Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
55
Favori
88.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü sanalpazar üzerinden az önce aldım. Oradan da mesaj gönderdim. Buradan da belirtiyorum. Kampanyanıza dahil ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solg

Sipariş verdiğim yatak dün itibarı ile elime geçmiş bulunmaktadır. Öncelikle verdiğim her bir kuruş helal olsun. Gayet memnunum yataktan.. Beklediğimden çok çok daha kaliteli. Hatta eşim satın almadan önce sarfettiği "Yatak nasıl rulo halinde gelir dandik birşey olmasın, görmeden almasaydık vb.." sözlerinden bayaa pişman olmuş durumda!! Böyle kaliteli bir ürünü bizler gibi bütçesi düşük kesime uygun fiyat ile alabilme imkanı sağladığı için Kargibi firmasına ve sipariş öncesinden, teslim sonrasına kadar geçen süreç içinde ilgilerinden dolayı Mehmet Bey'e teşekkür ederim.

Gelelim ürüne:

Kargodan 50cm çapında 1 metre boyunda iki kat naylon ve bir kat mukavva ile sarılmış rulo halinde geliyor.

Bahsedildiği gibi paketleme işlemi gayet başarılı. Rulonun içinden bir adet yatak, bir adet yastık(kılıflı) ve yatak kılıfı çıkıyor. Her ne kadar insan rulonun içinden deforme olmuş bir yatak çıkacak gibi bir izlenime kapılıyor olsada yatak açılınca kaygılarınız yok oluyor.

Daha önceden bir üyenin yastık hakkında bahsettiği gibi delik deşik ve deforme olmuş bir sünger çıkmadı benim paketten. Gayet düzgün pürüzsüz.

Benim korkum paketten sünger ve yaylar ayrı çıkacak korkusuydu fakat ince bir kılıfla(astar deniyor galiba) sarılı halde geldi. Açtığım gibi orijinal formuna kavuştu yatak ve yastık.
    Kılıfı hakkında süphelerimiz vardı incecik bir kılıf verecekler diye fakat gönderilen havlu kılıf gayet şık ve göz dolduran tatmin edici düzeydeydi.
    [simage]http://oi43.tinypic.com/20jqma1.jpg [/simage]
    Hemmen kolaycacık yatağı kılıf içerisine yerleştirerek denemesini yaptık ailecek. Ev ahalisinin yorumları inanılmaz oldu! Yatağı almış olduğum kızım ve eşim yatağın rahatlığından dolayı pek hoşnut oldular. Hali hazırda Başka bir markanın Visco yatağında yatan annem bile ki 2 senelik yatağı olmasına rağmen "ileride bana da bir tane alalım" demeye başladı.

Ürün kalitesi resimlerinden de görüleceği üzere bekleneni fazlasıyla karşılıyor. Bu fiyata bu ürün bir kaç gömlek fazla geliyor. Tam bir F/P ürünü. Umarım yatağın formu ve sağlamlığı ilerleyen günlerde de beni yanıltmaz. Her ne kadar kızıma alsamda, deneme amaçlı olarak bir gece kullanacağım.(hali hazırda full ortopedik yatakta yatıyorum ve disk kayması problemim var) Önümüzdeki günlerde rahatlık ve ortopedi kısmı hakkında görüşlerimi yazacağım.

Belirtmiş olmama rağmen kılıf yanlış gönderilmiş fakat Mehmet Bey ikiletmeden yenisinin gönderileceğini taahhüt etti. Marka hanesine extra bir puan daha yazıyorum!

Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem: Düşünmeden, tereddütsüz alın! Satıcı gayet ilgili ve müşteri memnuniyeti odaklı. Mehmet Bey bu zamanda nadir bulunan satıcılardan biri.

Detaylı Reismler için:

http://tinypic.com/a/2s46o/3

Merhabalar, :)

Değerli paylaşımlarınız için şükranlarımı sunarım, emekleriniz için sağolun. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim dilerim memnuniyetinizi devam ettiririz. Sizlerin güveni sayesinde bir şey yapmaya çalışmaktayız.
    Ürün hakkındaki yorumlarınızı ve hissiyatınızı dinlemekten şeref duyarız.

