Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
55
Favori
88.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: desu noto

quote:

Orijinalden alıntı: fenersel

12.08 tarihinde sipariş verdiğim 150*200 visco plus model yatağım 2 adet yastık hediyesiyle dün elime ulaştı, eski yatağımdan nefret ettiğim için dün gece hemen kullanmaya başladım, sabah gerçekten daha mutlu uyandım eski yatağım çok sertti bu yatak ise tam istediğim yumuşaklık ve rahatlıkta. paramın karşılığını aldığıma inanıyorum. hızlı teslimat için ayrıca teşekkürler.

hemen hemen aynı süreci yaşamışız,aynı tarih aynı ölçüler .yalnız ben yatağı eylül gibi kuracağım için çok deneme fırsatım olmadı,iki üç kere üzerine uzandım ama rahat görünüyor,ben de paramın karşılığını aldığıma inanıyorum.mehmet beye tekrar teşekkürler.

Merhabalar,

Rica ederim her zaman yardımcı olmak sizleri memnun görmekten şeref duymaktayım. Sayenizde bir şeyler yapmaya çalışmayız, güveniniz ve sözleriniz için teşekkür ederim.

Dilerim kullandıkça memnun kalır, güne dinç başlarsınız. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler, herhangi bir durumda halinde bildiriniz, her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isterim.

Tekrardan hayırlı, uğurlu olsun; iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)

• merhabalar

Sayın kardibi bu yazdıklarımı sizi kötülemek için yazmıyorum sadece kafamda soru işareti yarattığı için soruyorum forumu takip ediyorum burada anladığım kadarı ile sizin ürettiğiniz Visco yatak olarak sadece bir modeliniz var anladığım kadarıyla oda viscostar ve sizden tavsiye isteyen kişilerin boyu kilosu ne olursa olsun herkeze bu yatağı tavsiye ediyorsunuz. Burada kişi boy kilo oranlarına göre farklı sertlikte visco yataklarını yokmudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macitos

merhabalar

Sayın kardibi bu yazdıklarımı sizi kötülemek için yazmıyorum sadece kafamda soru işareti yarattığı için soruyorum forumu takip ediyorum burada anladığım kadarı ile sizin ürettiğiniz Visco yatak olarak sadece bir modeliniz var anladığım kadarıyla oda viscostar ve sizden tavsiye isteyen kişilerin boyu kilosu ne olursa olsun herkeze bu yatağı tavsiye ediyorsunuz. Burada kişi boy kilo oranlarına göre farklı sertlikte visco yataklarını yokmudur.

Merhabalar,

Estağfurullah ilginiz için teşekkürler.

Fiziksel özellikler yatak seçiminde önemli özelliklerdendir. Çoğu zaman fiziksel özelliklere göre Yatak tavsiyesi yapılmaktadır. Yalnızca ViscoPlus modelin haricinde özel üretim yataklarda tavsiye etmekteyiz. Forum başlığında hep ViscoPlus gibi görünmektedir fakat daha farklı tam ortopedik modellerde tavsiye etmekteyiz. RoyalFlex, Ultraplus, Ella gibi.. Haricinde de özel üretim yatakları yapmaktayız.

Neden ViscoPlus dersek;

Pocket spring teknolojisini ve visco akıllı sünger teknolojisini birleştirdik. Bu da insan anatomisine en yakın ve en olumlu yorumlar aldığımız model oldu. 2012 yılının en iyilerinden ve en güvenilir yatak modellerinden oldu. Fiziki durumlara ve sağlık durumlarına göre tavsiyeler değişebilmektedir. Ve ViscoPlus model en güvendiğimiz yatak modellerinden biridir. Rahatlıkla düşünebilirsiniz.

Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 15 Ağustos 2013; 20:11:41 >

• Mehmet Bey, kılıf elime geçti. Eksik olmayın çok teşekkür ederim. bir siparişim daha olacaktı özel mesaj attım. İyi çalışmalar.
  • Merhabalar,

Yaklaşik 2-3 hafta once ben de 160x200 yatak aldım.
    Gerçekten çok beğendik. Sanırım visco malzemenin özelliğinden olsa gerek yatağa nasıl yatıyorsak o şekilde kalkıyoruz. Sağa sola dönmeden deliksiz uyku çekiyoruz. Mehmet bey'i ise söylemeye gerek yok. Gerek ilgisi ile gerekse ürününün arkasında durması ile farkını farkettiriyor. Kendilerinden kaynaklanmayan bir teslimat probleminden bile rahatsız olarak defalarca özür dilediler, hatta gönlümüzü almak için hiç gerekmemesine rağmen bir hediye yollamışlar. Bu arada teşekkür ederiz. Firmayla alışverişlerimiz devam edecek. Bu ara kızıma da yatak sipariş vereceğim sonra da muhtemelen baza alacağım.
    Tekrar teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler
    Yatakla beraber verdiğiniz yastıklar hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solg

Mehmet Bey, kılıf elime geçti. Eksik olmayın çok teşekkür ederim. bir siparişim daha olacaktı özel mesaj attım. İyi çalışmalar.

Merhabalar,

Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanınız:)

Herhangi bir durum halinde lütfen çekinmeden belirtiniz, yardımcı olmaktan memnun kalırım.

Özel mesajınızı cevapladım lütfen gelen kutunuzu kontrol ediniz.

Saygılarla, hoşçakalın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaki

Merhabalar,

Yaklaşik 2-3 hafta once ben de 160x200 yatak aldım.
    Gerçekten çok beğendik. Sanırım visco malzemenin özelliğinden olsa gerek yatağa nasıl yatıyorsak o şekilde kalkıyoruz. Sağa sola dönmeden deliksiz uyku çekiyoruz. Mehmet bey'i ise söylemeye gerek yok. Gerek ilgisi ile gerekse ürününün arkasında durması ile farkını farkettiriyor. Kendilerinden kaynaklanmayan bir teslimat probleminden bile rahatsız olarak defalarca özür dilediler, hatta gönlümüzü almak için hiç gerekmemesine rağmen bir hediye yollamışlar. Bu arada teşekkür ederiz. Firmayla alışverişlerimiz devam edecek. Bu ara kızıma da yatak sipariş vereceğim sonra da muhtemelen baza alacağım.
    Tekrar teşekkürler...

Merhabalar, :)

Nasılsınız?

Hediyenin ulaşmasına çok sevindim, çam sakızı çoban armağanı bir şey gönderelim istedik, kabulünüz için teşekkürler:)

Visco malzeme ve pocket spring teknolojisi sayesinde hiç hareket etmeden aynı şekilde kalkılabiliyor. Çünkü pocket spring ve visco birleşimi kesintisiz uyku sağlamak ve kan akışını doğru ilettirmek konusuna hakimdir. Dilerim memnuniyetiniz devam eder:)

Kızınız için ve baza için her zaman yardımcı olmaktan onur duyarız. Tekrardan bizi seçtiğiniz için ve değerli yorumlarınız için şükranlarımı sunarım.

Herhangi bir durumda iletişime geçtiğiniz takdirde yardımcı olmaktan onur duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

İyi günler

Merhabalar,

Çift kişilik ebatlarda düşünürseniz iki adet hediye Visco yastık göndermekteyiz.
    Tek kişilik ebatlarda düşünürseniz bir adet hediye Visco yastık göndermekteyiz.

Gönderdiğimiz hediye visco yastık özellikleri ve linki:http://kargibi.com.tr/urun/visco-yastik

Daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

İyi günler

Merhabalar,

Çift kişilik ebatlarda düşünürseniz iki adet hediye Visco yastık göndermekteyiz.

Gönderdiğimiz hediye visco yastık özellikleri ve linki:http://kargibi.com.tr/urun/visco-yastik

Daha önce 150*200 yatağınızı almıştım.Yastıklardan birinin ebatını büyültmüştük diğeri küçük geldi.
    Yatakla beraber verdiğiniz yastığın büyük olanından bir adet daha lazım.

• kargibi kullanıcısına yanıt
    Benim esas sormak istediğim sitenizde incelediğim kadarıyla visco plus 60 DNS benim boyum 170 ve kiloda 103 yani biraz kilolu biriyim. Bu değer benim için cok düşük gibi geldi. Genelde diğer firmalar 101 dns yatakları tavsiye ediyolar. Visco olarak buna denk gelecek bir yatak grubunuz veya özel bir yatağınız varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

quote:

Orijinalden alıntı: karakizil

doktorhia
    verdiğiniz linki yüzünden sayfayı okuyana kadar canım çıktı soldan sağa soldan sağa

bu dediğini gece okudum, ama şimdi bilgisayar başına geçince anladım zaman zaman forumda büyük resimler paylaşılınca olur :D demek aynısını ben yapmışım. özür diliyorum.. :) allahtan insaflı bir yönetici kardeşimiz linki kısaltmış.. ben cepten yazdığımdan linki direk yapıştırdım... link koyma anahtarı yok mobil sürümde.

