Şimdi Ara

işletim sistemi yükleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
16.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk basta konuyu umarım doğtu yere açmışımdır.
    Evet arkadaslar bugun eskı masa ustume format atmaya karar verdım
    yaklasık 5 6 yıldır kendım format atıyorum bugune kadar ılk defa bu sorunla karsılastım.

Bölüm olusturdm sonra sistem yüklemeye başladı bi yerden sonra duruyo ve hata verıyordu sınırlendım res attım pcye sonrada karsıma işletim sistemi yükleme hatası sorunu geldi ve ne yapsam gecmıyor usb den format denedım ancak yınede aynı sorun bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun :/

Not : Bıosdan önce cd rom yapıyorm ancak bırsey ıfade etmıyor bazı yerlerde hdd cıkartıp baska bır pc den formatlayn dıyor bu konuda acemı oldgm ıcın daha dogrusu bu yola ılk defa basvuracagmdan bu hdd ile laptop arasnda nasıl baglantı kuracagm bılgısı olanlar yardım ederse cok sevınırım sımdıden tesekkurler

• Öncelikle yükleme yaoptıgınız cd yi değiştirin farklı bir kaynakdan deneyin ... sorun çözulmediği taktirde varsa bilginiz hdd nin kablosunu degıstırın yada anakarta olan gırısını değiştrin ..

..laptopa bağlantıya gelınce tecrubenız yoksa bu durumda yardım almanız işinizi kolaylaştıracakdır.. forumda yazılanlarla baya uğraşırsınız ..karşılıklı uzun sürer bu süreç ..
  • hdd bozuk yada kuruluım cd si deneyerek bulacaksınız...geçmiş olsun..
    NOT; kurulum cd sinden başlayın
  • cdlerin bozuktur laptop a bağlamak için 3.5 inç hdd kutusu alman gerekiyor ama laptopunkini masaüstüne bağlayabilirsiniz
  • 4 cd denedm cdlerden degl laptopa atabılıyorum ayrıca hdd bozuk olması ıhtımalı var mı bılmıyorum format atmadan once pc cok ıyı calısıyordu :S
    Bazı yerlerde once 98 yükleyin dıyor ama anlamadım pekı laptopa nasıl baglıyacagım hdd yı
  • bu 3.5 inç hdd kutularına sımdı gıttı gıdıyordan baktım 2 model var sata harddisk İDE harddisk hangısı bırde fıyatlar 30 tl az bır fıyat ama buna deger mı yanı cozum olur mukı soncta 1 defaya mahsuz kullanacagım bunu
  • ben harddiskini bağlamak iççin dedim format atabilirmisin emin değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işletim sistemi sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım oda kesın cozum degıl yanı pekı bu durumu nasıl duzeltebılırım kımsenın basına gelmedımı aman gelmesn zatende :) gelenler bır yardımcı olursa cok sevınırım
  • şimdi sen res attıktan sonra tekrar cd den boot edincemi hata veriyor
  • res atıyorum hç birşey yapmadan bekleyınce işletim sistemi yükleme hatası verıyor ne yaparsam yapayım zaten bu hatayı alıyorum
  • otomatik açılır CD bul. ERD COmmander yada Mini Windows XP ile bilgisayarı açıp. Harddiskin Windows kurulu parçasını formatla. Yada harddiski çıkar formatla.
  • ne yaptımsa olmuyor bır turlu format bolumune gelemıyorum otomatık acılır cd hakknda bılgm yok:S windows 98 denym dedım malesef oda olmadı baska care yok mu
  • hdd yi başka pc ye takarsanız kesinlikle çözüm bulamazsınız !!! ilk önce cd değiştirmeyi deneyiniz. sistem tam kurulmadığı için o hatayı alıyorsunuz
  • Arkadaşlar konuyu hortlattım ama bugün bende bi ram vardı onu bilgi ayarımdakiyle değiştireyim dedim ramler anakartla uyumlu 2 ramimde değiştirdiğimde bilgisayarı açmadı neyse dedim olmadı eski rami takıyım eski rami taktığımda işletim sistemi yükleme hatası aldım sorun yok format atardım ama DVD cd yi okumuyor KLAVYE çalışmıyor ne yapacam şaşırdımyardım edin ltfnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.