Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar,

Yardımcı olmaya çalıştım, daha başka soracaklarınız var ise yardımcı olmak isterim.

Hoşçakalın :)
  • Syn yetkili, Siparis vermek istiyorum adres henuz belli degil. Tel numaranizi yollayabilirmisiniz. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Merhaba kızımın ( 13 yaş) yatağı hiç rahat değil. Daha alalı 5 ay oldu . Üzerine visko ped olabilirmi ? Böyle bi ürün varmı sizde?

İyi çalışmalar.

Merhabalar,

Yatağınızın markasını ve yatak sisteminden biraz bahsedebilir misiniz?

Daha doğru yardımcı olmak isterim.

Mondi Melodi yaylı yatak 90*190 . Satandart uygun fiyatlı bi yatak.
  • Mehmet bey merhabalar.

160x200 yatak siparişi vermek istiyorum, yastıkları biraz büyük olanlardan olacak. fiyat verebilirmisiniz.

ödeme ve sipariş prosedürü nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedicork

Syn yetkili, Siparis vermek istiyorum adres henuz belli degil. Tel numaranizi yollayabilirmisiniz. Tesekkurler

Merhabalar,

P.M. olarak ilettim, lütfen kontrol ediniz:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Merhaba kızımın ( 13 yaş) yatağı hiç rahat değil. Daha alalı 5 ay oldu . Üzerine visko ped olabilirmi ? Böyle bi ürün varmı sizde?

İyi çalışmalar.

Merhabalar,

Yatağınızın markasını ve yatak sisteminden biraz bahsedebilir misiniz?

Daha doğru yardımcı olmak isterim.

Mondi Melodi yaylı yatak 90*190 . Satandart uygun fiyatlı bi yatak.

Merhaba,

Visco Ped düşünebilirsiniz, visco konforunu rahatlıkla hissedebilirsiniz. Daha detaylı inceleyebilmeniz adına, link:http://kargibi.com.tr/urun/visco-ped

Soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedicork

Mehmet bey merhabalar.

160x200 yatak siparişi vermek istiyorum, yastıkları biraz büyük olanlardan olacak. fiyat verebilirmisiniz.

ödeme ve sipariş prosedürü nasıl oluyor?

Merhabalar,

Ödeme ve sipariş prosedürleri şöyledir;

Taksitlendirme imkanlarımızdan yararlanmak isterseniz:http://www.sanalpazar.com/dukkan/Kargibi-Yatak__u281342 ,
    Kapıda ödeme, havale vb. gibi imkanlarımızdan yararlanmak isterseniz:www.kargibi.com.tr ; sitelerimizden faydalanabilirsiniz.

Biraz büyük ve daha yüksek sirkülatif özellikte olan yastık modeli düşünürseniz,http://kargibi.com.tr/urun/visco-theraphy-spa-yastik yastığı ile model değişimi sağlanabilmektedir. P.M. yolu ile bilgilendirdiğiniz takdirde belirttiğiniz 160x200 ViscoPlus modelini, Theraphy yastıklı link olarak aktif edebilirim. Ardından siparişinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Daha başka soracaklarınız olur ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• mesajım bulunsun, biraz daha araştırayım
  • 180x200
    200x200 icin fiyat alabilirmiyim bende.

Yalniz visco 7 cm olacak.

• Merhaba 180x200 ebatındaki yatak için ben de fiyat alabilir miyim?
  • 2-3 ay önce anneme visco plus ortopedik yatak siparişi vermiştik, kendisi memnun olarak kullanıyor. Bir hafta kadar önce de kendimize çift kişilik visco plus siparişi ve terapy spa yastıklarından sipariş ettik. Ürünün, paketlenmesi, kargolanması konusu gayet iyiydi daha önceki gibi. Ürünü de bir kaç gündür gayet memnun olarak kullanıyoruz.

Teşekkürler, kargibi ailesi..
  • Hocam 160 x 200 için hangi yatağı önerirsiniz acaba? Kilolarımız 70-55. Fiyat ve teslimat süresi hakkıında bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysticc

180x200
    200x200 icin fiyat alabilirmiyim bende.

Yalniz visco 7 cm olacak.

Merhabalar,

Belirttiğiniz ebatlar için daha detaylı inceleyebilmeniz adına, ViscoPlus Model linkini takdim etmek isterim, link:http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Ayrıca, P.M. olarak mesaj gönderdim.

Soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

Merhaba 180x200 ebatındaki yatak için ben de fiyat alabilir miyim?

Merhabalar,

180x200 ViscoPlus Model için link takdim etmek isterim, link:http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Daha detaylı inceleyebilirsiniz, soracaklarınız olur ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım, lütfen belirtiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

2-3 ay önce anneme visco plus ortopedik yatak siparişi vermiştik, kendisi memnun olarak kullanıyor. Bir hafta kadar önce de kendimize çift kişilik visco plus siparişi ve terapy spa yastıklarından sipariş ettik. Ürünün, paketlenmesi, kargolanması konusu gayet iyiydi daha önceki gibi. Ürünü de bir kaç gündür gayet memnun olarak kullanıyoruz.

Teşekkürler, kargibi ailesi..

Merhabalar, :)

Değerli dönüşleriniz için yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için şükranlarımı sunarım. Annenizin memnuniyeti dilerim devam eder, saygı değer annenize selamlarımız ve saygılarımızla.

Dilerim siz de memnun kalırsınız; özenle paketledik, hazırladık ve gönderdik :) ViscoPlus model en güvendiğimiz modellerden biridir, umarım Theraphy yastıklarınızla beraber konforu yakalarsınız.

Herhangi bir durum halinde lütfen çekinmeden belirtiniz, her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Hoşçakalınız, tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearkartal

Hocam 160 x 200 için hangi yatağı önerirsiniz acaba? Kilolarımız 70-55. Fiyat ve teslimat süresi hakkıında bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhabalar,

ViscoPlus model düşünürseniz uygun görünmektedir. Tavsiyem ViscoPlus model olacaktır, en güvendiğimiz modellerden biridir. Ayrıca fiziksel özellikleriniz için uygundur.

Fiyat ve daha detaylı inceleyebilmeniz adına link vermek isterim, link:http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Teslimat süresi en geç üç(3) gündür, üç günü geçirmeden ulaştırmayı hedefliyoruz.

Daha başka soracaklarınız var ise veya olursa cevaplamaktan, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• 160 X 200 tam ortopedik viscoplus yatak sitenizde 569 tl. Görünyor. Dh üyelerine farklı fiyatmı veriyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • crossfire C kullanıcısına yanıt
    özele gönderdiğim,umarım ulaşmıştır.cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

160 X 200 tam ortopedik viscoplus yatak sitenizde 569 tl. Görünyor. Dh üyelerine farklı fiyatmı veriyorsunuz

Merhabalar,

Biraz daha sürecek olan, DH (Donanımhaber) forum üyelerine hediye visco yastık kampanyamız vardır. Tek kişilik yatak alan üyelerimize bir adet, çift kişilik yatak alan üyelerimize iki adet visco yastık hediye olarak gönderilmektedir. Hangi metotla ödeme işlemi sağlanırsa sağlansın, gördüğünüz fiyatlarda değişiklik olmamaktadır. Harici komisyon, kargo vs. gibi tutarlar tamamıyla tarafımıza aittir. Yatakların yanında da hediye visco yastık gönderilmektedir.

Daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • hediye verdiğniz yqstıkların küçük olduğunu okudum. kaç lira fark vererek daha büyük visco yastık alabiliyoruz

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.