Şimdi Ara

Vista'dan Windows 7 e ücretsiz geçiş hakkında net bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vistadan Windows 7 e ücretsiz geçiş hakkında kesin bir bilgi varmı.1 temmuz 2009 dan sonra alınan vistalarda geçerli olacak diyorlar ama vista yüklü gelen dizüstü bilgisayarlar içinde aynı durum söz konusu mudur?

• quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Arkadaşlar Vistadan Windows 7 e ücretsiz geçiş hakkında kesin bir bilgi varmı.1 temmuz 2009 dan sonra alınan vistalarda geçerli olacak diyorlar ama vista yüklü gelen dizüstü bilgisayarlar içinde aynı durum söz konusu mudur?

peki bizim ne günahımız var bizde para verip almadıkmı bu 1 temmuz hikayeside nerden çıktı? ve ayrıca vistadan win7 ücretsiz geçilecekse eski almışsın yeni almışsın ne farkediyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Arkadaşlar Vistadan Windows 7 e ücretsiz geçiş hakkında kesin bir bilgi varmı.1 temmuz 2009 dan sonra alınan vistalarda geçerli olacak diyorlar ama vista yüklü gelen dizüstü bilgisayarlar içinde aynı durum söz konusu mudur?

peki bizim ne günahımız var bizde para verip almadıkmı bu 1 temmuz hikayeside nerden çıktı? ve ayrıca vistadan win7 ücretsiz geçilecekse eski almışsın yeni almışsın ne farkediyo?

aynen öyle. biz sanki bedavaya aldık orjinal vistayı. ne şimdi bu 1 temmuz. Allah belanı versin microsoft!!!!!!!!!!!!!!

• Sonra neden korsan kullanıyorsun madem W7 çıkacaktı vistayı çıkarmasaydın biz kobaymıyız kullandık tutması alın size W7 ama paralı.
  • 1 temmuzdan önce alanlar salak ya kimseye bedava yapma yapıyorsanda tam yap tepki de toplama
  • resmi bi açıklama yokken işkembeden attılan laflarla birilerine küfür etmek ne kadar hoşunuza gidiyor. almayın kullanmayın bu kadar basit.
  • Hem 1 temmuzda kdv indirimi bitiyor hemde 1 temmuzdan sonra alınan vistalarda geçerli diyolar.İlla bi yerden kazıklayacaklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben küfür etmiyorum ama hakkımı da kesinlikle helal etmiyorum , yasal kullandım hep ve
    çektiklerimi bir ben bilirim !! Neyinden memnunsunuz da koruyorsunuz ??

Sırf Vista kullanabilmek için binlerce TL verip aldığım bilgisayarımla resmen işkence çekiyorum.
    Güncellemelerden sonra yavaşlayıp , donmalar bıktım usandım artık...

Mecburen Windows kullanmak zorunda olmasam kesinlikle kullanmam, XP'nin gözünü seveyim ben.
    Windows 7 'yi de büyük hevesle bekliyorum , umarım yaşadığımız eziyetleri yaşatmaz bize
  • Microsoft bu ne yapsa yeridir, çok ilginç uygulamalarla karşımıza çıkabilir
  • valla o senin bilgisayarının problemi benim de laptopuımda vista var ama hiçbir sorun yaşamıyorum, kendi iş yerimde de amd 4200 1.5 ramle birlikte vista business kullanıyorum laptopum da t7500,2gb ram,onboard ekran kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

valla o senin bilgisayarının problemi benim de laptopuımda vista var ama hiçbir sorun yaşamıyorum, kendi iş yerimde de amd 4200 1.5 ramle birlikte vista business kullanıyorum laptopum da t7500,2gb ram,onboard ekran kartı

Emin ol benim bilgisayarımın problemidir, bilgisayarımda sorun vardır belki de,
    Vista sorunsuz mükemmel bir işletim sistemi çünki...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOĞUHAN

Ben küfür etmiyorum ama hakkımı da kesinlikle helal etmiyorum , yasal kullandım hep ve
    çektiklerimi bir ben bilirim !! Neyinden memnunsunuz da koruyorsunuz ??

Sırf Vista kullanabilmek için binlerce TL verip aldığım bilgisayarımla resmen işkence çekiyorum.
    Güncellemelerden sonra yavaşlayıp , donmalar bıktım usandım artık...

