Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
55
Favori
88.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu şekilde bir inceleme de iyi olur
  • Merhaba,
    ViscoPlus model yatağı alalı yaklaşık 1 ay kadar oldu. Yatak genel anlamda beklentilerimi karşıladı. Sonuç olarak fiyat/performans oranı bence makul.

Şunu belirteyim, yatak ve fark vererek aldığım büyük yastıklar terletiyor. Zamanla alışırım ve bu sıkıntı ortadan kaybolur mu bilmiyorum. Ancak bu durumun Visco malzemesi kullanılmış, marka bağımsız bütün yataklar için geçerli olduğunu tahmin ediyorum. Belki yatak içerisinde hava sirkülasyonu bir şekilde sağlanırsa bir nebze azaltılabilir. Bunu da Mehmet bey değerlendirecektir sanırım.

Yatağın diğer tarafını, yani visco olmayan ve daha sert olacağını düşündüğüm diğer tarafını çevirerek henüz denemedim. Yakın zamanda bunu da deneyeceğim, fikirlerimi paylaşırım.

Yastık rahat ancak ben biraz yüksek yastık sevdiğim için bana biraz alçak geldi.

Mehmet bey yani satıcı için söylenmesi gerekenler zaten söylenmiş durumda. Teslimata kadar her an sorularını yanıtlıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kargibi
    Değerli Forum Üyeleri,
    İlk yedi gün hiç bir ödeme yapmaksızın ve koşul bildirmeksizin ürünler koşulsuz iade alınmaktadır, ardından ödediğiniz tutarın aynısı hesabınıza veya kredi kartınıza iade yapılır. Yedi gün sonra iade alımlarında ise ürünlerin yalnızca tek yön kargo gönderim ücreti, ödenmiş olan tutardan kesilir. Anlaşmalı kargo şirketlerimiz sayesinde müşterilerin çıkarları için kargo ücreti indirgenmektedir.
    İyi günler dileklerimle.

Merhaba,

son 4-5 gün gelişmeleri takip edemedim. Sitenin tarafsız! adminleri herkese faydalı olacak mesajlarımızı silmişler, halbuki orada soru cevap şeklinde bilgi paylaşımı vardı, ben yorum dahi yapmamıştım. Sorun yaşayan arkadaşında mesajlarını silmişler, demek ki işinize gelmediğini düşündüğümüz hertürlü mesajı sırf foruma reklam veriyorsunuz diye sildiriyorsunuz. Bu tutum ve yaklaşım hiç hoş olmamakla birlikte, bu kargo parasını emtue ile daha önce yazışırken belirtmeniz ve bu ücret kesintisini kabul ederse geri iade alacağınızı belitmeniz gerekirdi. Bu tutumunuzu kınıyorum. Sizden alışveriş yapmamamın ne kadar doğru olduğunu hizmet kaliteniz ve müşteri memnuniyeti anlayışınız ile göstermiş oldunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

Merhaba,

son 4-5 gün gelişmeleri takip edemedim. Sitenin tarafsız! adminleri herkese faydalı olacak mesajlarımızı silmişler, halbuki orada soru cevap şeklinde bilgi paylaşımı vardı, ben yorum dahi yapmamıştım. Sorun yaşayan arkadaşında mesajlarını silmişler, demek ki işinize gelmediğini düşündüğümüz hertürlü mesajı sırf foruma reklam veriyorsunuz diye sildiriyorsunuz. Bu tutum ve yaklaşım hiç hoş olmamakla birlikte, bu kargo parasını emtue ile daha önce yazışırken belirtmeniz ve bu ücret kesintisini kabul ederse geri iade alacağınızı belitmeniz gerekirdi. Bu tutumunuzu kınıyorum. Sizden alışveriş yapmamamın ne kadar doğru olduğunu hizmet kaliteniz ve müşteri memnuniyeti anlayışınız ile göstermiş oldunuz.

Firma hepimize yatak hediye etti karşılığında bizde sildik. Duymak istediğiniz cümle bu sanırım. Elimizden geldiğince tarafsız oluyoruz zaten merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: _yurekli_

Merhaba,
    ViscoPlus model yatağı alalı yaklaşık 1 ay kadar oldu. Yatak genel anlamda beklentilerimi karşıladı. Sonuç olarak fiyat/performans oranı bence makul.

Şunu belirteyim, yatak ve fark vererek aldığım büyük yastıklar terletiyor. Zamanla alışırım ve bu sıkıntı ortadan kaybolur mu bilmiyorum. Ancak bu durumun Visco malzemesi kullanılmış, marka bağımsız bütün yataklar için geçerli olduğunu tahmin ediyorum. Belki yatak içerisinde hava sirkülasyonu bir şekilde sağlanırsa bir nebze azaltılabilir. Bunu da Mehmet bey değerlendirecektir sanırım.

Yatağın diğer tarafını, yani visco olmayan ve daha sert olacağını düşündüğüm diğer tarafını çevirerek henüz denemedim. Yakın zamanda bunu da deneyeceğim, fikirlerimi paylaşırım.

Yastık rahat ancak ben biraz yüksek yastık sevdiğim için bana biraz alçak geldi.

Mehmet bey yani satıcı için söylenmesi gerekenler zaten söylenmiş durumda. Teslimata kadar her an sorularını yanıtlıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor.

Merhabalar,

Öncelikle tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanızın devam etmesi dileklerimle:) Dilerim memnuniyetiniz devam eder.

Visco malzemenin terlemesi yapması doğaldır, yaz aylarında terleme biraz daha artabilir. Özellikle de kullanıcının fiziksel özelliklerine göre bu durum seyir göstermektedir. Ama yoğun-hafif terlemelerin önüne geçebilmek için bir çok hava sirkülasyonunu maksimize eden kılıflar ve visco malzemesindeki sirkülasyonunu artırmak, yatak içi havadar ortam oluşturmak için milyonlarca hücreler terlemeyi hafifletmektedir. Sizin de dediğiniz gibi visco malzemelerde hafif veya yoğun terleme olabilmektedir, çünkü bedenin tamı tamına sarılması ve ister istemez yıllardır alışmış olduğumuz normal yataklara göre terleme reaksiyonları oluşturması normaldir. ViscoPlus modellerde belirttiğim özellikli kılıfları ve milyonlarca hücreden oluşan viscoelastic akıllı süngerleri kullandık, dilerim kullandığımız terleme hafifletici malzemeler ve modelde uygulamış olduğumuz yaklaşımlar zamanla terlemenizi minumum seviyeye getirir ve kısa sürede entegasyon sağlanırsınız. Bir süre daha kullanımınızdan sonra durumla ilgili bilgilendirirseniz terlemenizi hafifletmek için alternatif çözümler düşünebiliriz.

Değerli yorumlarınız ve kattığınız bilgiler için şükranlarımı sunarım.

Daha başka soracaklarınız veya diyeceğiniz herhangi bir şey var ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• Merhabalar, 180x200 boyutunda bir yatağa ihtiyacım var, yataklar konusunda ve yeni teknolojileri konusunda bilgim yok, 6-7 sene önce yataştan bir yatak almıştım halen onu kullanıyorum fakat yatak sandığını değiştirdim ve boyutlarından dolayı yatağı da değiştirmem gerekiyor. Çok pahalı olmayan biraz sert bir yatak istiyorum, nasıl bir yatak önerirsiniz acaba? Ayrıca elimdeki 160x200 lük yatağı değerlendirme şansım olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Orijinalden alıntı: arctura

yahu dün burda bir kullanıcı hatalı ürün geldiğini yazmıştı altı paslı ve 190 yerine 185 onun mesajından sonra bu satıcı 1 lira yapsa alınmaz benim görüşüme göre ne diyordu zaten düşük kaliteli bir ürün....o mesajda silinmiş ????

FORUM yönetimine
    forumun kuralı olduğu gibi birde etiği vardır ,burada kullanıcı deneyimlerini paylaşamak esastır tamam belki çok ısrarcı sormuş olabilir arkadaş ama sizin yönetici olarak demeniz gereken arkdaşın cevabını yaz yada bu başlık kapanır demek olmalı çünki işbu başlık aracılığı ile ürün alan arkadaş niye iddia edilen mağduriyetine savunma yapılmıyor yönetim olarak taraflısınız bence kötü bir durum foruma karşılıksız girişler yapan bizler dolaylı veya direk forumdan rant sağlayanların esiri değildir...

silinmiş mesajların akıbetini ben de merak ettim.. bunlar foruma olan güveni sarsacak durumlar.

