Yeni bir bilgisayar toladım.önce XP ve sonrada 32 bit vista kurdum.32 bit gayet iyi çalışıyor.Ama bu yeni kasaya 64 bit vista olur dediler.64 bit vistayı kuramıyorum.Anakartım X58 extrem gigabyte, işlemcim 920 i7 bana yardımcı olursanız sevinirim tşk'ler....
Biraz daha detay verebilirsen daha iyi olur. Mesela ne gibi bir hata ile karşılaşıyorsunda kuramıyorsun?
Selam,ilk önce ilgine teşekkürler.Ben bu sisteme 32 bit vista ultimate kurdum.Vista 64 bit ultimate dvd sini takıyorum dvd room u gösteriyorum.Boot cd/dvd: yazısı çıkıyor sonra normal vista 32 bit kurulu windows açılıyor.Bende 2 ayrı vista 64 bit ultimate dvd si var ikisi ilede olmuyor.ama window açıkken iki dvd yide dvd room açıyor.Ben bir yerde hata yaptığımıda zannetmiyorum.Çünkü sürekli windows yükleyen biriyim.Yardımcı olursan sevinirim....
Biraz telefon teknik servis sorusu gibi olucak ama biostan first boot device ı dvdrom olarak ayarlayıp kurulum yazısı çıktığında bir tuşa basıyor musun?? :)
ve de dvdleri başka bir bilgisayarda kurulum için denedin mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme