Şimdi Ara

Vista'da güncelleştirme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vista home kullanıyorum ,güncelleştirme yaparken bir sorun çıkmıştı sonra bilgisayarım normal çalışıyordu ta ki bilgisayarı kapatıp tekrar açana kadar. Şimdi bilgisayarımı açıyorum windowsu açmadan güncelleştirmeler yapılandırılıyor diyor sonra %0 dan birden %92 oluyor ve kapanıp tekrar başlıyor. Ama asla windowsu açmıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• Modem fisini çek pc resetle bakalım tekrar güncelleme yapacakmı yaparsa güvenli maddan girmeyi dene yani olağan şekilde başlamasın windows???
  • güvenli modda başlattım, her türlü moddan başlattım yine yapılandırıyor sonra kapanıyor =(
  • windows cd sini takıp onar mayı dene arkadaşım şu da benden tavisiye olsun SP ler haricinde günceleştirme yapmayın otamatik günceleştirmeleri kaparın ben eskiden her zaman yapardım zarardan başka karı olmadı bu alışkanlıgımı bırakalıdan beri rahatım.
  • bunun windows cdsi yok da laptopum casper ,bi cd vermişlerdi ürün kurtarma diye onu taktım . umarım yaparım.
  • arakdaş haklı otomatik güncelleştirmeyi kapat ve virüs taraması yap.
  • o dvd den işini görürsün
    quote:

Orjinalden alıntı: freakygirl

bunun windows cdsi yok da laptopum casper ,bi cd vermişlerdi ürün kurtarma diye onu taktım . umarım yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 5 Şubat 2009; 14:51:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 yüklerken uyarı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • casper a mı özgü bu sorunlar ?
  • her kesin basına gelebilir casperla alakası yok ama günceleştirmelri kapat sıkıntı cıkıyo böyle arada.
  • teşekkürler, c sürücüme format attım ilk işim guncelleştirmelri kapatmak oldu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.