arkadaşlar yanlışlıkla dll dosyasını "birlikte aç" menüsünden notepad ile ilişkilendirdim. artık her dll dosyası not defteri şeklinde gözüküyo çıldıracam. nasıl düzeltebilirim ?
birlikte aç varsayılan programı seç bölümünden "microsoft register server" ile açmaya ayarlayabilirsin sistem32 içinde olacaktı.
dediğini yaptım fakat bu sefer tüm dll dosyalarına saçma bi simge koydu. olmadı yani.
çıldıracam diyorum. bütün dll dosyalarının simgesi değişti. format atıcam en sonunda. yok mu bunun bi çaresi ya ?
bunun gibi bir dişli resmi olması lazım. bunun için format atılır mı yahu delirdin mi sen?
geri yükleme yapsaydın ya hemen tarihi biliyorsan geri yüklemeyi çalıştır düzelir.
geri yükleme yapamıyorum kapadım. başka bir şekilde çözümü yok mu ya çok sinir oldum bilgisayara
İşte vistanın sinr bozucu detaylarından biri.XP de bu olay halledilebiliyor ama vistada karışıkDosyya ilişkilendirmesi resetlenemiyor.İlle de bir programla eşleşiyor.Bunu düzeltmek için registrye falan girmek gerekebilir.*.dll uzantılı dosyaları herhengi bir programla ilişkilendirmeden koparmak lazım.Bunun çözümü var geçenlerde bir bilgisayar dergisinde görmüştüm tesadüfen.googeda fala arama yapın bakalım.Hatta microsoftun sitesinde de olabilir.Bulsam yazıcaktım.aynı şey bana da lazım olmuştu bir keresinde.
tweakui programını indirip vistada çalışıyomu bilmiyom bi deneyin programı açınca en alt bölümünde repair sekmesinde repair icons dersin düzelirse ordan dezelir heralde TweakUI
lanet olsun ya. yok olmuyo tweak ui ile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme