Şimdi Ara

Vista Başlangıç Hatası, sistem baştan başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Windows önemli bir sorunlar karşılaştı ve 1 dakika içinde otomatik olarak yeniden başlayacak. Lütfen şimdi çalışmanızı kaydedin."

Arkadaşlar bilgisayarı açar açmaz bu uyarı çıkıyor. Başlangıçta sağ altta görünen simgelerden tek program kurulu o da avira antivirüs, son açışımda onun virüs korumasını kapadım ve her hangi bir uyarı çıkmadı ama başka bir sebepten de olabilir. Ne olabilir acaba, nasıl çözücem ? Bir de güvenli modda başlatırken crcdisk.sys dosyasını taramada diğer dosyaları taramaya göre biraz daha fazla bekliyor. diğer dosyalar 10 salise taranıyor desek, bu dosyada 3 4 saniye takılıyor. Şimdi bir de avira aktifken açmayı denicem bakalım ne olacak...

• sorun bir ara düzeldi. şimdi yine devam etmekte. düzeltmek için veya düzeldikten sonra her hangi bir değişiklik yapmadım
  • hatanın crcdisk.sys ile ilgili olduğunu öğrenebildim yabancı forumlardan. yalnız net bir çözüm bulamadım. şu anda laptop un dvd si ile standart yükleme yapıyorum ama muhtemelen çözülmeyecek...

yabancı forumlarda şu dosyaların silinmesini veya yeniden adlandırılmasını önermişler. örnek pcmcia.sys yerine pcmcia.old

\windows\system32\drivers\pcmcia.sys*
    \windows\system32\drivers\1394bus.sys
    \windows\system32\drivers\ohci1394.sys
    \windows\system32\driverstore\filerepository\pcmcia.infblablabla*
    \windows\system32\driverstore\filerepository\1394.infblablabla
    \windows\system32\driverstore\filerepository\sdbus.infblablabla*
    \windows\inf\sdbus.inf*
    \windows\inf\sdbus.PNF*
  • vista cd si ile repair işe yaramadı
  • yaptıkların işe yaradı mı?? çünkü aynı sorun bende de var :( neler yaptın? bende ekstradan daha çok problem var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.