Şimdi Ara

Vista da İstenen İşlem İçin Yükseltme Gerekiyor ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vista'da İstenen İşlem İçin Yükseltme Gerekiyor

"İstenen işlem için yükseltme gerekiyor" mesajı, Microsoft Vista işletim sisteminde belirli bir eylemi gerçekleştirmek için sisteminin daha yeni bir sürümüne yükseltilmesi gerektiği anlamına gelir. Bu mesaj genellikle aşağıdaki durumlarda ortaya çıkar:

• Sistem Gereksinimleri Karşılanmıyor: İstenen işlem için gerekli sistem gereksinimleri mevcut Vista sürümünde karşılanmayabilir.
    • Yükseltilmiş Yetkiler Gerekiyor: Bazı işlemler, daha yüksek kullanıcı yetkileri gerektirir ve bu yetkilere sahip olmayan kullanıcılar için "yükseltme gerekiyor" mesajı görüntülenir.
    • Eski Sürüm: Kullandığın Vista sürümü güncel olmayabilir ve istenen işlemi gerçekleştirmek için daha yeni bir sürüme yükseltilmesi gerekebilir.

Sorunu Çözmek İçin:

• Sistem Gereksinimlerini Kontrol Et: İstenen işlemin sistem gereksinimlerini karşıladığından emin ol. Gerekirse, bilgisayarını yükselt.
    • Yükseltilmiş Yetkiler Al: Bir yönetici hesabı kullanarak veya işlem için gerekli yetkileri kullanıcı hesabına atayarak yükseltilmiş yetkiler al.
    • Vista'yı Güncelle: Windows Update'i çalıştırarak Vista'yı en son sürüme güncelle. Bu, sorunu çözüp istenen işlemi gerçekleştirmeni sağlayabilir.

"İstenen işlem için yükseltme gerekiyor" mesajı, bilgisayarında istenen işlemi gerçekleştiremeyeceğini belirtir. Sistem gereksinimlerini karşıladığından, gerekli yetkilere sahip olduğundan ve Vista'nın güncel olduğundan emin olarak sorunu çözebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • lütfen yardım
  • Valla bu hata bende hiç çıkmadı ama şu ikisinden birini kastedmeye çalışıyor galiba;

• Yapabilmen için Home Premium / Home Basic / Business gibi sürümlerden Ultimate(en yüksek sürüm) sürümüne yükseltmen gerek.

• Sistemin yetmiyordur. İşlemci, RAM, ekran kartı gibi... Ki zannetmiyorum bunu pek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.