Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
55
Favori
88.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macitos

Arkadaşlar 4 yıldır bellona yaylı bir yatak kullanıyorum. Kullandığım yatak gıcırdamaya başladı ve yeni bir yatak almaya karar verdim. Benim boyum 1.70 ve kilo 105 eişiminkide boy 1.70 kilo 70 ve ben uyurkem çok terliyorum. Bütçemde 2000 TL civarında hadir zorlasan az bişey daha çıkabilir. Visco yatak almayı düşünüyordum fakat yorumlardan anladığım kadarıyla terleme için lateks yatak tavsiye ediliyor. Detayları pm olarakta atabilirsiniz.

Merhaba,

Anladığım kadarıyla yatağınız deformasyona uğramış olabilir servisiyle konuşmanız öncellikli tavsiyem olacaktır. Çözüm olmazsa yeni yatak almanız gereklidir.

Visco modeller vücudu sardığı için latekse göre daha çok terleme yapması normaldir. Lateks modeller Visco modellere göre daha hızlı tepkirler tabii ki bu tepkimenin de terlemeye etkisi olmaktadır. Yalnız, visco modellerde aşırı terleme sorununun üstesinden kolaylıkla gelinebilmektedir. Sirkülasyon sağlayan kılıflar olsun, milyonlarca hava akımına sahip visco akıllı süngerler olsun; terleme sorununu neredeyse tamamıyla giderebilmektedir. Fakat çok terleyen bedenlerde fayda görülemeyebilmektedir.

Lateks modeller düşünebilirsiniz fakat alerji problemleri hala çözülememiştir. Ne kadar doğal olsa da insan fıtratına hala doğru etki edememektir. Biraz araştırmanız taraftarıyım.

Daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• kargibi kullanıcısına yanıt
    sizin tavsiye edeceğiniz yatak hangisi olur. pm olrak fiyatta verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macitos

sizin tavsiye edeceğiniz yatak hangisi olur. pm olrak fiyatta verebilirmisiniz.

Merhabalar,

P.M. olarak ilettim, gelen kutunuzu kontrol ediniz :)
  • Mehmet Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum buradan. Kendisi özel mesaj ile ürün ve bazı değişiklik taleplerimi(büyük yastık talebimi küçük bir ücret karşılığında yerine getirdi) olumlu karşılayarak, gayet hızlı bir sekilde geri dönüşler ile kişiye özel sanalpazar da ödeme oluşturdu. Buraya kadar ki süreç gayet memnun edici. Ürünler hayırlısıyla elime geçtiğinde gerekli yorumlarımı resimli olarak yapacağım. Umarım bahsedildiği kadar iyidir visco yataklar.

Teşekkür ederim Mehmet Bey ilgi ve alakanız için.
  • Merhabalar bende 80-200 ıkı adet yatak ıstıyorum fıyat verırsenız sevınırım
  • Merhaba,

PM iletildi. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solg

Mehmet Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum buradan. Kendisi özel mesaj ile ürün ve bazı değişiklik taleplerimi(büyük yastık talebimi küçük bir ücret karşılığında yerine getirdi) olumlu karşılayarak, gayet hızlı bir sekilde geri dönüşler ile kişiye özel sanalpazar da ödeme oluşturdu. Buraya kadar ki süreç gayet memnun edici. Ürünler hayırlısıyla elime geçtiğinde gerekli yorumlarımı resimli olarak yapacağım. Umarım bahsedildiği kadar iyidir visco yataklar.

Teşekkür ederim Mehmet Bey ilgi ve alakanız için.

Merhabalar,

Değerli yorumlarınız ve düşünceleriniz için şükranlarımı sunarım :)

Yatağınızın üretim ve havalandırma aşamaları başarıyla tamamlandı ve özenle paketlemesi yapıldı :) Size ulaştırmak üzere ViscoPlus model yatağınızı ve visco yastıklarınızı bugün kargoya teslim edeceğiz. Ardından kargo takip bilgilerinizi paylaşacağım, rahatlıkla takibinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Herhangi bir durum halinde lütfen belirtiniz, yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarım.

İlginiz için teşekkürler, hoşçakalınız. :)

• Merhabalar,

Ben 1.68 boyunda 71 kiloyum. Yatağım galiba 90x190. Yüzüstü uyumayı seviyorum. Yatağımın yayları çok rahatsız etmeye başladığı için bir yatak almayı planlıyorum fakat bir ilanda sizin sanalpazarda vermiş olduğunuz ürünlerden cm olarak daha fazla visco kullanarak aynı fiyata satış yapıldığını gördüm. Bir de sizin sitenizde royal flex 249 tl gözüküyor visco plustan farkı nedir? Neye göre karar vereceğimi şaşırdım bu olayda. Sizi takip ediyorum bazı forum yazılarını da okudum fakat en iyisi size danışmak. Vereceğiniz bilgilerden ötürü şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gungorf01

Merhabalar,

Ben 1.68 boyunda 71 kiloyum. Yatağım galiba 90x190. Yüzüstü uyumayı seviyorum. Yatağımın yayları çok rahatsız etmeye başladığı için bir yatak almayı planlıyorum fakat bir ilanda sizin sanalpazarda vermiş olduğunuz ürünlerden cm olarak daha fazla visco kullanarak aynı fiyata satış yapıldığını gördüm. Bir de sizin sitenizde royal flex 249 tl gözüküyor visco plustan farkı nedir? Neye göre karar vereceğimi şaşırdım bu olayda. Sizi takip ediyorum bazı forum yazılarını da okudum fakat en iyisi size danışmak. Vereceğiniz bilgilerden ötürü şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

Belirttiklerinize ve fiziksel özelliklerinize göre RoyalFlex ve ViscoPlus model düşünebilirsiniz. Visco konforu yaşamak isterseniz bu iki tam ortopedik model uygun olacaktır. Her iki yatakta da uyku kalitesini yükseltmek ve uyku süresini minimize etmek amaçlı tasarlanmıştır.

ViscoPlus model beş bölgeli pocket spring teknolojisi ve akıllı visco sünger içerir. ViscoPlus model en güvendiğimiz modellerdendir; akıllı visco sünger ve pocket spring bütünü sayesinde mükemmel konfor sunar. RoyalFlex model ise HR sünger ve akıllı visco sünger içerir. ViscoPlus bedenin hem şeklini alır hem de şekil verir; RoyalFlex yalnızca bedenin şeklini alır ve visco konforunu yaşatır. Başlıca temel farkları oluşturan özellikleri bunlardır. İki modelde rahatlıkla düşünülebilir, yatağa olan beklentilerinize uygundur.

İkisi arasından seçim yapabilirsiniz, iki model de size uygundur.

• kargibi kullanıcısına yanıt
    Mehmet Bey,

Ben bir tane 90x190 yatak almaya karar verdim. Sanalpazar'dan almayı düşünüyorum yastık hediyesini gönderiyor musunuz bir de son indiriminiz ne olur? Bir de kargo şirketi aras kargo mudur? Çünkü gelmeden önce beni araması gerekiyor eve gelip ürünü teslim almam için. Bir de kaç günde gelir mesela yarın sabah alsam cuma günü elimde olur mu Afyon'dayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gungorf01

Mehmet Bey,

Ben bir tane 90x190 yatak almaya karar verdim. Sanalpazar'dan almayı düşünüyorum yastık hediyesini gönderiyor musunuz bir de son indiriminiz ne olur? Bir de kargo şirketi aras kargo mudur? Çünkü gelmeden önce beni araması gerekiyor eve gelip ürünü teslim almam için. Bir de kaç günde gelir mesela yarın sabah alsam cuma günü elimde olur mu Afyon'dayım...

Merhabalar,

Evet yastık hediye kampanyamız hala sürmektedir.

SanalPazar 90*190 ViscoPlus linkini takdim edeyim:http://www.sanalpazar.com/Viscoplus-Tam-Ortopedik-90190cm-Yatak__isp6633658

Fiyatlarda maalesef oynama yapamamaktayız. Kapınıza kadar ücretsiz kargo, hediye visco yastık kampanyası ile sizlere yardımcı olmak isteriz:)

Kargo şirketi Aras kargodur, en geç üç gün içerisinde kapınıza kadar teslimatını yapmayı hedefleriz. Afyon'a da aynı sürede gelir kanaatindeyim. Bugün(perşembe) sipariş verseniz üretimi tamamlandıktan sonra havalandırma bölgelerine alacağız, cuma zor gibi görünüyor.. Bugün göndersek Cumartesi elinizde olma ihtimali yüksektir. Aras kargoya gereken bilgilendirmeyi yaparız ayrıca sizinle takip bilgilerini paylaşacağım rahatlıkla siparişinizi takip edebilirsiniz.