Örme kılıfınız şu an yoldadır, takip kodunuzu P.M. ile gönderdim :)

Tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle. Herhangi bir durum halinde veya içinize sinmeyen bir konu olursa derhal bilgilendiriniz, yardımcı olmaktan son derece memnuniyet duyarım.

Şimdiden bayramınızı kutlarım, hoşçakalınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Ürünü sanalpazar üzerinden az önce aldım. Oradan da mesaj gönderdim. Buradan da belirtiyorum. Kampanyanıza dahil ederseniz sevinirim.

Merhabalar,

Siparişiniz tarafımıza ulaştı. Özenle üretimini başarıyla tamamladıktan sonra kargoya size ulaştırması üzere teslim edeceğiz. Ardından kargo takip bilgilerinizi SanalPazar üzerinden sizinle paylaşırım, rahatlıkla takibinizi gerçekleştirip kendinizi ona göre ayarlarsınız. İki adet hediye Visco yastıklarınız da yatağınızın beraberinde gönderilecektir. Dilerim memnun kalırsınız.

Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)

Herhangi bir durum halinde lütfen çekinmeden belirtiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

İyi bayramlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 7 Ağustos 2013; 12:49:39 >

• Mehmet Bey size ne kadar teşekkür etsem azdır. Sözüne bu kadar sadık esnaf bulmak son zamanlarda iyice zorlaşmışken hemde... Yatağı 2 gündür kullanıyoruz. Uyku kalitesinde ciddi anlamda artış var. Rahatlığından gayet memnunuz. İzmir'in yüksek sıcaklık değerlerine rağmen yatağın terlettiği söylenemez. Eskisine kıyasla hiç yok desem yeri var.(Kullanan kızımın yorumlarıdır!) Konfor ve Ortopedik olarak hiçbir sıkıntı yok!

Allah nasip ederse hali hazırda kullandığım yatağı da(160x200) değiştirmeyi düşünüyorum. Biraz kenara bişiler attıktan sonra sizi yine rahatsız edeceğimden emin olabilirsiniz.

Örme kılıfı kargoya vermişsiniz Konya'ya varmış bile. Gerçi havlu kılıfta gayet güzeldi. Yanlışlıkla gelen havlu kılıfı geri vermeyi düşünmüyorum kusuruma bakmazsınız artık eşim pek bi beğendi kılıfı... Genel olarak tamamen sorunsuz bir alışveriş oldu benim için, ürün kalitesi ve ilgi alaka süper!

Tekrardan teşekkürler, Hayırlı Bayramlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: solg

Mehmet Bey size ne kadar teşekkür etsem azdır. Sözüne bu kadar sadık esnaf bulmak son zamanlarda iyice zorlaşmışken hemde... Yatağı 2 gündür kullanıyoruz. Uyku kalitesinde ciddi anlamda artış var. Rahatlığından gayet memnunuz. İzmir'in yüksek sıcaklık değerlerine rağmen yatağın terlettiği söylenemez. Eskisine kıyasla hiç yok desem yeri var.(Kullanan kızımın yorumlarıdır!) Konfor ve Ortopedik olarak hiçbir sıkıntı yok!

Allah nasip ederse hali hazırda kullandığım yatağı da(160x200) değiştirmeyi düşünüyorum. Biraz kenara bişiler attıktan sonra sizi yine rahatsız edeceğimden emin olabilirsiniz.

Örme kılıfı kargoya vermişsiniz Konya'ya varmış bile. Gerçi havlu kılıfta gayet güzeldi. Yanlışlıkla gelen havlu kılıfı geri vermeyi düşünmüyorum kusuruma bakmazsınız artık eşim pek bi beğendi kılıfı... Genel olarak tamamen sorunsuz bir alışveriş oldu benim için, ürün kalitesi ve ilgi alaka süper!

Tekrardan teşekkürler, Hayırlı Bayramlar.

Merhabalar,

Sayenizde buralardayız ve hizmet vermekteyiz. Değerli sözleriniz için sağolun, teşekkür ederim.

