Şimdi Ara

Vista Business N edition a media palyer arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğimiz üzere Business N edition da media player desteği yok ben 5-6 ay önce vistayı kurduktan sonra microsoft un sitesinden vista uyumlu media player i indirmiştim..

Ancak 2 gün önce format attım ve şimdi microsoft'un sitesine baktığımda media player 10 veya 11 sadece xp tabanı üzerine kurulu olan download alternatifleri var..Vista için şurayı tıklayın diyor orada sadece mediaplayer i tanıtıyor indirmeye olanak vermiyor.

Microsoft Tr yi aradım teldekiler N edition i yeni duymuş gibiydiler bi yardımları olmadı dolayısıyla..:(

Sizde varsa bir yerlere upload eder misiniz arkadaşlar???

• arkadaşım araştırdım senin için bayağı ama birşey bulamadım.ben vista home pre. kullanıyorum.wmp bende var.eğer onun upload edilebilecek birşeyi varsa söyle ben ediyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

arkadaşım araştırdım senin için bayağı ama birşey bulamadım.ben vista home pre. kullanıyorum.wmp bende var.eğer onun upload edilebilecek birşeyi varsa söyle ben ediyim

saolasın arkadaşım ama ben media player a takmış durumdayım şuanda :( ,nasıl olurda ücretsiz kategorisine koydukları bir ürünü vista için de yapmazlar?
  • seninki N sürümüde ondan yani avrupa birliğinde çıkan sürüm..geçen senelerde drm hakları bilmemnesinden bir sürü dava ile uğraştı microsoft ve avrupa birliği kazanınca davaları microsoft hem yüklü miktar para hemde N sürümü altında içinde media player bulunmayan windows'lar çıkarmaya başladı...dolayısıyla o sürüme göre media player bulunmaz..normal media playerda kurulmaz...belki winamp fln kurabilirsin...yada n sürümsüz bir windows seçmeni tavsiye ederim..
  • dediğim aynı sistemimde 3 gün öncesine kadar mediaplayer kullanıyordum yani bi önceki vista kurmamda microsoft un sitesinden indirmiştim..
    Ama dediğiniz oalylar sonucu artık koymuyor olabilirler ama normal media playeri kurmuştum önceden..Winamp v.s kuruluyor artık onlarla idare edicem gibi gozukuyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.