Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vampirelf

Pm den dun soru sordum ama hala cevap alamadım sipariş vereceğim ama ilgisizlik korkusu oluştu şimdide

Merhabalar,

PM iletildi :) Gecikme için kusura bakmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 25 Ağustos 2013; 23:15:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Pm den dun soru sordum ama hala cevap alamadım sipariş vereceğim ama ilgisizlik korkusu oluştu şimdide

Merhaba PM iletildi. Gecikme için kusura bakmayınız.

Ben de pmden mesaj gönderdim sipariş verdim kargoya ne zaman verilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcan012

quote:

quote:

Merhaba PM iletildi. Gecikme için kusura bakmayınız.

Ben de pmden mesaj gönderdim sipariş verdim kargoya ne zaman verilir?

Merhabalar,

Siparişiniz dün itibariyle size ulaştırılması üzere kargoya teslim edilmiştir. Takip bilgilerinizi Sanalpazar üzerinden paylaştım. Gün içerisinde size ulaşacak görünmektedir. Şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

Herhangi bir durum halinde lütfen belirtiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 25 Ağustos 2013; 23:18:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hooper

Ben de 3 tane viscoplus yatak sipariş etmiştim dün, bugün kargoya verilmiş. Merakla beklemedeyim. Bir haftadır ev taşıma işleri falan bayağı yoruldum, yatağım gelsin de güzel bir uykuya ihtiyacım var :)

Merhabalar, :)

Yataklarınız ve yastıklarınız özenle üretildi ve size ulaştırılması üzere kargoya verildi.

Şu an ulaşmış görünmekte, dilerim keyifle bir uyku çekersiniz:) Tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız:)

Herhangi bir durum halinde lütfen çekinmeden iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozes

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hozes

benim üründe kargolanmıs...hediyelerde yanında di mi :))

Merhabalar,

Tabi ki yanındalar :) Özenle paketledik ve kargoya teslim ettik. Bugün yarın size ulaşacaktır, takibinizi kargo takip numaranızla rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız, bizi seçtiğiniz için teşekkürler :)

Herhangi bir durum halinde lütfen iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

benim yatak geldi..vakumlu halde duruyor daha açmadım, bir iki gün açmasak sıkıntı olur mu yoksa açıp öyle bekletelim mi??

Merhaba,

Rulolu haliyle belirttiğiniz süre kadar bekletebilirsiniz, herhangi bir problem oluşturmaz. Yalnız açtıktan sonra yatağınızın tam kıvama gelmesi için beklemeyi unutmayınız:)

Tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkader

PM attım, cevaplayabilirmisiniz? Selamlar.

Merhabalar,

Cevapladım, lütfen gelen kutunuzu kontrol ediniz :)

Hoşçakalın.
  • quote:

quote:

Ben de 3 tane viscoplus yatak sipariş etmiştim dün, bugün kargoya verilmiş. Merakla beklemedeyim. Bir haftadır ev taşıma işleri falan bayağı yoruldum, yatağım gelsin de güzel bir uykuya ihtiyacım var :)

Yataklarınız ve yastıklarınız özenle üretildi ve size ulaştırılması üzere kargoya verildi.

Şu an ulaşmış görünmekte, dilerim keyifle bir uyku çekersiniz:) Tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız:)

Herhangi bir durum halinde lütfen çekinmeden iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Teşekkür ederim Mehmet Bey ilginiz için, yatağım geldi ve şöyle uzun bir aradan sonra güzel bir uyku çektim. Yatağımı görenler ve almak isteyenler oldu. Biraz daha deneyeyim memnun kalırsam sizinle daha çok muhabbet edeceğiz gibi

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim Mehmet Bey ilginiz için, yatağım geldi ve şöyle uzun bir aradan sonra güzel bir uyku çektim. Yatağımı görenler ve almak isteyenler oldu. Biraz daha deneyeyim memnun kalırsam sizinle daha çok muhabbet edeceğiz gibi

Merhaba,

Dilerim memnuniyetiniz devam eder :) Her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Herhangi bir durumda lütfen çekinmeden iletişime geçiniz :)

Tekrardan hayırlı olsun, hoşçakalınız.

• pm atıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

pm atıldı.

Merhabalar,

Cevapladım, lütfen gelen kutunuzu kontrol ediniz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkader

An itibari ile 120*200 ViscoPlus siparişini geçtim. Gelişmelerden ve teslimattan sonra üründen forum ahalisini haberdar edeceğim.

Merhabalar,

Evet siparişiniz tarafımıza ulaştı :) Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle. Özel mesaj ile de dönüş yaptım, kontrol edebilirsiniz. Katılımlarınızı dinlemekten memnuniyet duyarız, dilerim kısa sürede konforu yakalarsınız.

Herhangi bir durumda lütfen iletişime geçmeyiz unutmayınız. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
  • Sayın @kargibi
    Size birşey sormak istiyorum.
    10 yıldır kullandığım yatağımı değiştirmeye karar verdim. Öncelikle visco olayına tamamen fransız olduğumu söyleyeyim. Forumda yine sizin gibi bir arkadaş daha visco yatak satıyor. O arkadaşta 160*200 visco yataklar ortalama 1000 ile 2500 tl. arası iken sizde 569 tl. arada bu kadar fiyat farkı olmasının sebebi nedir?
    Not: Şu anda kullandığım yatağımı İstikbal'den almıştım. İstikabal'in sitesinde aşağıdaki yatak 1.000 küsür lira. Sizdekinin ucuz olmasının sebebi nedir?

http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/premium-yataklar/viscolex-plus-yatak

• crossfire C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İlginiz için teşekkürler.