Hocam o mesajı ben yazmıştım. Fakat farklı başlık altında o. Ben kargibi'den almadım. Benim yazım aşağıdaki linkte.

http://forum.donanimhaber.com/m_39855158/mpage_25/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Merhabalar, 180x200 boyutunda bir yatağa ihtiyacım var, yataklar konusunda ve yeni teknolojileri konusunda bilgim yok, 6-7 sene önce yataştan bir yatak almıştım halen onu kullanıyorum fakat yatak sandığını değiştirdim ve boyutlarından dolayı yatağı da değiştirmem gerekiyor. Çok pahalı olmayan biraz sert bir yatak istiyorum, nasıl bir yatak önerirsiniz acaba? Ayrıca elimdeki 160x200 lük yatağı değerlendirme şansım olabilir mi?

Merhaba,

Sert model yatak düşünürseniz; UltraPlus ve Ella modeller tavsiyem olacaktır. UltraPlus bonel yay sistemi, Ella ise paket yay teknolojili sisteme sahiptir. Rahatlıkla düşünebilirsiniz, detaylı bilgilendirmeler sitemizde mevcuttur. Dilerseniz P.M. 'den mesaj attığınız takdirde daha detaylı telefon ile de bilgilendirme yapabilirim.

Elinizdeki yatağınızdan memnunsanız, biraz özelliklerinden bahsederseniz daha doğru yatak seçimi için içeriğine göre davranabiliriz. Ayrıca eski yatağınızdan memnunsanız bazanızın üstüne kenar kaplama gibi sunta temin edip farkı kapatabilirsiniz.

Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• emtue E kullanıcısına yanıt
    Ben Visco olayından vazgeçtim zaten, siz istikbalin hangi serisini aldınız Ultra energy mi ?
  • Merhabalar Söz verdiğim gibi ürünün bana gelişinden itibaren fotoğrafladım ve paylaşıyorum. Henüz yatma fırsatı dahi bulamadım. Fırsat bulduğumda yatakla ilgilide görüşlerimi paylaşacağım. Ayrıca söz vermiş olduğum visco performansı ile ilgili videoyu da buradan paylaşıyor olacağım.

Kargodan kalın bir poşet ile geliyor, kargo geldiğinde evde olmadığım için evdekiler bir üsteki poşedini çıkarmışlar (çünkü kargo arabasında gidip gelirken poşet tozlanmış, taşıma sırasında ürüne herhangi bir zarar, tozlanma vs olmamış) o yüzden o aşamayı fotoğraflayamadım.

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla!

Ürünü çıkardıktan sonraki hali

Beraberinde gelen kılıfı

Baza üzerinde bir resim kılıfsız

Baza üzerindeki bir resim daha kılıflı

Mehmet beye ürünü söylediği zamanda ve sıkıntısız kargoladığı ve ilgi, alakasından ötürü teşekkür ediyorum.

• mehmet bey gerek siparis oncesi ve teslimat sonrasi cekince, sorun ve sorularima sicak ve acik yureklilikle verdigi cevap ve tavsiyeleri, gerekse satin aldiktan ta 3-4 ay sonra yasadigim deneyim ve varsa olumsuzluklar hakkinda bilgi almasi ve bilgiler vermesi, en onemlisi olagan ustu tevazusu(ki bunu aylardir hepimiz gormekteyiz) ile gonlum(uz)e taht kurmus bir abimizdir.

benim tek bir sikintim terleme olayi idi onu da sagolsun vermis oldugu tavsiyelerle cozduk. yalniz yastik hala terletiyor :) (zaten bana cok ince o, ben kalinyastikta rahat ediyorum.)

bir de aklima gelmisken; 2. siparisimi yegenlerimin ranzasi icin verdim. rululari acarken ters katlanmis havlu kilifin tela gibi olan kisminda 2-3 cm kesik oldugunu, paketi acarken meyve bicagindan yardim aldigimdan acikcasi buna ben mi sebep oldum bilmiyorum dedim. ve sagolsun mehmet bey hic onemli degil dedi ve hemen yeni bir tanesini gonderebilecegini soylemisti. ben de "estafirullah, ben sadece bilginiz olsun istedim, ona gore belki makina ve calisanlariniz uzerinde kontrol ve denetimlerinizi gozden gecirirsiniz" demistim.