Mecburen Windows kullanmak zorunda olmasam kesinlikle kullanmam, XP'nin gözünü seveyim ben.
    Windows 7 'yi de büyük hevesle bekliyorum , umarım yaşadığımız eziyetleri yaşatmaz bize

aynı fikirde olduğumu belirtmek isterim

• Merhaba,

Haberle ilgili kaynak gösterirmisiniz ? Hayır Microsoft Türkiye'nin bu konudan bir haberi yokta o yüzden. :D

Şahsi tecrübelerime göre bedava verilmez. Upgrade ücreti ile Windows 7'yi satın alırsınız. Lakin vereceğiniz paraye değer mi orası tartışılır. Microsoft'un Türkiye'de katıldığım bir seminerde Windows 7'nin yeniliklerinden bahsedildi ve Virtual PC üzerinde 256 MB Ram ile çalışan Windows 7 gösterildi. Doğal olarak bende "bunun üzerinde ofis uygulamarı çalışacak, Internet Explorerde java ve flash çalışacak" dedim. Zaten piyasa 512 MB RAM yok. Önemli olan kaç MB ramle çalıştığı değil. Programlarda gösterdiği uyumluluktur. Ne kadar ram kullandığı önemli değil. Önemli olan işletim sisteminin hızlı ve akıcı çalışması ile uyglama başarısıdır. Yoksa 2 GB Ram ile hesap makinası kullanacak değilim. Durum değerlendirmesi yaparsak Windows 7 RC ilk kurulduğunda hızlı olabilir. RC sürümü çıktığında direk geçiş yaparak tüm işlerimi RC sürümü üzerinden yapıyorum. Açıkçası yüklediğim zamanki kadar hızlı değil ve giderekte performans kaybı gösteriyor. Üstelik sürekli program kuran ve kaldıran bir kişide değilim. İşletim sistemini kurduğumda programlarımı kurarım. Programlarımla çalışırım. Arada programlarımın update (günceleme) yaparım. Yine seminerde hızlı açılıp kapandığıdan bahsedildi. Sanki sürekli açıp kapatacağım. Bilgisayarı media center olarak kullanan kişiler için önemli bir husus olabilir. Lakin sleep (uyku) modu varken "hızlı açlıp-kapanıyor" demek manasız. Keza artık donanımlarda uyku modunu destekliyor. Vista ilk çıktığında kurduğunuz bilgisayarı kasarken şimdiki bilgisayarlar oldukça iyi performans verdiklerini unutmak lazım. Ama şu kesin olarak bilinmedir ki Windows 7 yeni bilgisayarların işletim sistemdir. Zaten yeni uygulamalarda sizin en az 1 yıllık bilgisayarınız olduğunu kabul ederler. Daha DirectX 11 destekli ekran kartları çıkmadı. Harddisk erişim süreleri sürekli düşüyor, Ram hızları artıyor, CPU'lar'da 4 çekirdek standarda doğru gidiyor (ben 2 ile 4 arasındayım. :) ) Powersupply (güç kaynakları) 1.000 Watt ütü gibi olmak üzere. Windows 7 çıktıktan sonra kısmetse Marsa gideriz. :) Aya giden Apollo mekiğinde kullanılan bilgisayar 1 ile 25 MHZ arasında diye hatırlıyorum. Benim için asıl şaşırtıcı olan Microsoft'un 1995 yılından bu yana (14 yıl. Windows 7'nin çıkışı ile vs... ile 15 yıl) yapa yapa Windows 7'yi mi yapabiliyor olması ? 1995 bu yana insan daha fazla istek içinde oluyor.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemirci1 -- 7 Haziran 2009; 1:54:54 >

• microsoft türkiye servislerini arayan falan varmı? bu konuyu soran?
  • Arkadaşlar zamanında orjinal xp ler vista olmuştu. Vistalarda W7 olur diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

microsoft türkiye servislerini arayan falan varmı? bu konuyu soran?

Merhaba,

Microsoft Türkiye'yi arayıp sorabiliriz. Fakat uygun bir cevap alacağınızı düşünmüyorum. Doğmamış çocuğa don biçmek gibi olur.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemirci1 -- 9 Haziran 2009; 23:14:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar zamanında orjinal xp ler vista olmuştu. Vistalarda W7 olur diye düşünüyorum...

Merhaba,

Upgrade ücreti bugün ödenirse bu günde Vista olur. Ama bedava kastediysanız kurumsalda da bireyselde de ben hatırlamıyorum.

Saygılar
  • Aslında microsoft bile vistadan nefret ediyor kullanıcılarını win 7'ye yönlendiriyor.Onlar içinde vistaya destek sağlamak sıkıcı bir hal alıyor hele win7 çıktıktan sonra birde vista iyileştirmeleri için uğraşmak pekte akla yatkın gelmiyor.

Wista kullanıcılarına bu şansı verip win7 ye terfi ettirirse kendide karlı çıkar bu işten.Zaten win7 çıktıktan sonra vistanın iyileştirmelerine pek özen göztereceklerini zannetmiyorum.Umarım bu geçişi gerçekleştirirler malum vista hakikatten sorunlu.
  • arkadaşlar internette gezinirken bilhassa notebooklar için 26 haziran tarihinden sonra alınan sistemlerde ücretsiz geçiş olacağı yazıyor. Bu olayın doğruluk derecesi nedir?
  • Korsan diye bişey var kardeşim Windows a da para mı verilir ya
    Boşunuza kasmayın kendinizi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.