Şimdi Ara

vista güvenlik mekezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın donanım haberli arkadaşlar kafama takılan birsorunum var benim ben vista ult. kurdum kurduktan sonra vistanın güvenlik merkezi ve güvenlik duvarı sistem geri yüklemeyi update kapatım ama her açılışta bunlar kapalı diye güvenlik merkezi uyarısı çıkıyor yadım..... not : msconfigden kapadım hizmetlerden.)

• o kapattığın yerde sol da altta güvenlik merkezi yazısı olması lazım ona bas ve uyarı yöntemi var ordan uyarıları kapat

kısaca Denetim Masası\Güvenlik burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Eylül 2008; 14:51:31 >
  • kardeş olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostsaltuk

kardeş olmadı

ordan oluyor yaw eminim

birde sen msconfig den aç denetim masasından kapat ve uyarıyıda kapat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Eylül 2008; 20:11:23 >
  • senin o dediğin yerde daha önceden oluyordu onu biliyorum ama şimdi o seçenek yok istersen resmini vereyim regden olan yer filan yok mu açaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostsaltuk -- 7 Eylül 2008; 20:16:34 >
  • Güvenlik Merkezine gir.Yan tarafta solda 'Güvenlik Merkezinin Beni Uyarma Biçimini Değiştir'var.Ona tıkla ve 'Bana bildirme,simgeyi de gösterme' seçeneğine tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkankylie -- 7 Eylül 2008; 20:24:25 >
  • teşekkürler ikinizede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.