Daha başka soracaklarınız var ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 1 Ağustos 2013; 11:50:23 >

• Selamün Aleyküm,
    1 Adet viscoplus yatak aldım, kargoyu bayramdan önce gönderirseniz sevinirim, çünkü tayinim çıktı ve gidiyorum. ALLAH'a emanet olunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwhan

Selamün Aleyküm,
    1 Adet viscoplus yatak aldım, kargoyu bayramdan önce gönderirseniz sevinirim, çünkü tayinim çıktı ve gidiyorum. ALLAH'a emanet olunuz.

Aleykümselam,

Bayramımız şimdiden mübarek olsun. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler, dilerim yatağınızdan memnun kalırsınız :)

Siparişiniz tarafımıza ulaştı. Gereken özeni göstereceğiz, üretimi bittikten sonra kargoya size ulaştırması üzere teslim edeceğiz. Ardından kargo takip bilgilerinizi üzerinden paylaşacağım. Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:) Visco ortopedik yastığınız da beraberinde gelecektir:) biraz yoğunluk var ama bayramdan önceye yetiştirmeye çalışacağım:)

Tekrardan hayırlı olsun herhangi bir durumda lütfen bildiriniz.

• Sanalpazar dükkanınızdaki ella ile viscoplus 160x200 farkı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Sanalpazar dükkanınızdaki ella ile viscoplus 160x200 farkı nedir?

Merhaba,

Ella ve ViscoPlus arasındaki farklar ;

Ella örme kumaş-ViscoPlus havlu kumaş. Ella'nın kumaşı en kaliteli örme kumaşlarımızdan biridir. ViscoPlus'ın kumaşı havlu kumaşların enlerindendir.
    Ella model yatak ViscoPlus model yatağa göre daha serttir.
    Ella visco içermez, normal özel HR sert süngere sahiptir.

Orta yumuşaklıkta yatak size uyuyorsa ViscoPlus modelini düşünün derim. Sert yatak düşünürseniz Ella modelini düşününüz.

Daha detaylı bilgi için :

ViscoPlus http://www.kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Ella http://www.kargibi.com.tr/urun/ella-tam-ortopedik-yatak

• quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Merhaba,

Ella örme kumaş-ViscoPlus havlu kumaş. Ella'nın kumaşı en kaliteli örme kumaşlarımızdan biridir. ViscoPlus'ın kumaşı havlu kumaşların enlerindendir.

Orta yumuşaklıkta yatak size uyuyorsa ViscoPlus modelini düşünün derim. Sert yatak düşünürseniz Ella modelini düşününüz.

Peki hocam şimdilik visco pedi satın alsak, ileriki zamanlarda yatağı alsak nasıl olur? Ped elimizde mi kalmış olur? Daha sonra bir şekilde yatağa entegre edebilir miyiz?

• merhabalar,
    ben 1,90 88 kg, eşim 1,65 50 kg.

5 yada 7 cm lik visko içeren yataklardan hangisi daha uygun olur bize?

her ikisinin fiyatlarını pm atabilirmisiniz.

teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Merhaba,

Peki hocam şimdilik visco pedi satın alsak, ileriki zamanlarda yatağı alsak nasıl olur? Ped elimizde mi kalmış olur? Daha sonra bir şekilde yatağa entegre edebilir miyiz?

Merhaba,

Tabi ki olur istediğiniz gibi sipariş geçebilirsiniz. Visco Pedler çok kullanışlı ürünlerdir. Bütün yatak ürünlerinde kullanabilirsiniz. Hatta şehir dışı seyehatlarınızda çantanıza koyup gittiğiniz hoteldeki veya nerede olursa olsun yatağın üstüne koyarak visco konforunuza devam edebilirsiniz:) Bütün yataklara entegre edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedicork

merhabalar,
    ben 1,90 88 kg, eşim 1,65 50 kg.

