Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100*200 boyutlarinda yatak ihtiyacimiz var.Kilolarimiz 25 ile 95 arasinda degiskenlik gösteriyor.hangi yatagi tavsiye edersiniz? Hediye gönderilen yastigin modeli nedir? Acikcasi yuksek olmayan orta sertlikte ve terletmeyen bir yastiga ihtiyacim var ama yastik fiyatlarinizi yatak fiyatlariniza oranla yuksek buldum. Su an yunden doldurulma yastik kullaniyorum ama pek rahat edemiyorum.Cevaplarinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

100*200 boyutlarinda yatak ihtiyacimiz var.Kilolarimiz 25 ile 95 arasinda degiskenlik gösteriyor.hangi yatagi tavsiye edersiniz? Hediye gönderilen yastigin modeli nedir? Acikcasi yuksek olmayan orta sertlikte ve terletmeyen bir yastiga ihtiyacim var ama yastik fiyatlarinizi yatak fiyatlariniza oranla yuksek buldum. Su an yunden doldurulma yastik kullaniyorum ama pek rahat edemiyorum.Cevaplarinizi bekliyorum...

Merhaba,

Belirttiğiniz özelliklere göre ViscoPlus model rahatlıkla düşünülebilir. Hediye olarak gönderilen yastık için link takdim edeyim, link:http://kargibi.com.tr/urun/visco-yastik . Ölçüleri ise 50x32x10'dur, tamamıyla boyun bölgesine göre dizayn edilmiştir. İdeal yumuşaklıkta ve sertliktedir, kılıfıyla terleme oranı minimize edilmiştir, maksimum sirkülasyon ortamı oluşturulmuştur. Rahat edeceğinizi umuyorum.

Daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

100*200 boyutlarinda yatak ihtiyacimiz var.Kilolarimiz 25 ile 95 arasinda degiskenlik gösteriyor.hangi yatagi tavsiye edersiniz? Hediye gönderilen yastigin modeli nedir? Acikcasi yuksek olmayan orta sertlikte ve terletmeyen bir yastiga ihtiyacim var ama yastik fiyatlarinizi yatak fiyatlariniza oranla yuksek buldum. Su an yunden doldurulma yastik kullaniyorum ama pek rahat edemiyorum.Cevaplarinizi bekliyorum...

Merhaba,

Belirttiğiniz özelliklere göre ViscoPlus model rahatlıkla düşünülebilir. Hediye olarak gönderilen yastık için link takdim edeyim, link:http://kargibi.com.tr/urun/visco-yastik . Ölçüleri ise 50x32x10'dur, tamamıyla boyun bölgesine göre dizayn edilmiştir. İdeal yumuşaklıkta ve sertliktedir, kılıfıyla terleme oranı minimize edilmiştir, maksimum sirkülasyon ortamı oluşturulmuştur. Rahat edeceğinizi umuyorum.

Sali gunu vermis oldugum siparisten ses seda yok...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Merhaba,

Sali gunu vermis oldugum siparisten ses seda yok...

Merhabalar,

Salı günü vermiş olduğunuz siparişiniz, özenle Perşembe günü kargoya size ulaştırılması üzere teslim edilmiştir. Sanalpazar üzerinden takip kodunuz paylaşılmıştır, takibinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Herhangi bir halinde lütfen belirtiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• Bende almak istiyorum ama tam okuyamadım bütün yazılanları..Yanında gelen yastıkların ebatları standart mı yoksa biz seçebiliyor muyuz? 150 200 visco siparişi versem ne zaman kargolarsınız?
  • ekimde tam 1 yıl olacak, hala büyük bir rahatla yatıyorum. Otellerde ve ev dışında gecelediğim zaman yatağın değerini daha çok anlıyorum. Mehmet bey visco süngeri için herhangi bir öneriniz varmı yılda bir şöyle yapın vs.. gibi. Ben ayak ucunu baş kısmına gelecek şekilde çevireyim diyorum, vicso süngerini eşit bir şekilde kullanabilmek için. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quashpack

Bende almak istiyorum ama tam okuyamadım bütün yazılanları..Yanında gelen yastıkların ebatları standart mı yoksa biz seçebiliyor muyuz? 150 200 visco siparişi versem ne zaman kargolarsınız?

Merhaba,

Hediye gelen yastıkların ebatı 50*32 cm'dir. Dilerseniz 20 TL fark ödeyerek Visco Threaphy Spa yastığı seçebilirsiniz. Bunun ölçüsü ise 60*40cm'dir.

Siparişlerinizi en geç 3 gün içerisinde gönderiyoruz. Bu süre maximum süredir. Daha erken gördermemiz de mümkündür.

Soracaklarınız varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaTToRi

ekimde tam 1 yıl olacak, hala büyük bir rahatla yatıyorum. Otellerde ve ev dışında gecelediğim zaman yatağın değerini daha çok anlıyorum. Mehmet bey visco süngeri için herhangi bir öneriniz varmı yılda bir şöyle yapın vs.. gibi. Ben ayak ucunu baş kısmına gelecek şekilde çevireyim diyorum, vicso süngerini eşit bir şekilde kullanabilmek için. Ne dersiniz?

Merhaba,

Nasılsınız?

Teşekkür ederiz. :) Sizin memnun olmanız bizleri de memnun ediyor. Daha da önemlisi sizlere rahat bir uyku sunabilmek ve güne dinç başlamanızı sağlamak bize gurur veriyor. Destekleriniz için tekrar teşekkür ederiz. :)

Evet, söylemiş olduğunuz gibi yatağınızın ayakucunu başucuna çevirmeniz yararlı olacaktır. Yatağınızın ömrünü uzatacaktır. Bu şekilde yapmanız önerilir.