bu arada mehmet bey işleriniz yoğun galiba, sizden cevap bekliyorum. kafama takılan şöyle de bir sorun var: her ne kadar, çok iyi birine benziyor olsanız da, alan arkadaşlar yatağın çok iyi olduğunu, rahat ettiklerini söyleseler de, biz sıradan kimseler olarak, sonuçta visko yatak nedir bilmiyoruz, kalite kalite ayrılı mı, ne bileyim, atıyorum çin malı olanı var mı veya muadilleri var mı? vs gibi gibi... gidip, istikbalde yataş ta bu yatakları inceleyelim mi ne yapalım kandırılmamak için.. (bu genel bir ifade lütfen üzerinize alınmayın)

bilmiyorum yani, almak istiyorum, ama hiç tatmin olamadım.. sonra bilen birileri veya daha önce visko yatak görmüş, tecrube etmiş birilerine rastlayınca adamlar "bu ne la " demesinler... yanılıyorsam söyleyin arkadaşlar.. sonuçta, misal hayatında hiç yayalı yatakta yatmamış veya hep sırf sünger yatakta yatmış veya işte ne bileyim yer yatağında yatmış birisi olarak, elbette ki sıradan bir yaylı yatak görünce: "a aa ne kadar rahatmış", "bak bu visko yatakmış" dememek mümükün mü?

bu işte sertifika var mı, belge var mı, normalde görerek bile alırken adamın bize sallamasyon bir yatak kaskallamayacağının bir garantisi var mı? (bu varsayımlar hep, işi bilen biri değilsek durumunda geçerlidir)

neyse anlaşılmıştır herhalde daha uzatmayayım.

Ayni şeyleri bugün bende düşündüm. Farklı firmaları dolaşırken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yatagi satin alan üyeler isten anlayan birilerine gösterip yorum aldılar mi acaba.Sonuçta hic anlamadigimiz bir sektör malzeme kalitesi,isçilik fiyat/performansi nasil sektörün içinde olan birilerinin test edip yorum yapması iyi olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

İyi günler

Merhabalar,

Daha önce 150*200 yatağınızı almıştım.Yastıklardan birinin ebatını büyültmüştük diğeri küçük geldi.
    Yatakla beraber verdiğiniz yastığın büyük olanından bir adet daha lazım.

Merhaba,

Evet hatırlıyorum, umarım yatağınızdan memnunsunuzdur. Yatakla ilgili deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz dinlemekten keyif alırız.

Büyük yastık ebatımızda bir değişiklik yapmayı planladık. Şu aralar ebat konusunda araştırma içindeyim. Ardından büyük yastık konusunda hemen yardımcı olalım. Size durumu telefon yoluyla bildiririm.

Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz var ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Yatagi satin alan üyeler isten anlayan birilerine gösterip yorum aldılar mi acaba.Sonuçta hic anlamadigimiz bir sektör malzeme kalitesi,isçilik fiyat/performansi nasil sektörün içinde olan birilerinin test edip yorum yapması iyi olurdu.

Merhabalar,

İlginiz için teşekkürler.

Aslında önceki sayfalarda belirttiğiniz soruları içeren cevaplar bulunmaktadır. Bir göz atabilirsiniz.

Eğer tatminkar olmazsa ben de yardımcı olmak isterim. Dilerseniz iletişim bilgilerimi de p.m. yolu ile gönderebilirim.

Soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macitos

Benim esas sormak istediğim sitenizde incelediğim kadarıyla visco plus 60 DNS benim boyum 170 ve kiloda 103 yani biraz kilolu biriyim. Bu değer benim için cok düşük gibi geldi. Genelde diğer firmalar 101 dns yatakları tavsiye ediyolar. Visco olarak buna denk gelecek bir yatak grubunuz veya özel bir yatağınız varmıdır.

Merhabalar,

Hemen p.m. yoluyla bilgilendiriyorum:)
  • kolay gelsin ben sizden 150*200 boyutlarında yatak almıştım şimdi aramıza yeni bir bebek katılıyo acaba ben ölçülerini bilmiyorum ama bir bebek yatağı düşünüyorum öneriniz nedir acaba sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.anil_65

kolay gelsin ben sizden 150*200 boyutlarında yatak almıştım şimdi aramıza yeni bir bebek katılıyo acaba ben ölçülerini bilmiyorum ama bir bebek yatağı düşünüyorum öneriniz nedir acaba sağolun

Merhaba,

Nasılsınız? Evet hatırlıyorum yatağınızdan memnun musunuz? Olumlu/olumsuz bütün değerli yorumlarınızı dinlemekten onur duyarız.

Bebeklerimiz için Ella model düşünebilirsiniz. Bebeklerimiz için ölçüler genellikle standart 60x120 ve 70x130 olmaktadır.

Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • Ben de 14 aylık kızımın park yatağı için yatak düşünüyorum. Bu ölçülerde olması gerek ama izinden bir döneyim tam ölçüyü bilmiyorum bakmam gerek. Fiyatlar bu ölçüler için de aynı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

Ben de 14 aylık kızımın park yatağı için yatak düşünüyorum. Bu ölçülerde olması gerek ama izinden bir döneyim tam ölçüyü bilmiyorum bakmam gerek. Fiyatlar bu ölçüler için de aynı mı?

Merhabalar,

Ölçüden ölçüye fiyatlar değişmektedir. Döndüğünüzde ölçüyü bildirdiğiniz takdirde hemen fiyat çalışmasını yaparız.

İlginiz için teşekkürler, daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.