mehmet bey,
    dogru yoldasiniz, belki bu is sizin ekmek kapiniz ama ayni zamanda da dua kapiniz; sayenizde visko ile tanistik :) (simdi dusunuyorum da, sabah kalktigimda birak beli boynu, ayak kemiklerim bile agrirdi) Allah razi olsun; sizden, hic tanimadigim sevket beyden ve varsa cayciniz, guvenliginiz ve temizlikcinize kadar butun calisanlarinizdan...
    sevgi ve selamlarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• theadarkride arkadasa katılıyorum başta ben de viscoplus alacaktım objektiftim ama hani şu meşhur kaldırılan foto ve paylaşımlar yüzünden almaktan vazgeçtim. sonuçta kurumsallığını da geçtim. garanti biziz diyenlerden çekindiğim için almadım. sonuççta 160*200 boyutunda bir yatak alacaktım ve fiyatları 560 tl den başlıyordu riske giremedim. be thedarkride arkadastan aldığım uyarı ile bu markayı almaktan vazgeçtim ve başka bir marka aldım. 1000 tl ye yakın para verdim ama gönlüm rahat firma ürünün arkasında hem de belge ve kurumsallığı ile. aldığım markayı söylemeyeceğim bir de onların reklamcısı ilan edilmeyeyim. ama ben halen o kaldırılan mesajlar, video ve fotoğraflardayım. niçin kaldırılıyor kim niye neye izin veriyor. şaştım doğrusu.

sonuçta para bu kolay kazanılmıyor..
  • Merhaba,

Saygı değer Pıncır daha önceki konuşmalarımızda size belirttiğim iyi ki varsınız. Her zaman dediklerinizin bir çoğuna katıldım, sizden bir çok eleştiri(geri bildirim) aldım. Hepsi inanın değerlendirildi ve daha değerlendirilecekler.

Teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

@Pıncır

Saydı değer thedarkride uzun zamandır katılımlarınızın ne kadar iyi niyetli ve yapıcı olduğunun farkındayım. Her zaman artı değer katmak için buradaydınız ve hala da tutumunuz değişmedi. Bildirdiğiniz sorunlar ve eleştiriler aynen cümlelerinizle birlikte fikir havuzuma tarafımca alındı. Yeni yatağınızı iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

Şükranlarımı saygılarımı sunarım.

@thedarkride

İnternetten yapılan alış-verişlerde sitenin garanti koşulları devreye girmektedir. Aslında yalnızca faturanızın olması Kargibi sitesindeki garanti koşullarını geçerli kılan bir araç olmaktadır. BÜtün ürünlerde Kargibi'nin iki yıl güvencesi altındadır. Harici bir garanti belgemizin olmamasına rağmen, garanti konusunda içiniz rahat olsun. Fakat geri bildiriminiz(feedback) işleme alınacaktır, yani önümüzdeki günlerde garanti sözleşmesi hazırlayacağız. Gerektiğini ben de düşünmekteyim.

Yeni yatağınızın hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

Teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.
    @drfettah

Sonuç olarak: Firma olarak eksiklerimiz elbet var, dört dörtlük değiliz. Biz de değişeceğiz, gelişim şarttır. Tekrardan teşekkürler ve saygılarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 21 Temmuz 2013; 19:26:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraKule06

Merhabalar Söz verdiğim gibi ürünün bana gelişinden itibaren fotoğrafladım ve paylaşıyorum. Henüz yatma fırsatı dahi bulamadım. Fırsat bulduğumda yatakla ilgilide görüşlerimi paylaşacağım. Ayrıca söz vermiş olduğum visco performansı ile ilgili videoyu da buradan paylaşıyor olacağım.

Kargodan kalın bir poşet ile geliyor, kargo geldiğinde evde olmadığım için evdekiler bir üsteki poşedini çıkarmışlar (çünkü kargo arabasında gidip gelirken poşet tozlanmış, taşıma sırasında ürüne herhangi bir zarar, tozlanma vs olmamış) o yüzden o aşamayı fotoğraflayamadım.

Ürünü çıkardıktan sonraki hali

Beraberinde gelen kılıfı

Baza üzerinde bir resim kılıfsız

Baza üzerindeki bir resim daha kılıflı

Mehmet beye ürünü söylediği zamanda ve sıkıntısız kargoladığı ve ilgi, alakasından ötürü teşekkür ediyorum.