Kızınızın ViscoPlus modelden memnun kalmasına çok sevindim. Dilerim memnuniyeti devam eder. Her zaman deneyimlerini sizin aracılığınızla dinlemekten keyif alırız. :)

Örme kılıfınız bizdendir çünkü karışıklığı biz yaptık :) Bu sebeble hiç ödeme olmadan havlu kılıfınız da siz de kalabilir, lütfen kabul ediniz. :)

Her zaman yardımcı olmaktan ve sizleri dinlemekten onur duyarım.. Hayırlı bayramlar, ben teşekkür ederim.

• 04.08.2013 Pazar günü saat:21.45'te sipariş verdim, 06.08.2013 Salı saat:09.30'da adresime teslim edildi. Farklı sitelerden defalarca malzeme aldım ama hiç bu kadar hızlı kargo olmamıştı. Bunun için çok teşekkür ederim.

Söz verdiğiniz gibi bayramdan önce gönderdiğiniz için ayrıca şükranlarımı sunarım.

İlk deneme şansını kızım kullandı ve çok memnun kaldığını söyledi. İlerleyen zamanlarda oğlum için ve kendim için de almayı planlamaktayım. Umarım kampanyanız devam ediyor olur.

Satıcı mükemmel, yatak mükemmel, sizin gibi esnaflardan ALLAH razı olsun, herkese selamlarımı sunarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Orijinalden alıntı: dewre

quote:

quote:

Sanalpazar dükkanınızdaki ella ile viscoplus 160x200 farkı nedir?

Merhaba,

Ella ve ViscoPlus arasındaki farklar ;

Ella örme kumaş-ViscoPlus havlu kumaş. Ella'nın kumaşı en kaliteli örme kumaşlarımızdan biridir. ViscoPlus'ın kumaşı havlu kumaşların enlerindendir.
    Ella model yatak ViscoPlus model yatağa göre daha serttir.
    Ella visco içermez, normal özel HR sert süngere sahiptir.

Orta yumuşaklıkta yatak size uyuyorsa ViscoPlus modelini düşünün derim. Sert yatak düşünürseniz Ella modelini düşününüz.

Daha detaylı bilgi için :

ViscoPlus http://www.kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Ella http://www.kargibi.com.tr/urun/ella-tam-ortopedik-yatak

Peki hocam şimdilik visco pedi satın alsak, ileriki zamanlarda yatağı alsak nasıl olur? Ped elimizde mi kalmış olur? Daha sonra bir şekilde yatağa entegre edebilir miyiz?

Merhaba,

Tabi ki olur istediğiniz gibi sipariş geçebilirsiniz. Visco Pedler çok kullanışlı ürünlerdir. Bütün yatak ürünlerinde kullanabilirsiniz. Hatta şehir dışı seyehatlarınızda çantanıza koyup gittiğiniz hoteldeki veya nerede olursa olsun yatağın üstüne koyarak visco konforunuza devam edebilirsiniz:) Bütün yataklara entegre edebilirsiniz.

Daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

Hocam sormak istediğim şuydu;

Mevcut yatağımı 3 yıldır kullanıyorum. Maddi anlamda tamamen değiştiremeyeceğim, yalnızca pedi alabilirim. Tamamen yatağı değiştirmekle, mevcut yatağın üzerine ped almak arasında ne fark olacak? Bir de şimdilik pedi aldım diyelim, daha sonra sizden yatağı alsam, yatağı pedsiz olarak satabilir misiniz (üretebilir misiniz) ve ben bu pedi bu yatağa entegre edebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mehmet bey (kargibi) yorumları ve sizin vermiş olduğunuz cevapları sıkılmadan okudum. Yıllardır boyun ve bel ağrısı çekiyorum. 10 ay evveline kadar 138 kilodaydım şimdilerde 105 kiloya kadar zayıfladım. Geceleri çok aşırı terlemelerim var ben 105 kilo ve 175 boy, Eşim 60kilo ve 165 boy, Kızım 70kilo ve 168 boy ölçülerinde bir aileyiz. Şimdi sizden bu terleme, kilo ve boy ölçülerine göre 3 yatak almak istiyorum. Yatak ölçüleri 140x190 Bir Adet ve 90x200 İki Adet olmak üzere 3 adet Sanalpazardan almak istiyorum. Bizim için uygun olan ürünlerin linkini verirseniz mutlu olurum. AYRICA YASTIK HEDİYE KAMPANYANIZ DEVAM EDİYORMU ACABA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwhan

04.08.2013 Pazar günü saat:21.45'te sipariş verdim, 06.08.2013 Salı saat:09.30'da adresime teslim edildi. Farklı sitelerden defalarca malzeme aldım ama hiç bu kadar hızlı kargo olmamıştı. Bunun için çok teşekkür ederim.

Söz verdiğiniz gibi bayramdan önce gönderdiğiniz için ayrıca şükranlarımı sunarım.

İlk deneme şansını kızım kullandı ve çok memnun kaldığını söyledi. İlerleyen zamanlarda oğlum için ve kendim için de almayı planlamaktayım. Umarım kampanyanız devam ediyor olur.

Satıcı mükemmel, yatak mükemmel, sizin gibi esnaflardan ALLAH razı olsun, herkese selamlarımı sunarım.

Merhabalar,

Hayırlı pazarlar. Nasılsınız? Allah sizlerden de razı olsun, güveniniz sayesinde bir şeyler yapmaya çalışmaktayız.

Şu zamana kadarki memnuniyetiniz dilerim bundan sonra da devam eder. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederim. Her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız, değerli yorumlarınız için sağolunuz.

Oğlunuz ve kendiniz için de; buralardayız ve özel durum halinde bir P.M. (özel mesaj) kadar uzağınızdayız :)

Tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:) Her zaman yardımcı olmak isteriz, şeref duyarız. Herhangi bir durum halinde lütfen belirtmeyi unutmayınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sanalpazar dükkanınızdaki ella ile viscoplus 160x200 farkı nedir?

Merhaba,

Ella ve ViscoPlus arasındaki farklar ;

Ella örme kumaş-ViscoPlus havlu kumaş. Ella'nın kumaşı en kaliteli örme kumaşlarımızdan biridir. ViscoPlus'ın kumaşı havlu kumaşların enlerindendir.
    Ella model yatak ViscoPlus model yatağa göre daha serttir.
    Ella visco içermez, normal özel HR sert süngere sahiptir.

Orta yumuşaklıkta yatak size uyuyorsa ViscoPlus modelini düşünün derim. Sert yatak düşünürseniz Ella modelini düşününüz.

Daha detaylı bilgi için :

ViscoPlus http://www.kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Ella http://www.kargibi.com.tr/urun/ella-tam-ortopedik-yatak

Peki hocam şimdilik visco pedi satın alsak, ileriki zamanlarda yatağı alsak nasıl olur? Ped elimizde mi kalmış olur? Daha sonra bir şekilde yatağa entegre edebilir miyiz?

Merhaba,

Tabi ki olur istediğiniz gibi sipariş geçebilirsiniz. Visco Pedler çok kullanışlı ürünlerdir. Bütün yatak ürünlerinde kullanabilirsiniz. Hatta şehir dışı seyehatlarınızda çantanıza koyup gittiğiniz hoteldeki veya nerede olursa olsun yatağın üstüne koyarak visco konforunuza devam edebilirsiniz:) Bütün yataklara entegre edebilirsiniz.

Daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

Hocam sormak istediğim şuydu;

Mevcut yatağımı 3 yıldır kullanıyorum. Maddi anlamda tamamen değiştiremeyeceğim, yalnızca pedi alabilirim. Tamamen yatağı değiştirmekle, mevcut yatağın üzerine ped almak arasında ne fark olacak? Bir de şimdilik pedi aldım diyelim, daha sonra sizden yatağı alsam, yatağı pedsiz olarak satabilir misiniz (üretebilir misiniz) ve ben bu pedi bu yatağa entegre edebilir miyim?

Merhabalar,

İlginiz için teşekkürler.

