Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
55
Favori
88.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makovad

Aklima takilan bir soru.. yazin sicak gecelerde vucut isimiz yuklesek bu vesile ile bu visco yataklar sicaga gore iceri aliyor ya bizi ortam sicak olunca bu seferde daha cok gomulmeyelim yataga..

Merhabalar,

Doğru bir konuya değinmişiniz.

Yüksek yoğunlukta olan viscolar sıcaklıkta daha fazla yumuşama yaşıyorlar. Bunun önüne geçmek için bulunduğunuz bölgenin sıcaklığını da ön planda tutunuz.

Bana sormak istedikleriniz veya yardımcı olabileceğim konular olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. İster P.M. ister buradan dilediğiniz şekilde iletişime geçebilirsiniz.
  • emtue E kullanıcısına yanıt
    İşçilik gerçekten çok kötüymüş. Peki yatak bu şekilde mi geliyor, bunun aleze'i falan var mı? Yoksa bu şekilde gelip üzerine çarşaf at yat mı?

Bir de işçilik ve hijyenden ziyade yatak konforu nasıl hocam?
  • konuya girmeyeli neler yaşanmış.. gerçi çekilen iki yastık videosundaki visco tepkileri de oldukça farklı görünüyoru. hayret ya. kimse de bu kadar foto paylaşmadı doğrusu. iyi arada kaldım..başka alan varsa onlar da tartışmaya katılsa iyi olur.sonuçta tüketici her zaman haklıdır. deneyimler de paylaşılırsa ürün kalitesi hakkında görüşler belli olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 6 Temmuz 2013; 18:08:36 >
  • emtue E kullanıcısına yanıt
    Hocam imkanınız var ise bir de alez'li foto paylaşmanız mümkün mü?
  • @Emtue
    Resimler ve paylaşım için teşekkürler.

@kargibi
    Sizden daha önce mesaj ile bilgi almıştım, şayet yayınlamama itiraz etmezseniz herkesin bilgilenmesi açısından buradan paylaşmak istiyorum.
  • Pıncır kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Hatırladım aylar önce konuşmuştuk ve size üç tane vidyo göndermiştim.

Tabii ki dilediğinizi paylaşabilirsiniz. Değerli katılımlarınızı dinlemekten memnuniyet duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

İşçilik gerçekten çok kötüymüş. Peki yatak bu şekilde mi geliyor, bunun aleze'i falan var mı? Yoksa bu şekilde gelip üzerine çarşaf at yat mı?

Bir de işçilik ve hijyenden ziyade yatak konforu nasıl hocam?

Merhabalar,

Evet yatak kaplama kılıflarla rulolu halde geliyor. Bunun yanında ise havlu kılıf geliyor ve siz onu yatağa geçirip üzerinde yatıyorsunuz.

Resimdeki gibi üstüne çarşaf at yat gibi değil, havlu kılıfı geçirdikten sonra kullanıyorsunuz.

Yanında gelen havlu kılıf;

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 6 Temmuz 2013; 21:07:27 >

• apollonx kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Alezli dediğiniz için açıklık getirmek istiyorum. Alez ve yatak kılıfı farklıdırlar; alez genellikle yatağa sonradan takılır, kılıf ise yatağın bütününe sarılandır.

Havlu kılıfın geçirilmiş hali ile şöyledir.

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 6 Temmuz 2013; 21:15:24 >

• kargibi kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar için teşekkürler @kargibi. Peki bu kılıfın isteğe bağlı olarak alternatifleri var mı? Yada 5 cm visco değilde 7 cm visco gibi opsiyonlar mevcutmu?
  • satıcı daha ne yapsın canım,değişmesi gerekiyorsa değiştirelim diyor,iade isterseniz iade alırım diyor,ürünü beğenmeyen yada problem yaşayanlar için hertürlü desteği sağlarım diyor adam,yapmayın arkadaşlar ne büyük firmalarda ne problemler çıkıyor günlerce aylarca uğraşıyoruz iade etmek için!!!satıcı arkadaş her türlü ürünün arkasında duruyorsa,değişim,iade vb ne gerekiyorsa yaparız diyorsa daha ne yapmalı ki,hatalı ürün yollamış olabilir,üründe sıkıntı çıkmış olabilir,ama satıcı ne diyor!!! müşterinin memnuniyeti için ne gerekiyorsa yapılır,değişimse değişim iade ise iade özür ise özür dileriz... valla satıcı arkadaşı tanımam etmem ama bana göre haksızlık yapılıyor kendisine, belirtmeden geçemeyeceğim,bende çocuğuma yatak almayı düşünüyorum araştırıyorum bi satıcı ürünün arkasında duruyorsa değişim ve iade, garanti konusunda her türlü desteği sağlıyorsa daha ne isteyim ben.

