Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
55
Favori
88.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McOrco

bende vıscoplusı alma kararı aladım
    ozel uretımlere butcem cıkısmadı neyazıkı
    alıp deneyımlerımı ve
    unboxıng vıdeolarını paylasacagım burada

sagolsunlar her sorumu yanıtsız bırakmadılar
    alanların memnunıyetlerınden dolayı
    bende memnun kalacagımı umuyorum

Merhabalar,

Her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. ViscoPlus model yatak en güvendiğimiz modellerimizdendir. Dilerim siz de konforu kısa sürede yakalarsınız.

Yapacağınız paylaşımları dinlemekten memnun kalırız. Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz olursa çekinmeden belirtiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Hocam mümkünse 90x190 başlık+baza+yatak fiyatlarınızı öğrenebilirmiyim.Model olarak viscoplusdan başka modeller varsa (ergo,ella vs) onlarında toplu fiyatlarını öğrenmek isterim.

Merhaba,

P.M. olarak mesaj gönderdim, gelen kutunuzu kontrol ediniz :)

Ayrıca, belirttiğiniz modellerimizin hepsinin detaylı bilgilerine ve fiyatlarınawww.kargibi.com.tr sitemizden ulaşabilirsiniz.

Soracaklarınız veya istekleriniz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacarsoy

Uzun süre takip ettikten sonra ve taşınma sürecini hallettikten sonra sonunda yatağı sipariş ettim. Aldıktan sonra deneyimlerimi paylaşacağım :)

Merhabalar, :)

ViscoPlus model siparişiniz tarafımıza ulaştı. Şu an üretim aşamalarını tamamlamaktadır. Başarıyla tamamlandıktan sonra kargoya, size ulaştırması üzere teslim edeceğiz. Ardından kargo takip bilgilerinizi kendinizi ayarlayabilmeniz için ve takibinizi rahatlıkla gerçekleştirebilmeniz adına paylaşacağım. Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:) Visco ortopedik yastıklarınız da beraberinde gelecektir:)

Herhangi bir durum halinde lütfen iletişime geçiniz, derhal yardımcı olmak isterim.

Hoşçakalın.
  • n11 den satış yapmayı düşünüyor musunuz önümüzdeki günlerde çekler tanımlanacak da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

n11 den satış yapmayı düşünüyor musunuz önümüzdeki günlerde çekler tanımlanacak da..

Merhabalar,

İlginiz için teşekkürler.

Aslında bu konuları çok düşündük, ama komisyonların fazlalığı, az sunulan taksit; taksitlendirme komisyonları ve anlaşma prosedürleri bizi geri çekti. SanalPazar ise çok uygun olanaklar sunuyor; bütün kartlara taksit imkanı mevcut ve erteleme mevcut.. Ayrıca cep bekçisi özelliği var. Kısaca, müşterilerimiz için en uygun yerin burası olduğunu düşündük.

Daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • N11 de tüketiciler açısından bazı avantajlar sunuyor çek,kupon,kart bonusu vs gibi.. Şirket politikanıza tabi ki saygı duyarım ama çok büyük farklar yoksa iki sistem üzerinden de satışınız olursa (sanalpazar&n11) eminim ki birçok arkadaşa faydalı olacaktır.

İyi çalışmalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

N11 de tüketiciler açısından bazı avantajlar sunuyor çek,kupon,kart bonusu vs gibi.. Şirket politikanıza tabi ki saygı duyarım ama çok büyük farklar yoksa iki sistem üzerinden de satışınız olursa (sanalpazar&n11) eminim ki birçok arkadaşa faydalı olacaktır.

İyi çalışmalar..

Anlıyorum. Değerli tavsiyeniz ve ilginiz için çok teşekkürler.
  • 17 eylulde verdigim siparis nihayet bugun geldi. Burdaki yorumlara bakarak yatagin katlanmis vaziyette gelecegini tahmin ediyordum ancak oyle olmadi. Kargocu arayip gelin yataginizi teslim alin benim bunu sigdiracak aracim yok diyor. Adami zar zor kapiya kadar teslime ikna ettik, ondan sonrasi bana ait bakalim 4. Kata kadar nasil cikaricam. Acik acik bana boyle kargo gelse almam dedi adam. Gercegi soylemek gerekirse su ana kadar yasanan surecten pek memnun kaldigimi soyleyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada showroom tarzı bir dükkanınız var mı acaba?
  • quote:

alıp deneyımlerımı ve

sabırsızlıkla bekliyorum
  • mysticc M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

200x200 ölçünüz biraz standart dışı olduğu için üretimi zaman aldı ve standart dışı ölçülerin katlanması mümkün olmamaktadır. Bu yüzden biraz gecikme yaşanmıştır, gecikmeden dolayı kusura bakmayınız..

Ebatlardan dolayı kargocu problem yaşamış olabilir, ama getirmeme gibi hakkı yoktur. Keşke bu durumda fabrikamızı, bizi arasaydınız.. Hemen genel müdürlüğü arayıp bilgilendirirdik. Bu süreç için üzüldüğümü belirtmek isterim. Keşke bu süreçte sizi memnun bırakabilseydik...

Dilerim ileri ki süreçte Theraphy Spa yastıklarınızla birlikte yatağınızdan memnun kalırsınız. herhangi bir durum olursa lütfen belirtiniz, derhal yardımcı olmayı isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Ankarada showroom tarzı bir dükkanınız var mı acaba?

Maalesef şu an için yoktur, belki ilerde olursa bizzat yardımcı olmak isterim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: migale

quote:

alıp deneyımlerımı ve

sabırsızlıkla bekliyorum

bugun sıparıs alındı ve onaylandı
    1-2 gune yola cıkar sanırım

kameram ve trıpodum hazır :)

en cok merak edılen rulodan yatak olma konusunu
    vıdeo olmadan anlamak zor
    daha rahat alacaklarını umuyorum tereddüdde kalanların
  • Sayın yetkili iki tane yatak almayı düşünüyorum, telefonla fikrinizi almak isterim pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWEST -- 26 Eylül 2013; 21:18:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: migale

quote:

alıp deneyımlerımı ve

sabırsızlıkla bekliyorum

bugun sıparıs alındı ve onaylandı
    1-2 gune yola cıkar sanırım

kameram ve trıpodum hazır :)

en cok merak edılen rulodan yatak olma konusunu
    vıdeo olmadan anlamak zor
    daha rahat alacaklarını umuyorum tereddüdde kalanların

Merhabalar,

Değerli ilginiz çok teşekkürler:)

ViscoPlus yatağınız ve yastığınız özenle üretilmektedirler, paketlenme işlemleri ve diğer işlemleri tamamlandıktan sonra size ulaştırılması üzere kargoya teslim edilecektir.

Değerli katılımlarınızı görmekten şeref duyarız. Tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)

• Mehmet bey yorumları okuyunca birde biraz arastırma yapınca samimi buldum sizi ve üründen memnuniyeti herkes dile getiriyor rica etsem bir soru sorcam 90x190 lık vısco sıparıs etcem sanaldan yalnız sunu bılmek ıstıyorum rulo halıne getırılıp vakumlu torbaya kondugunda yay sıtemı pocket olanlar zarar gormuyormu helezon sonucta ve bız tasınmak ıstedık tekrardan bu yatagı rulo halınegetırıp tasımamız urune zarar verır mı? ıctenlıkle cevap beklıorum ona gore sıparıs edıcegım ıyı calısmalar dılerım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akffndkglu

Mehmet bey yorumları okuyunca birde biraz arastırma yapınca samimi buldum sizi ve üründen memnuniyeti herkes dile getiriyor rica etsem bir soru sorcam 90x190 lık vısco sıparıs etcem sanaldan yalnız sunu bılmek ıstıyorum rulo halıne getırılıp vakumlu torbaya kondugunda yay sıtemı pocket olanlar zarar gormuyormu helezon sonucta ve bız tasınmak ıstedık tekrardan bu yatagı rulo halınegetırıp tasımamız urune zarar verır mı? ıctenlıkle cevap beklıorum ona gore sıparıs edıcegım ıyı calısmalar dılerım.

Merhabalar,

İçiniz rahat olsun, ustalıkla ruloladığımız ürünlerimiz deformasyona uğramamaktadırlar. Gönül rahatlığıyla siparişinizi geçebilirsiniz. Rulonuzu açtıktan sonra tekrar rulo haline getirme imkanınız yoktur. Normal açılmış yatak halinde taşımanızı gerçekleştirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Mehmet bey yorumları okuyunca birde biraz arastırma yapınca samimi buldum sizi ve üründen memnuniyeti herkes dile getiriyor rica etsem bir soru sorcam 90x190 lık vısco sıparıs etcem sanaldan yalnız sunu bılmek ıstıyorum rulo halıne getırılıp vakumlu torbaya kondugunda yay sıtemı pocket olanlar zarar gormuyormu helezon sonucta ve bız tasınmak ıstedık tekrardan bu yatagı rulo halınegetırıp tasımamız urune zarar verır mı? ıctenlıkle cevap beklıorum ona gore sıparıs edıcegım ıyı calısmalar dılerım.

Merhabalar,

İçiniz rahat olsun, ustalıkla ruloladığımız ürünlerimiz deformasyona uğramamaktadırlar. Gönül rahatlığıyla siparişinizi geçebilirsiniz. Rulonuzu açtıktan sonra tekrar rulo haline getirme imkanınız yoktur. Normal açılmış yatak halinde taşımanızı gerçekleştirebilirsiniz.

pekala Mehmet bey ozelden gorustuk tatmın oldum ıns surec ıcerısndede memnun kalırım,en cok korktugum yuzumuzu surdugumuz yastık ve yatak da kimyasal maddelerın guvenılırlıgı bır de o yonden bılgılendırır mısınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Merhabalar,

pekala Mehmet bey ozelden gorustuk tatmın oldum ıns surec ıcerısndede memnun kalırım,en cok korktugum yuzumuzu surdugumuz yastık ve yatak da kimyasal maddelerın guvenılırlıgı bır de o yonden bılgılendırır mısınız?

Merhaba,

İçiniz rahat olsun, viscodaki kimyasal denilen içeriklerin sorunu çözüldü. Yatak ve yastıklarda insan bedenine zararlı maddeler bulunmamaktadır. İçinizin daha da rahat olması için kat kat kumaşlarla visco katmanları kapatmaktayız, dolayısıyla visco ile temasınız kalmamaktadır, sadece konforunu alırsınız:)

• quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Sayın yetkili iki tane yatak almayı düşünüyorum, telefonla fikrinizi almak isterim pm attım

Merhabalar,

Özel mesajla yardımcı oldum, lütfen gelen kutunuzu kontrol ediniz:)
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.