Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crossfire

hediye verdiğniz yqstıkların küçük olduğunu okudum. kaç lira fark vererek daha büyük visco yastık alabiliyoruz

Merhaba,

Gönderdiğimiz hediye yastıklar 50x32x10 ebatlarındadır. Ebatların büyüklüğü veya küçüklüğü biraz göreceli bir durum.. Bazı müşterilerimiz büyük; bazıları ise küçük demektedir. Tamamıyla sizin sevdiğinizle ilgili bir durum diyebiliriz. Gönderdiğimiz hediye visco yastıkları detaylıca inceleyebilmeniz için link takdim edeyim, link:http://kargibi.com.tr/urun/visco-yastik

20 TL kadar fark ile büyük Visco Theraphy Spa yastığına sahip olabilirsiniz. Daha detaylı incelemeniz adına link takdim etmek isterim, link:http://kargibi.com.tr/urun/visco-theraphy-spa-yastik

Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz olur ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• kolay gelsin, yarı ortopedik, yaylı ve doğal kumaşlı bir ürününüz var mıdır? önerinizi bekliyorum, link atıp fiyat bilgisi verirseniz iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.anil_65

kolay gelsin, yarı ortopedik, yaylı ve doğal kumaşlı bir ürününüz var mıdır? önerinizi bekliyorum, link atıp fiyat bilgisi verirseniz iyi olur

Merhabalar,

Belirttiğiniz özelliklerde yatak üretimini yapabiliriz. Şu an için elimde fiyat ve link yoktur, çünkü özel üretim bir yatak olacaktır. Yarın gün içerisinde özel mesaj yolu ile sizi bilgilendirmek isterim. Hangi ebatlarda düşünmektesiniz?

Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kişilik düşünüyorum 90*190 cm olucak yaylı yatak olucak visco olmasın bi arkadaşıma alıcaz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.anil_65

tek kişilik düşünüyorum 90*190 cm olucak yaylı yatak olucak visco olmasın bi arkadaşıma alıcaz teşekkürler

P.M. olarak mesaj gönderdim, gelen kutunuzu kontrol ediniz:)

• bir yatakzede olarak ürünlerinizin methini duydum bende pm gönderdim
    sizin ürünlerinizden almak istiyorum

10 yıla yakın süredir kullandığım hafif çokme yapan 90x190 istikbal ortapedik yatagımı
    7 yılda bir değiştirmek lazım mite ürer saglıksız vs. bahanelerle değiştirmeye niyetlendim

bir yatak nekadar kötü olabilir ki
    yaylı yatak sonucta diyerek
    metalia marka ekonomik bir yaylı yatak aldım
    yeni yatagımın gelmesinin sevinciyle eski yatagımı attım

gelen yatak yay üzerinde bir mukavva vede kumaş ile kaplanmış bir yatak
    sıfır sunger, yaylar gucsuz yattıgımda bazanın suntasını sırtımda hıssedıyorum
    tum yaylarıda sıfır sunger sadece bır mukavva katmanı oldugundan sırtımda hıssedıyorum
    eskı yatagımı goturmemıs olsalardı copten cıkarıp yıne kullanacak hale geldım :)
    uyku uyumak kabus halıne geldı
    hayatında belı agrımamıs ınsanım bel agrılarım basladı bu yatakla
    2-3 haftalık yatak cektırdıgı acıdan cıkardıgı garıp seslerden uykuyu haram ettı
    koltukda uyudugumda daha rahat uyuyabılır bır hale geldım
    bekentilerim büyük değil sadece uyuyabilmek

umudum kargibi yatak
    umarım memnun kalırım urunlerınızden

• pm'den birkaç soru ilettim cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

bir yatakzede olarak ürünlerinizin methini duydum bende pm gönderdim
    sizin ürünlerinizden almak istiyorum

10 yıla yakın süredir kullandığım hafif çokme yapan 90x190 istikbal ortapedik yatagımı
    7 yılda bir değiştirmek lazım mite ürer saglıksız vs. bahanelerle değiştirmeye niyetlendim

bir yatak nekadar kötü olabilir ki
    yaylı yatak sonucta diyerek
    metalia marka ekonomik bir yaylı yatak aldım
    yeni yatagımın gelmesinin sevinciyle eski yatagımı attım

gelen yatak yay üzerinde bir mukavva vede kumaş ile kaplanmış bir yatak
    sıfır sunger, yaylar gucsuz yattıgımda bazanın suntasını sırtımda hıssedıyorum
    tum yaylarıda sıfır sunger sadece bır mukavva katmanı oldugundan sırtımda hıssedıyorum
    eskı yatagımı goturmemıs olsalardı copten cıkarıp yıne kullanacak hale geldım :)
    uyku uyumak kabus halıne geldı
    hayatında belı agrımamıs ınsanım bel agrılarım basladı bu yatakla
    2-3 haftalık yatak cektırdıgı acıdan cıkardıgı garıp seslerden uykuyu haram ettı
    koltukda uyudugumda daha rahat uyuyabılır bır hale geldım
    bekentilerim büyük değil sadece uyuyabilmek

umudum kargibi yatak
    umarım memnun kalırım urunlerınızden

Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkürler.

Belirttiklerinizi bire bir okudum ve anladım.

10 yıla yakındır kullandığınız yatakta hafif çökmeler, eğer 1-2 cm(girinti de diyebiliriz)kadar ise normaldir. Fazlası problem oluşturabilir.

En son aldığınız yatağın özelliklerini çok iyi anlayabiliyorum, ekonomik bir model biçiminde üretilmiş.. Sizin fiziksel özelliklerinize göre uygun bir yatak yapısı değildir. Hele ki bel ağrılarınız başladıysa ve bazanın suntasını hisseder haldeyse bu durum; derhal yatağınızı değiştirmeniz taraftarıyım.

Özetle, bu tecrübeleri yaşamanıza çok üzüldüm. Kargibi olarak yardımcı olmaktan son derece onur duyarız, yeter ki rahatlıkla uyuyunuz. Dileriz ilk izleniminiz gibi ürünlerimizden de memnun kalırsınız.

Yatak modeli ile ilgili bilgileri P.M. yolu ile paylaştım. Lütfen gelen kutunuzu kontrol ediniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Player Jun

pm'den birkaç soru ilettim cevaplarsanız sevinirim

Merhaba,

Cevapladım, gelen kutunuzu kontrol ediniz :)

• büyük visko yastık aldım ama sürekli boyun ağrısı yaptı altına yastık koyduk gene olmadı ne yapabiliriz.
  • Tek kişilik bazası ile birlikte fiyat alabilir miyim?

• kargibi hocam pm attim..

• quote:

Orijinalden alıntı: makovad

kargibi hocam pm attim..

Merhaba,

P.M. gönderildi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Tek kişilik bazası ile birlikte fiyat alabilir miyim?

Merhaba,

P.M. gönderildi. :)
  • vampirelf kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Alışmanız biraz süreç alabilir.

Bu süre zarfında sağınıza dönerek uyumayı da deneyebilirsiniz.

Gelişmeler hakkında lütfen bilgilendiriniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
  • Bildiğim kadarı ile 110*190 standart dışı bir ölçü. 10 yaşındaki kızım için yeni bir ranza yaptırmak istiyorum, eğer 110*190 üretiyorsanız bana yeterli, yoksa 120*190 almak istiyorum.

Her ikisi için de fiyat verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Bildiğim kadarı ile 110*190 standart dışı bir ölçü. 10 yaşındaki kızım için yeni bir ranza yaptırmak istiyorum, eğer 110*190 üretiyorsanız bana yeterli, yoksa 120*190 almak istiyorum.

Merhabalar,

Belirttiğiniz özel ölçünün üretimini sağlayabiliriz. Fiyatları P.M. olarak gönderdim.
  • Merhaba,

Bebeğimiz için 60x120 ebatında karyola aldık. Bu karyolaya uygun yatak elinizde mevcut mu acaba? Var ise fiyat öğrenebilir miyim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Bildiğim kadarı ile 110*190 standart dışı bir ölçü. 10 yaşındaki kızım için yeni bir ranza yaptırmak istiyorum, eğer 110*190 üretiyorsanız bana yeterli, yoksa 120*190 almak istiyorum.

Merhabalar,

Belirttiğiniz özel ölçünün üretimini sağlayabiliriz. Fiyatları P.M. olarak gönderdim.

Teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

Merhaba,

Bebeğimiz için 60x120 ebatında karyola aldık. Bu karyolaya uygun yatak elinizde mevcut mu acaba? Var ise fiyat öğrenebilir miyim. Teşekkürler.

Merhabalar,

Bebeğiniz için Ella Model yatak düşünebilirsiniz. Daha detaylı inceleyebilmeniz adına link takdim etmek isterim, link:http://kargibi.com.tr/urun/ella-tam-ortopedik-yatak

Soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.