Daha başka soracaklarınız varsa, cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• Ben yatağı alali 4ay oluyor.ama iki ay ancak kullanabildim.yatak bana cok rahat geliyor.kendimi cok rahat hissediyorum. 20 tl fark vererekte buyuk visco yastik almistim.ancak yastıklar biraz deforme oldu gibi hissediyorum.ilk gunku gibi tepki vermiyor.bu konu beni rahatsiz etti. Ama yatak bence gayet iyi.en azından şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Ben yatağı alali 4ay oluyor.ama iki ay ancak kullanabildim.yatak bana cok rahat geliyor.kendimi cok rahat hissediyorum. 20 tl fark vererekte buyuk visco yastik almistim.ancak yastıklar biraz deforme oldu gibi hissediyorum.ilk gunku gibi tepki vermiyor.bu konu beni rahatsiz etti. Ama yatak bence gayet iyi.en azından şimdilik.

Merhaba,

Yatağınızın kendinizi rahat hissettirmesi sevindirici. :)

Yastık konusunda ise muhtemel neden hava sıcaklığının düşmesi olabilir. Visco akıllı sünger farklı sıcaklıklarda farklı tepkime verebilmektedir. Başka bir deyişle, yazın kavurucu sıcaklıklarında verilen tepkime, sonbaharda farklılık gösterebilir. Bu gayet normaldir. Fakat yine de 2 yıl garanti avantajından faydalanmak sizin tercihinizdir. Nasıl diyorsanız öyle yapalım.

Başka sorunuz varsa, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• Merhaba, 70x130 yatagin fiyati ne olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaTToRi -- 8 Eylül 2013; 14:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaTToRi

Fiyati ne olur acaba?

Merhaba,

Özel ölçünüz için P.M. gönderildi. :)

• Merhaba kızımın ( 13 yaş) yatağı hiç rahat değil. Daha alalı 5 ay oldu . Üzerine visko ped olabilirmi ? Böyle bi ürün varmı sizde?

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Merhaba kızımın ( 13 yaş) yatağı hiç rahat değil. Daha alalı 5 ay oldu . Üzerine visko ped olabilirmi ? Böyle bi ürün varmı sizde?

İyi çalışmalar.

Merhabalar,

Yatağınızın markasını ve yatak sisteminden biraz bahsedebilir misiniz?

Daha doğru yardımcı olmak isterim.
  • Merhaba,
    Ürünlerinizi sitenizden inceledim. Genel olarak pahalı ürünlerle pek farkı yok gibi. Ancak benzer firmalar (daha yüksek fiyatlı) 10 yıla kadar garanti vermektedirler. Sizin garanti süreniz 2 yıl ile sınırlı görülüyor.
    Sizce de bu süre az değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizmetehan

Merhaba,
    Ürünlerinizi sitenizden inceledim. Genel olarak pahalı ürünlerle pek farkı yok gibi. Ancak benzer firmalar (daha yüksek fiyatlı) 10 yıla kadar garanti vermektedirler. Sizin garanti süreniz 2 yıl ile sınırlı görülüyor.
    Sizce de bu süre az değil mi?

Merhaba

İlginiz için teşekkürler.

Sizin de dediğiniz gibi, yüksek fiyatlarla on yıl garantiler verilebilir. İki yıllık sürenin uygun olduğunu düşünmekteyim. Ayrıca hiç bir cezai ödemeden ürünlerinizi yedi gün içerisinde rahatlıkla iade edebilirsiniz. İnanın memnun kalacağınızdan eminim, dilerim kısa sürede konforunuzu yakalarsınız.

Soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• kargibi kullanıcısına yanıt
    Yüksek fiyat dediğim sizin verdiğiniz fiyatın 2,5 katı ama verdikleri güvence 5 katı. Ben bu hususu sormuştum. Örneğin kaliteli malzemenize 5 yıl garanti veremez misiniz?
    2 yılın hangi anlamda yeterli olduğunu düşünüyorsunuz. Ortalama bir visco malzemesinin ömür devri nedir?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizmetehan

Yüksek fiyat dediğim sizin verdiğiniz fiyatın 2,5 katı ama verdikleri güvence 5 katı. Ben bu hususu sormuştum. Örneğin kaliteli malzemenize 5 yıl garanti veremez misiniz?
    2 yılın hangi anlamda yeterli olduğunu düşünüyorsunuz. Ortalama bir visco malzemesinin ömür devri nedir?
    Teşekkürler.

+1

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Muadil visco malzemeli yataklara 5-10 yıl garanti veriliyor ise aynı malzemeyi uygun fiyatla sunan siz neden 2 yıl veriyorsunuz?

(Garanti konusunda pek bir bilgim yok arkadaşın söylediği garanti süreleri baz alınmıştır)

• ben bu yataktan almayı düşünüyorum kullananlar tavsiye edermi yumuşakmı rahatmı
  • cengizmetehan C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Verilebilir, fakat yalnızca malzemenin kalitesine göre bir garanti biçilmemektedir. Visco malzemelerimizin ortalama ömrü 8-9-10 yıl aralığındadır. En kaliteli visco ürünleri kullanmayı tercih ettik, kolay kolay deformasyon oluşturmamaktadır.

Daha başka soracaklarınız olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.