Şimdi Ara

Vista'da çok ilginç bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows vistamda şöyle bir sorun var. işletim sistemi gayet iyi ve sorunsuz çalışmasına rağmen bilgisayarımda herhangi bir "resim" açtığımda (windows resim görüntüleyicisi ile) mavi ekran çıkıp bilgisayar restart oluyor.

Yardımcı olursanız çok sevineceğim...

• peki sorun çözümlerinde ne diyor ekran kartı driver ı mı? Bir de ekran kartın ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

peki sorun çözümlerinde ne diyor ekran kartı driver ı mı? Bir de ekran kartın ne?

restart attıktan sonra sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diyor. çözüm bulamıyor. sistem yeni toplandı zaten. ekran kartı gigabyte 7900gs 256mb ddr3
  • ramlerden suphelendim.... eger birden fazla ram varsa ayri ayri takip denemeler yap...
  • arkadaslar acıkcası vista hic birşeye yaramıyor ben den size tavsiye vista alıpda paranızı çöpe atmayın ben kendim bilgisayar satıcısıyım kesinkikle xp diyorum ne zamanki vista ile ilgili sorunlar kapatılır vista adama döner o zaman alın derim driver bulmak zor sistem hataları çok sistem göçmesi çok fazla elimde ultimed var sattıgım pc kurdum 1 hafta oldu 4 kez format yedi ve xp kurdum hiç bir sorun yok ki pc de 4 gb ram 2.8 cpu core 2 varken ? bunları yapıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutadg

arkadaslar acıkcası vista hic birşeye yaramıyor ben den size tavsiye vista alıpda paranızı çöpe atmayın ben kendim bilgisayar satıcısıyım kesinkikle xp diyorum ne zamanki vista ile ilgili sorunlar kapatılır vista adama döner o zaman alın derim driver bulmak zor sistem hataları çok sistem göçmesi çok fazla elimde ultimed var sattıgım pc kurdum 1 hafta oldu 4 kez format yedi ve xp kurdum hiç bir sorun yok ki pc de 4 gb ram 2.8 cpu core 2 varken ? bunları yapıo

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutadg

arkadaslar acıkcası vista hic birşeye yaramıyor ben den size tavsiye vista alıpda paranızı çöpe atmayın ben kendim bilgisayar satıcısıyım kesinkikle xp diyorum ne zamanki vista ile ilgili sorunlar kapatılır vista adama döner o zaman alın derim driver bulmak zor sistem hataları çok sistem göçmesi çok fazla elimde ultimed var sattıgım pc kurdum 1 hafta oldu 4 kez format yedi ve xp kurdum hiç bir sorun yok ki pc de 4 gb ram 2.8 cpu core 2 varken ? bunları yapıo

katılmıyorum...bu şekilde bir genelleme yapmak doğru değil bence..
    benim sistem aşağıda yazılı. 2 aydır vista home premium kullanıyorum, ne kurulumda ne de bu süre içinde herhangi bir donanımsal ve yazılımsal bir sorun yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.