• iyi akşamlar

yatağı alalı iki gece yattım daha önceki yaylı yataktaki sertlik bunda yok ondan daha tam alışamadım ama yaylı yatakta gece sağa sola çok dönüyordum şimdi daha az dönüyorum eşiniz yataktan yatıp kalsa bile siz hissetmiyorsunuz yatağa hafif gömüldügünüzü hissediyorsunuz ki zaten viskonun farkı da burda

daha önce başka visko yatak deneyimim olmadı kıyaslama açısından

ama yatağı sipariş vermeden burdada bir araşırma yapayım dedim markayı yazmayım ama tv bolca reklam yapanlardan
    girdim mağazadan içeriye yatak bakmak istiyordum dedim özellikle de visko olanlardan tamam buyurun şimdi kampanyalı ürünümüz var dedi yatağa götürdüler yatak üstün dede içini göstermek için sanki yataktan kesilmiş örnek var paket yay ve altında üstünde birkaç katman halinde 1-1.5 cm gibi sünger tela keçe gibi şeyler var sordum bunun viskosu nerede 1-1.5 cm süngerleri gösterdi

ve indirimli haliyle canli para 650 olur dedi kampanyada 2 gün ne bitiyormuş 900 küsür olacakmış
    tabiki internette ki araştırmalarımdan o süngerler viska olsa bile bir işe yaramayagını bildigimden eve geldim o akşam sipariş verdim

ha yastık konusuna gelirsek kesinlikle parmak izi cikmiyor bu videodaki gibi http://youtu.be/2IsgOb1Mf0Y

benim şikayetim yok ama objektif olarak söylemek gerekirse aynı özellikte diğer marka yatakta denemek lazım kıyas yapabilmek için tabi bu na fiyatıda dahil etmek lazım 2000 tl yatakla 500 tl yatak kıyaslarken

• quote:

Orijinalden alıntı: xdenizx

satıcı daha ne yapsın canım,değişmesi gerekiyorsa değiştirelim diyor,iade isterseniz iade alırım diyor,ürünü beğenmeyen yada problem yaşayanlar için hertürlü desteği sağlarım diyor adam,yapmayın arkadaşlar ne büyük firmalarda ne problemler çıkıyor günlerce aylarca uğraşıyoruz iade etmek için!!!satıcı arkadaş her türlü ürünün arkasında duruyorsa,değişim,iade vb ne gerekiyorsa yaparız diyorsa daha ne yapmalı ki,hatalı ürün yollamış olabilir,üründe sıkıntı çıkmış olabilir,ama satıcı ne diyor!!! müşterinin memnuniyeti için ne gerekiyorsa yapılır,değişimse değişim iade ise iade özür ise özür dileriz... valla satıcı arkadaşı tanımam etmem ama bana göre haksızlık yapılıyor kendisine, belirtmeden geçemeyeceğim,bende çocuğuma yatak almayı düşünüyorum araştırıyorum bi satıcı ürünün arkasında duruyorsa değişim ve iade, garanti konusunda her türlü desteği sağlıyorsa daha ne isteyim ben.

Satıcı son mesajına değin hiçbir zaman ürünlerin hatalı olduğunu kabul etmedi. Video çektim kusursuz dedi, anca son mesajında bendeki ürünün farklı olduğunu kabul edebildi.

Tamam insan eli değen her şeyde hata olabilir ama benim tüm ısrarlarıma rağmen anca başka çaresi kalmayınca açıkça itiraf etti. Ayrıca bana "yalancı" dediği halde, yastık videosu ile haksız çıktığı halde özür falan dilemedi, dileyecek gibi bir izlenim de yok.

Ona haksızlık yapılıyor diyorsunuz da ben parasını tıkır tıkır ödediğim yatakta ne vaad edilen yüksekliği buldum ne de gönderilen yastıkta refere edilen visco tepkilerini, benim hakkım ne olacak? Bu yatağı en başta Şevket beyin hatırına kabullendim fakat artık istemiyorum.

İade konusunu da hep birlikte göreceğiz cidden merak içindeyim.

Şimdi müsaadenizle firma yetkilisine cevap yazacağım.

• Uzay gemisi alan veya yapan birisi bu kadar ayrıntıya inmemiştir. Altı üstü bir yatak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Fotoğraflar için teşekkürler @kargibi. Peki bu kılıfın isteğe bağlı olarak alternatifleri var mı? Yada 5 cm visco değilde 7 cm visco gibi opsiyonlar mevcutmu?

Merhabalar,

Tabi ki mevcuttur, dilerseniz üretimini yaparız. Fakat ViscoPlus modellerde oynama yapmama taraftarıyız. İsterseniz başka alternatif düşünebiliriz.

Soracaklarınız var ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

satıcı daha ne yapsın canım,değişmesi gerekiyorsa değiştirelim diyor,iade isterseniz iade alırım diyor,ürünü beğenmeyen yada problem yaşayanlar için hertürlü desteği sağlarım diyor adam,yapmayın arkadaşlar ne büyük firmalarda ne problemler çıkıyor günlerce aylarca uğraşıyoruz iade etmek için!!!satıcı arkadaş her türlü ürünün arkasında duruyorsa,değişim,iade vb ne gerekiyorsa yaparız diyorsa daha ne yapmalı ki,hatalı ürün yollamış olabilir,üründe sıkıntı çıkmış olabilir,ama satıcı ne diyor!!! müşterinin memnuniyeti için ne gerekiyorsa yapılır,değişimse değişim iade ise iade özür ise özür dileriz... valla satıcı arkadaşı tanımam etmem ama bana göre haksızlık yapılıyor kendisine, belirtmeden geçemeyeceğim,bende çocuğuma yatak almayı düşünüyorum araştırıyorum bi satıcı ürünün arkasında duruyorsa değişim ve iade, garanti konusunda her türlü desteği sağlıyorsa daha ne isteyim ben.

Merhabalar,

Değerli ilginiz ve alakanız için teşekkürlerimi sunarım.

Sizin yatak hakkındaki sormak istedikleriniz var ise yardımcı olmak isterim, konu bütünlüğünü aldırış etmeyiniz.

İster özel mesaj ister buradan olsun çocuklarınızın düşündüğünüz yatak hakkındaki değerli sorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarım, lütfen çekinmeden sorunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Merhabalar,

Sizin yatak hakkındaki sormak istedikleriniz var ise yardımcı olmak isterim, konu bütünlüğünü aldırış etmeyiniz.

İster özel mesaj ister buradan olsun çocuklarınızın düşündüğünüz yatak hakkındaki değerli sorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarım, lütfen çekinmeden sorunuz :)

90*190 yatak alıcam 2yasındaki çocuğum için,tavsiyeniz nedir?kılıf olarak örme mi havlu kılıf mı iyidir?kac günde kargolama yapıyorsunuz?ürünleriniz fatura ve garanti onay belgeli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

Uzay gemisi alan veya yapan birisi bu kadar ayrıntıya inmemiştir. Altı üstü bir yatak.

Merhabalar, :)

Çok haklısınız, fakat altı üstü yatak cümlenize katılmıyorum :)) çünkü ömrümüzün üçte biri yatakta geçmektedir:) İyi niyetinizi biliyorum ne anlamda söylediğinizi anladım. İlginiz için şükranlarımı sunarım.

Soracaklarınız veya yatak hakkında bilgi alma isteğiniz olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım, lütfen sorunuz.

Hayırlı pazarlar dilerim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Merhabalar,

90*190 yatak alıcam 2yasındaki çocuğum için,tavsiyeniz nedir?kılıf olarak örme mi havlu kılıf mı iyidir?kac günde kargolama yapıyorsunuz?ürünleriniz fatura ve garanti onay belgeli midir?

Merhabalar,

İki yaş ve üzeri çocuklarımıza ViscoPlus model tavsiye etmekteyiz. Tam ortopediktir, visco ve beş bölgeli pocket spring teknolojisi içerir konforu yakalayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle pocket spring içermesi bedenin sağlığı ve gelişiminde etkin rol oynar.

ViscoPlus modellerimizde havlu kılıf tercih etmiş bulunmaktayız. Kılıfları havludur, çıkarılıp yıkanılabilir ve en önemlisi teri emen yapıya sahiptir. Tavsiyem havlu kılıf olarak kalmasıdır.

Bugün sipariş verirseniz yarın veya sonraki gün içerisinde üretimini tamamlar ardından kargoya teslim ederiz. Yani bugün geçtiğiniz sipariş en geç perşembe-cuma bir zaman aralığında size ulaşır.

