herkese ii günler... konuyu buraya açtım inşallah sorun olmaz... --vista ultimate ve home premium işletim sistemlerinin ikisini de yükledim alt yazılı divx filmleri izleyemiyorum... --bs player videoları açıyo fakat altyazı açılmıyo. --xp uyumluluğunda çalıştırdım yüklü olduğu klasör içindeki tüm *.exe uzantılı dosyaları xp uyumluluğuna getirdim olmuyor.. --nero home da ise altyazıyı çalıştırıyor falak türkçe karakter desteği yok ve yazının boyutu gibi ayarları yapamıyorum.. --bi kaç tane divx programı yükledim kimisinde alt yazı desteği yok kimisinde yazı bozuk çıkıyo dil desteği gibi sorunlar nedeniyle. ---->>sonuç olarak vista kullanıp alt yazılı divx izleyen arkadaşlar bunu nasıl başarıyor??? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
kardeş bende öyle film izliyorum benim divx oynatıvalarım.gom player,vlc player.şimdi sen diyorsun ki alt yazı çıkmıyor o zaman vlc player da filmi açıyorsun izle.sonra alt yazı klasörünü tut filmin içine at sahsen ben öyle izliyorum işletim sistemim vista premium
Arkadaşım bende Bs player Pro v2.2 var ve alt yazıda da sorunum yok... İstersen bunu yukle bi dene olmazsa özelliklerine gir alt yazı bölümünü kurcala azcık... Bu arada Benim işletim sistemim de vista..
Belki bunu biliyorsunuzdur ama yine de yazayım. Bazı programlar, altazının dosya isminin illa ki film dosya ismiile aynı olmasını ister. Tüm programlarda, açmadığı durumlarda, altyazıyı manuel olarak açabiliyorsun (yerini göstererek)
Sana GOM Player tavsiye ederim, Türkçe dil desteği yok, fakat codec sorunun pek olmaz. Program kendisi sorunlu codec'leri anında gidip güncelliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme