Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
55
Favori
88.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kolay gelsin.bugün itibariyle gittigidiyorda world'e kampanya başladı.biliyorum komisyonlar farklı ama en azından fiyat farkı koyarak orada da satış açsanız da puanlardan faydalansak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenersel

pm lütfen

Dönüş yaptım:) Kontrol ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Universia

Teşekkür ederim PM gönderdim.

İlginiz için teşekkürler, mesajınızı cevapladım. Lütfen kontrol ediniz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Hocam iki üç ay sonra düğün var. Şİmdiden yatak işini halledeyim diyorum. Çift kişilik orta halli ne tavsiye edersiniz. PM ile irtibat kurabilirsiniz. Daha baza da almadık beraber alabiliriz

Merhabalar Hocam,

Hemen P.M. ile bilgilendirme yapıyorum. Telefon yoluyla da detaylıca konuşabiliriz.

Görüşmek üzere:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

kolay gelsin.bugün itibariyle gittigidiyorda world'e kampanya başladı.biliyorum komisyonlar farklı ama en azından fiyat farkı koyarak orada da satış açsanız da puanlardan faydalansak.

Merhaba,

İlginiz için teşekkürler.

Böyle puanlarınız vs. gibi şeyler var ise dediğiniz şekilde yardımcı olalım, yeter ki işiniz görülsün.

Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz var ise yardımcı olmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 12 Ağustos 2013; 13:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Merhaba,

İlginiz için teşekkürler.

Böyle puanlarınız vs. gibi şeyler var ise dediğiniz şekilde yardımcı olalım, yeter ki işiniz görülsün.

Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz var ise yardımcı olmak isterim.

Mehmet bey bugün itibariyle gittigidiyorda 500'e 50,1000'e 100 worldpuan veriyor.Ben sizden 150x200 yatak alıcam,sanalpazar fiyatı 529 lira.Eğer siz cüzi bir farkla gittigidiyora koyabilirseniz oradan da 50 puan gelir.Ayrıca benim gibi düşünen birçok kişi vardır eminim.Bununla ilgili bir çalışma yapıp beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

• desu noto D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Gittigidiyor'da komisyon tutarı %10 ve ürün ekleme başına kesintiler yapılıyor. Yani sizin kârınız çok düşük bir miktar oluyor. Bence zahmete girmeyelim çok fazla fark etmemektedir. Daha önceden de gittigidiyor'u düşünmüştük fakat SanalPazar'da karar kıldık. SanalPazarla yaptığımız anlaşma sonucu çok uygun taksitlendirme ve erteleme olanaklarına sahip olduk. Hem SanalPazar'da da alış-veriş başına çok uygun hediye çekler sunuluyor, bir incelemeniz taraftarıyım.

Taksitlendirme imkanlarını da incelemeniz adına ekleyim:

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 12 Ağustos 2013; 15:59:49 >

• quote:

Merhabalar,

Gittigidiyor'da komisyon tutarı %10 ve ürün ekleme başına kesintiler yapılıyor. Yani sizin kârınız çok düşük bir miktar oluyor. Bence zahmete girmeyelim çok fazla fark etmemektedir. Daha önceden de gittigidiyor'u düşünmüştük fakat SanalPazar'da karar kıldık. SanalPazarla yaptığımız anlaşma sonucu çok uygun taksitlendirme ve erteleme olanaklarına sahip olduk. Hem SanalPazar'da da alış-veriş başına çok uygun hediye çekler sunuluyor, bir incelemeniz taraftarıyım.

haklısınız gittigidiyor fahiş komisyon oranları istiyor ama gene de bir sorayım demiştim.dediğiniz gibiyse uğraşmaya gerek yok.sipariş verdiğimde pm'den haberdar ederim.iyi çalışmalar.

• quote:

Merhabalar,

İyi günler pm gönderdim tarafınıza kontrol edebilir misiniz lütfen?

• mehmet bey pm ' e bakabilir misiniz
  • bende bu hafta sipariş verecegim...dh üyeleri nasıl kampanyadan yararlanıyor sanalpazardan alırken?
  • quote:

quote:

Merhabalar,

haklısınız gittigidiyor fahiş komisyon oranları istiyor ama gene de bir sorayım demiştim.dediğiniz gibiyse uğraşmaya gerek yok.sipariş verdiğimde pm'den haberdar ederim.iyi çalışmalar.

Tekrardan Merhabalar,

Nasılsınız?

Siparişiniz tarafımıza ulaştı. Bugün kargoya yatağınızı ve hediye visco yastıklarınızı size ulaştırılması üzere kargoya teslim ettik. Takip bilgilerinizi SanalPazar üzerinden paylaştım, rahatlıkla takibinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)

Herhangi bir durum halinde lütfen çekinmeden belirtiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayden_s

quote:

Merhabalar,

İyi günler pm gönderdim tarafınıza kontrol edebilir misiniz lütfen?

Merhabalar,

Cevapladım, gelen kutunuzu kontrol ediniz :) Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalasca

mehmet bey pm ' e bakabilir misiniz

Merhabalar,

Cevapladım, lütfen kontrol ediniz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozes

bende bu hafta sipariş verecegim...dh üyeleri nasıl kampanyadan yararlanıyor sanalpazardan alırken?

Merhaba,

Kampanyadan yararlanmak için DH üyesi olmanız yeterlidir. Gönül rahatlığıyla siparişinizi verebilirsiniz, tarafımızca üye olduğunuz anlamaktayız. Herhangi bir bilgilendirme yapmanıza gerek yoktur.

Şimdiden hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)

Herhangi bir durumda lütfen belirtiniz cevaplamaktan, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
  • Merhaba

Yeni doğan bebek için 70x130 ölçülerinde yatak gerekiyor.

Fiyat ve yeni doğan bebek için uygun ürün bilgisini rica ediyorum.

Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KoLCu_

Merhaba

Yeni doğan bebek için 70x130 ölçülerinde yatak gerekiyor.

Fiyat ve yeni doğan bebek için uygun ürün bilgisini rica ediyorum.

Kolay gelsin.

Merhabalar,

70x130 ölçülerinde bebekler için özel ebat üretimi yapabiliriz. Yeni doğan bebeklerimize visco içermeyen Ella model düşünebiliriz. Tam ortopediktir ve sağlık dostu bir modeldir.

Daha detaylı bilgilendirmeyi P.M. olarak yapıyorum.

Daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • 12.08 tarihinde sipariş verdiğim 150*200 visco plus model yatağım 2 adet yastık hediyesiyle dün elime ulaştı, eski yatağımdan nefret ettiğim için dün gece hemen kullanmaya başladım, sabah gerçekten daha mutlu uyandım eski yatağım çok sertti bu yatak ise tam istediğim yumuşaklık ve rahatlıkta. paramın karşılığını aldığıma inanıyorum. hızlı teslimat için ayrıca teşekkürler.
  • quote:

12.08 tarihinde sipariş verdiğim 150*200 visco plus model yatağım 2 adet yastık hediyesiyle dün elime ulaştı, eski yatağımdan nefret ettiğim için dün gece hemen kullanmaya başladım, sabah gerçekten daha mutlu uyandım eski yatağım çok sertti bu yatak ise tam istediğim yumuşaklık ve rahatlıkta. paramın karşılığını aldığıma inanıyorum. hızlı teslimat için ayrıca teşekkürler.

hemen hemen aynı süreci yaşamışız,aynı tarih aynı ölçüler .yalnız ben yatağı eylül gibi kuracağım için çok deneme fırsatım olmadı,iki üç kere üzerine uzandım ama rahat görünüyor,ben de paramın karşılığını aldığıma inanıyorum.mehmet beye tekrar teşekkürler.

• quote:

12.08 tarihinde sipariş verdiğim 150*200 visco plus model yatağım 2 adet yastık hediyesiyle dün elime ulaştı, eski yatağımdan nefret ettiğim için dün gece hemen kullanmaya başladım, sabah gerçekten daha mutlu uyandım eski yatağım çok sertti bu yatak ise tam istediğim yumuşaklık ve rahatlıkta. paramın karşılığını aldığıma inanıyorum. hızlı teslimat için ayrıca teşekkürler.

Merhabalar,

Nasılsınız?

Tekrardan hayırlı olsun, iyi günlerde kullanınız. Dilerim memnuniyetiniz hep devam eder; ileride de sizi dinlemekten keyif alırız :)
    Herhangi bir durumda lütfen çekinmeden belirtiniz yardımcı olmaktan onur duyarız.

Hayırlı olsun, hoşçakalın.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.