Evet ürünlerimiz faturalıdır ve bu faturaların sağladığı garanti kapsamı vardır. Kargibi'den aldığınız her ürün Kargibi'nin iki yıl garantisi ve güvencesi altındadır. Ayrıca usüllere(prosedür) çok takılmamaktayız. Beğenmezseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmaktayız, o tarz konularda içiniz rahat olsun.

Daha detaylı bilgi için şu linki inceleyebilirsiniz:http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Soracaklarınız var veya olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım, rahatlıkla sorabilirsiniz.

• 160 x 200 yatak siparişi vermek istiyorum oyle visco çöksün 10 saniye kalsın derdim yok ama yastıklarla ilgili iki videoyu incelediğimde bariz fark var birisi çöküntü kalıyor diğeri maşallah sünger gibi. hemen eski haline geliyor. bir de arkadasın dediği yastıklar 3. kalitemi ya da daha iyi yastıklarınız var mı. videoları görünce kararsız kaldım viscoplus alacaktım..
  • Kargibi : Evet normal sünger ve visco içeren yataklar tavsiyemiz değildir. Nedeni ise Türkiye toplumunun bel, boyun ve diğer eklemsel eğrilikleri ve fıtıkları; ayrıca ülkenin sıcak koşullara sahip olması dolayısıyla visco terletme durumu; ve toplumun yumuşak içine gömülen yataklardan hoşnut olmaması. En önemli sebep ise yatağın asıl işlevinin bedeni düzene sokması görevinin gerekliliği. Paket yaylı sunmamız inanın bizim için daha zordur. Paketlemesi uzmanlık ve yüksek işçilik ister. Yalnızca sünger ve visco içeren yatakların üretimi de paketlenmesi de taşınması da kat kat daha kolaydır. Ne de olsa yayların uzmanlıkla paketlenmesi gerekir, deformasyona uğramaması adına.. Paket yay ile birleştirmemizin tek nedeni tam ortopedinin ancak böyle sağlanacağıdır.

Siz bunu söylemişiniz özellikle son cümleden anlaşılıyor ki bu işi bi tek siz biliyorsunuz. Yatsan tempur istikbal Viscolove vb. firmalar yüzlerce müğhendisleriyle bu işlerden anlamıyor ki paket yay teknolojisi kullanmıyor.Onların yataklarıda tam ortopedik olmuyor bu söylediğinizle. Bundan öncede 25 cm demiştiniz o da ayrı bir konu.

Diğer firmalara mağaza reklam vs giderlerinden dolayı pahalılar diyorsunuz ancak sizin 1 yada 2 model visco yatağınız varken diğerlerinde minimum 5 çeşit visco yatak olduğunu düşünüyorum ki eğer viscolove markasına bakarsanız en az 10dur sanırım. Bunlar farklı densitelerde ve farklı teknolojilerde doğal olarak yumuşak yatak sevene yumuşak sert sevene sert yatak üretebiliyorlar hatta en son jel teknolojisini bile kullanıyorlardı. Şimdi siz 1-2 model visco yatağınızla tam ortopedik yatağın paket yay sistemli olduğunu iddia ediyorsunuz.Bence arada reklam giderlerinden mağaza giderlerinden çok çok fazlası var.

Emtue arkadaşın resimlerine bakınca ve birde kendi yatağıma bakınca bu aradaki fiyat farkını net bir şekilde görüyorum.İyi ki paylaşmış arkadaş. Benim yatağımda öyle özel kumaşlardan korumalar fln yoktu çünkü yatak rulo halinde dışındada o ruloyu saran koruyucu plastik torbası mevcuttu.Doğal olarak o kılıfa gerek duyulmamış. Açtılar yatağı kendi haline bıraktılar ve yatağım hazır. Visco katmanda herhangi bir kayma herhangi bir sökük dikiş atması kir vs yoktu. Gelen hediye yastık sizin videodakinden çok çok iyi amatör olarak net belli.

Emtue arkadaşım sanada tavsiyem bu kadar ilgili bir satıcı iade sürecinde de çok ilgilidir diye düşünüyorum.Süreç kısa ve sıkıntısız olmalı. İade et yatağını yastığını al paranı . 1000 tl ye düzgün bir visco yatak al . Sende rahat et satıcıda rahat etsin , aradaki 150 farkı yeni yatağını alınca farkedeceksin diye düşünüyorum. Bence renkler belli oldu az çok. Özellikle pıncır arkadaşın özel mesajları paylaşmasıyla.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.