfor yakalanabilir. Tamamen sizin seçiminize göre iki seçenekten birine göre hareket edilebilir.

Visco pedin hissedilebilir bir dejavantajı yoktur, tamamıyla kişinin seçimine bağlıdır.

madem ped de yatak kadar konfor vaadediyor ve çok da fazla bir fark yok, o zaman çok kimse yatak yerine ped alır diye düşünüyorum, visco yataklar normal yataktan pahalıdır, pedler de en son 100 tl gibi fiyatlara sahipti. normal yatak + ped olsa gene visco yatağın fiyatına ulaşabilir mi acaba? visco yatakların fiyatlarına bakmadım çünkü..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba;

foruma yeni üye oldum;

Merhabalar,

Merhaba,

madem ped de yatak kadar konfor vaadediyor ve çok da fazla bir fark yok, o zaman çok kimse yatak yerine ped alır diye düşünüyorum, visco yataklar normal yataktan pahalıdır, pedler de en son 100 tl gibi fiyatlara sahipti. normal yatak + ped olsa gene visco yatağın fiyatına ulaşabilir mi acaba? visco yatakların fiyatlarına bakmadım çünkü..

Tekrardan Merhabalar,

Yani ped alımı dediğinize gelebilir. Tercihten tercihe kişisel değişim göstermektedir.

Dediğiniz fiyata visco ped bulmak biraz zor olabilir. Normal yatakla birlikte visco ped almak neredeyse aynı hatta daha pahalı fiyata denk gelebilir.www.kargibi.com.tr sitemizden inceleme yapabilirsiniz.

Aklınıza takılan veya soracaklarınız olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün siparişimi verdim cuma günü elimde olacak, ürün geldiğinde izlenimlerimi paylaşırım.
  • KaraKule06 kullanıcısına yanıt
    Video'lu bir inceleme yaparsan çok faydalı olur
  • Değerli Forum Üyeleri,

İade konusunda sorular almaktayım. Memnun kalmadığınız ürünü teslim tarihinden itibaren 7 gün içerisinde hiç bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin iade edebilirsiniz. Aldığınız ürünün paket içerisinde ve kullanılmamış olma şartı yoktur. Kullanmış olduğunuz bir ürünü iade edebilirsiniz. Bu durumda paranızın tamamı kesinti olmaksızın iade edilir. Rahatlıkla yatağımızı deneyebilirsiniz. :) İyi günler dileklerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 1 Ağustos 2013; 13:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraKule06

Bugün siparişimi verdim cuma günü elimde olacak, ürün geldiğinde izlenimlerimi paylaşırım.

Merhabalar, :)

Siparişiniz tarafımıza ulaştı. Telefonda da belirttiğim gibi kargonuzu cuma gününe(yarın) yetiştirmek için bütün çabamızı göstereceğiz. Şu an ViscoPlus model yatağınız üretimdedir, sonraki aşamalarını da tamamladıktan sonra size ulaştırılması üzere kargoya özenle teslimatını yapacağız. Yatağınızın ve yastığınızın takibini doğru yapabilmeniz adına SanalPazar'dan kargo takip bilgilerini akşam üzeri paylaşacağım, rahatlıkla takibinizi gerçekleştirebilirsiniz :)

Tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)

Soracaklarınız var ise veya diyecekleriniz olursa lütfen çekinmeden iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• @kargibi

Teşekkürler ürünü merakla bekliyorum.

@apollonx

Tamamen bir video inceleme şeklinde değilde, ürünün kargodan nasıl bir paket ile geldiğini, açıldıktan sonraki halini vs. adım adım resimler buradan paylaşmaya, görüşlerimi yazmaya çalışırım. Visco performansı ile ilgilide kısa bir video ekleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.