Tamamen yatağınızı değiştirmenizle, mevcut yatağınızın üzerine ped koymak arasında fark elbette olmaktadır. En önemlisi pedin yatağa harici olarak eklenmesi ile tam bir bütün halinde yatağın alınması arasında harici ve dahili farkı oluşur. Bu konfor ve ortopedi anlamında farklar oluşturabilir. Tamamen değiştirildiğinde alınan verim ile ped eklemeli yataktan alınan verim aynı değildir, yüzdesel olarak konuşursak %30 kadar fark oluşur. Ahım şahım bir fark olmasa da tam verim almak varken neden biraz düşük verim alınsın. Tavsiyem eski bir yatağa ve yatak sistemine sahipseniz ped almadan yatağınızı komple değiştirmeniz, değilseniz, yeni bir yatağa ve yatak sistemine sahipseniz visco ped almanızdır. Daha rahat karar verebilirsiniz.

Şimdi ped almak vs. zahmetlere girmeyiniz. Biraz bekleyelim olmuşken tam olsun. Dediğiniz şekilde de yaparız ama zahmete girmemeniz taraftarıyım.

Alacağınız pedi her yatağa rahatlıkla entegre edebilirsiniz.

Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz var veya olursa yardımcı olmaktan cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctorfo

Mehmet bey (kargibi) yorumları ve sizin vermiş olduğunuz cevapları sıkılmadan okudum. Yıllardır boyun ve bel ağrısı çekiyorum. 10 ay evveline kadar 138 kilodaydım şimdilerde 105 kiloya kadar zayıfladım. Geceleri çok aşırı terlemelerim var ben 105 kilo ve 175 boy, Eşim 60kilo ve 165 boy, Kızım 70kilo ve 168 boy ölçülerinde bir aileyiz. Şimdi sizden bu terleme, kilo ve boy ölçülerine göre 3 yatak almak istiyorum. Yatak ölçüleri 140x190 Bir Adet ve 90x200 İki Adet olmak üzere 3 adet Sanalpazardan almak istiyorum. Bizim için uygun olan ürünlerin linkini verirseniz mutlu olurum. AYRICA YASTIK HEDİYE KAMPANYANIZ DEVAM EDİYORMU ACABA?

Merhabalar,

Hemen belirttiğiniz ürünlere özel açmış olduğum linki özel mesaj yoluyla gönderiyorum, hatta gönderdim :)

Visco yastık kampanyamız hala devam etmektedir. Çift kişilik modellerde iki adet, tek kişilik modellerde bir adet Visco yastık hediyemizdir :) Size 4 yastık gelecektir:)

Terleme, tam ortopedi, boyun-bel ağrıları, fıtık ve bunlara benzer fiziksel problemlerde ViscoPlus model yatak uzmandır. Kullanılan kılıfla ve visco hücrelerle hava sirkülasyonu maksimize edilmiştir. Dolayısıyla terleme durumu neredeyse çözülmüştür. Aşırı terliyorsanız ve ViscoPlus model ile terlemeniz sürerse size özel başka alternatif çözüm yolları buluruz. Belirttiklerinize göre ViscoPlus model size uygun görünmektedir.

Gelen kutunuzu kontrol ediniz, bilgilendirmeyi yaptım. SanalPazar üzerinden 12 taksit + 3 ay erteleme yaptırabilirsiniz.

Soracaklarınız olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 11 Ağustos 2013; 15:33:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doctorfo

Mehmet bey (kargibi) yorumları ve sizin vermiş olduğunuz cevapları sıkılmadan okudum. Yıllardır boyun ve bel ağrısı çekiyorum. 10 ay evveline kadar 138 kilodaydım şimdilerde 105 kiloya kadar zayıfladım. Geceleri çok aşırı terlemelerim var ben 105 kilo ve 175 boy, Eşim 60kilo ve 165 boy, Kızım 70kilo ve 168 boy ölçülerinde bir aileyiz. Şimdi sizden bu terleme, kilo ve boy ölçülerine göre 3 yatak almak istiyorum. Yatak ölçüleri 140x190 Bir Adet ve 90x200 İki Adet olmak üzere 3 adet Sanalpazardan almak istiyorum. Bizim için uygun olan ürünlerin linkini verirseniz mutlu olurum. AYRICA YASTIK HEDİYE KAMPANYANIZ DEVAM EDİYORMU ACABA?