Merhabalar,

Katılımlarınız için teşekkürlerimi sunarım.

ViscoPlus model yatağınızın ve yastığınızın tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

Olabilecek herhangi bir durumda lütfen çekinmeden iletişime geçiniz, her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

mehmet bey gerek siparis oncesi ve teslimat sonrasi cekince, sorun ve sorularima sicak ve acik yureklilikle verdigi cevap ve tavsiyeleri, gerekse satin aldiktan ta 3-4 ay sonra yasadigim deneyim ve varsa olumsuzluklar hakkinda bilgi almasi ve bilgiler vermesi, en onemlisi olagan ustu tevazusu(ki bunu aylardir hepimiz gormekteyiz) ile gonlum(uz)e taht kurmus bir abimizdir.

benim tek bir sikintim terleme olayi idi onu da sagolsun vermis oldugu tavsiyelerle cozduk. yalniz yastik hala terletiyor :) (zaten bana cok ince o, ben kalinyastikta rahat ediyorum.)

bir de aklima gelmisken; 2. siparisimi yegenlerimin ranzasi icin verdim. rululari acarken ters katlanmis havlu kilifin tela gibi olan kisminda 2-3 cm kesik oldugunu, paketi acarken meyve bicagindan yardim aldigimdan acikcasi buna ben mi sebep oldum bilmiyorum dedim. ve sagolsun mehmet bey hic onemli degil dedi ve hemen yeni bir tanesini gonderebilecegini soylemisti. ben de "estafirullah, ben sadece bilginiz olsun istedim, ona gore belki makina ve calisanlariniz uzerinde kontrol ve denetimlerinizi gozden gecirirsiniz" demistim.

mehmet bey,
    dogru yoldasiniz, belki bu is sizin ekmek kapiniz ama ayni zamanda da dua kapiniz; sayenizde visko ile tanistik :) (simdi dusunuyorum da, sabah kalktigimda birak beli boynu, ayak kemiklerim bile agrirdi) Allah razi olsun; sizden, hic tanimadigim sevket beyden ve varsa cayciniz, guvenliginiz ve temizlikcinize kadar butun calisanlarinizdan...
    sevgi ve selamlarimla.

Merhabalar, :)

Uzun zamandan sonra sizleri burada görmek çok güzel, hoşgeldiniz :)

Değerli sözleriniz için teşekkür ederim, her zaman sizlerle olmaktan ve sorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

Değerli dualarınız için sağolun. Allah sizlerden de razı olsun. İnşallah konforunuz ve memnuniyetiniz devam eder.

Yastığınızla ilgili çözümlerle size yeniden döneceğim :) Çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Herhangi bir durumda lütfen çekinmeden iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan onur duyarım.

Hoşçakalın. Saygılarım ve şükranlarımla.

• Garanti belgesiz mal satamazsınız direkt şikayet konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: aristotheles

Garanti belgesiz mal satamazsınız direkt şikayet konusu.

Merhaba,

Öneriniz için teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde web sitemizdeki garanti belgesinin yanında harici garanti belgesi hazırlayacağız.

Soracaklarınız veya diyecekleriniz var ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

Merhaba,

Saygı değer Pıncır daha önceki konuşmalarımızda size belirttiğim iyi ki varsınız. Her zaman dediklerinizin bir çoğuna katıldım, sizden bir çok eleştiri(geri bildirim) aldım. Hepsi inanın değerlendirildi ve daha değerlendirilecekler.

Sonuç olarak: Firma olarak eksiklerimiz elbet var, dört dörtlük değiliz. Biz de değişeceğiz, gelişim şarttır. Tekrardan teşekkürler ve saygılarla.

Mehmet bey merhaba,

bence hazır eksiklerinizin olduğunu, dört dörtlük olmadığınızı kabul etmişken emtue arkadaşın kesilen tüm parasını geri iade edin. Bizde bunu firmanızın ilk değişim ve gelişimi olarak kabul edelim.

• arkadaş 4-5 ay oldu heralde ürünü kullanalı halen çok memnunum en ufak bir deformasyon bile yok, tekrardan teşekkürler
  • mehmet bey inşallah gelişmeleriniz hayırlı ve güzel olur..
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.