Direkt fabrika çıkışlı satış yapmaktayız ve yüksek bütçeli reklam stratejisine sahip olmayan bir firmayız. Bu ana iki temel unsur fiyatlara büyük derecede yansımaktadır.

Ürünlerimizin kalitesine gelirsek Türkiye piyasasındaki kaliteli kumaşları, kılıfları ve visco malzemeleri kullanmaktayız. Öte yandan '95 yılından beri yay ve yatak sektöründeyiz. Yılların verdiği yay ve yayın ortopedik sistemleri ile tecrübemizi piyasaya makul fiyatlarla sunmaktayız. Son bir kaç yıldırda visco materyalleri üzerine çalışmalar yapıp ürünlerimizde kullanmaktayız. Bütün bunları düşünerek ve online satış ortamı oluşturarak siz değerli forum üyelerine kampanya yapmak istedik. Yaklaşık bir yıldır da buradayız.

Fiyat farkının başlıca unsurları bunlardır. Tabi yine de siz nasıl düşünürseniz öyledir, çünkü biraz göreceli bir durumdur.

Ürünlerimiz hakkındaki sorularınız veya istekleriniz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• pm attım hocam dönerseniz sevinirim 80 kg için uygun 160x200 visko yatak
    birde yatakta hareket ettiğiniz zaman partner rahatsız olmayacak özellik mevcut dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: truntola

pm attım hocam dönerseniz sevinirim 80 kg için uygun 160x200 visko yatak
    birde yatakta hareket ettiğiniz zaman partner rahatsız olmayacak özellik mevcut dimi

Merhaba,

P.M. attım gelen kutunuzu kontrol ediniz :)

ViscoPlus model birbirinden bağımsız pocket spring teknolojisinden ve akıllı visco süngerden oluşur. Beş bölgesel özelliğiyle vücuda beş farklı başınç uygular. Birbirinden ayrı olan bu özellik sayesinde partneriniz hareket ettiğinde siz etkilenmez, kesintisiz uykuya devam edersiniz.

Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • Bu başlık altına yazmam uygun mu tam bilemedim ama Kiler Mağazalarında Visco Yastık 16,47 TL'ye. Fakat yastığın kalitesi konusunda bir şey diyemeyeceğim. Yorumlayan olursa sevinirim. Yastık şu sanırım:

http://www.formsunger.com/urunler/yastik/visco-form-yastiklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 29 Ağustos 2013; 14:41:46 >
  • dewre D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İlginiz için teşekkürler, P.M. olarak ilettim, gelen kutunuzu kontrol ediniz:)
  • Merhaba, 90x200 ölçülerinde ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak almayı düşünüyorum: Sanalpazar üzerinden değil de havale/eft ile almak istiyorum ve fiyat konusunda bilgilendirme rica ediyorum. Ayrıca 1 de sorum olcaktı: Bu yataklar anladığım kadarıyla tek yüze sahip. Yani yazlık-kışlık olarak 2 ayrı pamuk-yün gibi 1 kaplamaya sahip değil sanırım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daramdrum

Merhaba, 90x200 ölçülerinde ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak almayı düşünüyorum: Sanalpazar üzerinden değil de havale/eft ile almak istiyorum ve fiyat konusunda bilgilendirme rica ediyorum. Ayrıca 1 de sorum olcaktı: Bu yataklar anladığım kadarıyla tek yüze sahip. Yani yazlık-kışlık olarak 2 ayrı pamuk-yün gibi 1 kaplamaya sahip değil sanırım. Teşekkürler.

Merhabalar,

Havale/Eft ile alımlardawww.kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak linkinden siparişinizi verebilirsiniz. 90x200 ebatı için detaylı bilgilendirmeler sitede mevcuttur. Havale için gerekli bilgiler ise 'siparişi tamamla' bölümünden sonra adım adım mevcuttur, rahatlıkla adımları takip edebilirsiniz.

ViscoPlus model yatak modeli çift taraflıdır. Bir tarafı viscodur, diğer tarafı ise HR süngerdir. İki taraflı kullanılabilmektedir. Visco tarafı ve HR sünger tarafları yazlık-kışlık olarak kullanılabilmektedir ve pamuklu havlu kılıfı sayesinde iki mevsimde de maksimum hava sirkülasyonu sağlanmaktadır. İki tarafı da pamuklu havlu kılıf ile kaplanmıştır.

Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• arkadaslar yaklasik bir ay once 150x200 viscoplus yatak aldim bir aydirda mutemadiyen kullaniyorum.. burdan goruslerimi bildirip kimsenin reklamini yapmak veya ekmegi ile oynamak istemiyorum.. forumda bir suru polemik olusmus bu polemiklere bulasmamak ama ayni zamanda da sizlerle bir aylik tecrubemi paylasmak istiyorum.. yatakla ilgili sormak istediklerinizi ozelden mesaj atarsaniz cevap verebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.