5 yada 7 cm lik visko içeren yataklardan hangisi daha uygun olur bize?

her ikisinin fiyatlarını pm atabilirmisiniz.

teşekkürler.

Merhaba,

Fiziksel özelliklerinize göre ViscoPlus model yatak uygundur. ViscoPlus model 5 cm Visco içermektedir. +2 cm ekleme yaparsak yalnızca konforunuzda biraz değişme olur. Çok fark etmeyeceği için, tavsiyem size uygun model olan orijinal ViscoPlus modeldir.

Daha başka soracaklarınız olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
  • Sipariş verdiğim yatak dün itibarı ile elime geçmiş bulunmaktadır. Öncelikle verdiğim her bir kuruş helal olsun. Gayet memnunum yataktan.. Beklediğimden çok çok daha kaliteli. Hatta eşim satın almadan önce sarfettiği "Yatak nasıl rulo halinde gelir dandik birşey olmasın, görmeden almasaydık vb.." sözlerinden bayaa pişman olmuş durumda!! Böyle kaliteli bir ürünü bizler gibi bütçesi düşük kesime uygun fiyat ile alabilme imkanı sağladığı için Kargibi firmasına ve sipariş öncesinden, teslim sonrasına kadar geçen süreç içinde ilgilerinden dolayı Mehmet Bey'e teşekkür ederim.

Gelelim ürüne:

Kargodan 50cm çapında 1 metre boyunda iki kat naylon ve bir kat mukavva ile sarılmış rulo halinde geliyor.
     ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla!

Bahsedildiği gibi paketleme işlemi gayet başarılı. Rulonun içinden bir adet yatak, bir adet yastık(kılıflı) ve yatak kılıfı çıkıyor. Her ne kadar insan rulonun içinden deforme olmuş bir yatak çıkacak gibi bir izlenime kapılıyor olsada yatak açılınca kaygılarınız yok oluyor.
    Daha önceden bir üyenin yastık hakkında bahsettiği gibi delik deşik ve deforme olmuş bir sünger çıkmadı benim paketten. Gayet düzgün pürüzsüz.
    Benim korkum paketten sünger ve yaylar ayrı çıkacak korkusuydu fakat ince bir kılıfla(astar deniyor galiba) sarılı halde geldi. Açtığım gibi orijinal formuna kavuştu yatak ve yastık.
    Kılıfı hakkında süphelerimiz vardı incecik bir kılıf verecekler diye fakat gönderilen havlu kılıf gayet şık ve göz dolduran tatmin edici düzeydeydi.
    [simage]http://oi43.tinypic.com/20jqma1.jpg [/simage]  ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla!  ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla!  ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla!
    Hemmen kolaycacık yatağı kılıf içerisine yerleştirerek denemesini yaptık ailecek. Ev ahalisinin yorumları inanılmaz oldu! Yatağı almış olduğum kızım ve eşim yatağın rahatlığından dolayı pek hoşnut oldular. Hali hazırda Başka bir markanın Visco yatağında yatan annem bile ki 2 senelik yatağı olmasına rağmen "ileride bana da bir tane alalım" demeye başladı.
     ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla!  ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla!

Ürün kalitesi resimlerinden de görüleceği üzere bekleneni fazlasıyla karşılıyor. Bu fiyata bu ürün bir kaç gömlek fazla geliyor. Tam bir F/P ürünü. Umarım yatağın formu ve sağlamlığı ilerleyen günlerde de beni yanıltmaz. Her ne kadar kızıma alsamda, deneme amaçlı olarak bir gece kullanacağım.(hali hazırda full ortopedik yatakta yatıyorum ve disk kayması problemim var) Önümüzdeki günlerde rahatlık ve ortopedi kısmı hakkında görüşlerimi yazacağım.

Belirtmiş olmama rağmen kılıf yanlış gönderilmiş fakat Mehmet Bey ikiletmeden yenisinin gönderileceğini taahhüt etti. Marka hanesine extra bir puan daha yazıyorum!

Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem: Düşünmeden, tereddütsüz alın! Satıcı gayet ilgili ve müşteri memnuniyeti odaklı. Mehmet Bey bu zamanda nadir bulunan satıcılardan biri.

Detaylı Reismler için:

http://tinypic.com/a/2s46o/3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solg -- 6 Ağustos 2013; 8:40:12 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.