Merhabalar,

Hemen belirttiğiniz ürünlere özel açmış olduğum linki özel mesaj yoluyla gönderiyorum, hatta gönderdim :)

Visco yastık kampanyamız hala devam etmektedir. Çift kişilik modellerde iki adet, tek kişilik modellerde bir adet Visco yastık hediyemizdir :) Size 4 yastık gelecektir:)

Terleme, tam ortopedi, boyun-bel ağrıları, fıtık ve bunlara benzer fiziksel problemlerde ViscoPlus model yatak uzmandır. Kullanılan kılıfla ve visco hücrelerle hava sirkülasyonu maksimize edilmiştir. Dolayısıyla terleme durumu neredeyse çözülmüştür. Aşırı terliyorsanız ve ViscoPlus model ile terlemeniz sürerse size özel başka alternatif çözüm yolları buluruz. Belirttiklerinize göre ViscoPlus model size uygun görünmektedir.

Gelen kutunuzu kontrol ediniz, bilgilendirmeyi yaptım. SanalPazar üzerinden 12 taksit + 3 ay erteleme yaptırabilirsiniz.

Soracaklarınız olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Çok teşekkür ederim biraz evvel ödemeyi yaparak satın aldım. İlginize teşekkür ederim. İnşallah yaşantımla ilgili herşey yoluna girer.

• Arkadaşlar merhaba , 4 model arasından hangisi tavsiye edersiniz? 2 si düşük fiyat aralıgında diğer ikisi daha yüksek fiyat aralıgında , her grupta da bir YATAŞ bir İŞBİR yatagı var.

1- YATAŞ - MAJESTY Full Ortapedik (Viskosus - Paket yay sistemli)
    2- İŞBİR - ELİTE POCKET (Viskosuz - Paket yay sistemli)

Daha iyi grupta olan ise

1- YATAŞ - Five Z (Yay + Visko, 4 cm visko )
    2- İŞBİR - FREZYA (Yay + Visko, 2 cm visko)

Önerileriniz için teşekkürler, kullanan arkadaşlar iyi / kötü yönlerini yazabilirlerse sevinirim.
  • Merhaba Mehmet Bey. (kargibi) Öncelikle şimdiden iyi haftalar dilerim. İki konuda öneri ve teklif rica ederim sizden. İlki kendi yatağım için 90x190 ölçülerinde bel ve sırt problemi olan birine kaç densite ve visko kalınlığında bir yatak önerirsiniz?

Diğeri de anne ve babam için 150x200 boyutlarında 130+ kg için yatağınız mevcut mudur?

Sizden öneri ve fiyat teklifi rica ederim.

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm bakınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Universia

Merhaba Mehmet Bey. (kargibi) Öncelikle şimdiden iyi haftalar dilerim. İki konuda öneri ve teklif rica ederim sizden. İlki kendi yatağım için 90x190 ölçülerinde bel ve sırt problemi olan birine kaç densite ve visko kalınlığında bir yatak önerirsiniz?

Diğeri de anne ve babam için 150x200 boyutlarında 130+ kg için yatağınız mevcut mudur?

Sizden öneri ve fiyat teklifi rica ederim.

Teşekkürler.

Merhaba,

İlginiz için teşekkürler, hayırlı haftalar:)

Kendi yatağınız için öncelikle ViscoPlus modelin bel, sırt, fıtık gibi ağrıların uzmanı olduğunu belirtmek isterim. ViscoPlus model ile rahat edersiniz. İsterseniz fiziksel özelliklerinizden biraz bahsediniz daha doğru karar verelim.

Anneniz ve babanız için 150x200 boyutlarında 130+ kg yatağımız mevcuttur. Yalnız biraz daha belirli (spesifik) bilgiler isteyeceğim. P.M. yolu ile de belirtebilirsiniz, hemen arayadabilirim.

Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz var ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım, belirtmeniz yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 12 Ağustos 2013; 13:35:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arzukaraoglu

pm bakınız

Merhaba,

Cevapladım. Gelen kutunuzu kontrol ediniz :)
  • pm lütfen
  • kargibi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim PM gönderdim.
  • Hocam iki üç ay sonra düğün var. Şİmdiden yatak işini halledeyim diyorum. Çift kişilik orta halli ne tavsiye edersiniz. PM ile irtibat kurabilirsiniz. Daha baza da almadık beraber alabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.