Şimdi Ara

vista home premium laptop aldık ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar aldığım laptopta orjinal vista home premium var. laptopa bişi olduğu zaman format atmak için vista cd si fln vermediler?sadece bir kerelikmi bu orjinal işletim sistemi?

• notebook bilgisayarlarda bazen yanında dvd vermezler, işletim sistemi makinenin harddiskine gömülü olarak gelir. bilgisayar açılışında f8 e basarak çıkan menüden vista nın tekrar kurulumunu seçersen, 2dk içinde, tüm sürücüleri yüklenmiş olan vista kullanımına hazır olacaktır.
  • selamlar.. evet artık kurulum cd si yok.. bilgisayarında programlar menüsünde recovery manager die bir prg olması lazım. ondan kurulum dvd si yaratbiliosun istersen..ben öyle yaptım elinde bulunur bence daha iyi olur..
  • En azından kurtarma DVD si vermeleri lazım

LG de veriyorlar
  • LG de değil hepsinde veriyorlar
  • yha bnm toshiba marka içinden bi cd çıktı ama dediğiniz cd mi ki?üstünde şunlar yazıyor:
    toshiba resmi fln var.sadece yeni toshiba bi pc ile verilir yazıyo.çeşitli rakam ve yazılar var
    465fw4ff46(salladım).en tepede ürün kurtarma yazıyor.alttada windows vista home premium 32bit yazıyor.

acaba bu bnm orjinal vista home premium 32bit cd'm mi?bunlamı format atçam gerek olduğu zaman?
  • hepsınde kurtarma cd sı felan vermıyorlar kendın yapıyosun kurtarma cdsını hp de mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

yha bnm toshiba marka içinden bi cd çıktı ama dediğiniz cd mi ki?üstünde şunlar yazıyor:
    toshiba resmi fln var.sadece yeni toshiba bi pc ile verilir yazıyo.çeşitli rakam ve yazılar var
    465fw4ff46(salladım).en tepede ürün kurtarma yazıyor.alttada windows vista home premium 32bit yazıyor.

acaba bu bnm orjinal vista home premium 32bit cd'm mi?bunlamı format atçam gerek olduğu zaman?

ta kendisi
  • oyle bi cd kullanmadim (vista kurtarma cd si), ama forumdan birisi windowsun kurtarma cd si kullanildiginda kullanilan harddiskin tamami eskiye donuyor demisti (yani D: dekiler de ucuyormus).

konu ile ilgili bi baska bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim.
  • arkadasım bunu nasıl yapıyorsun, biraz detaylı açıklarsan bende deneceğim.
    recovery dvd kullanmadan ve E sürücüsüne dokanmadan yüklenebiliyor mu?
    Ben açılışta F8 e basarak "repair your computer" a giriyorum, sonrasında seçeneklerin en sonunda "restoring the complete windows operating system" i mi seçeceğim???

quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

notebook bilgisayarlarda bazen yanında dvd vermezler, işletim sistemi makinenin harddiskine gömülü olarak gelir. bilgisayar açılışında f8 e basarak çıkan menüden vista nın tekrar kurulumunu seçersen, 2dk içinde, tüm sürücüleri yüklenmiş olan vista kullanımına hazır olacaktır.
  • quote:

yha bnm toshiba marka içinden bi cd çıktı ama dediğiniz cd mi ki?üstünde şunlar yazıyor:

kardes benimkide toshiba ve home premium bendede aynı dvd var onun içinde 1,5 gb gizli biyerde(bk.kullanma kılavuzu)
    onla format atıyorsun ve tüm driverlarını kendi kuruyor..şimdiye kadr sayısız format attm kendiliğnden driverları kurması mükemmel..
    bi sorun olursa sorabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

oyle bi cd kullanmadim (vista kurtarma cd si), ama forumdan birisi windowsun kurtarma cd si kullanildiginda kullanilan harddiskin tamami eskiye donuyor demisti (yani D: dekiler de ucuyormus).

konu ile ilgili bi baska bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim.

evet ya ben kulanıyorum format atarken sürücülere filan ulasmıyorsun.. direk hersyi silio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns emre -- 20 Aralık 2007; 23:53:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yns emre

quote:

kardes benimkide toshiba ve home premium bendede aynı dvd var onun içinde 1,5 gb gizli biyerde(bk.kullanma kılavuzu)
    onla format atıyorsun ve tüm driverlarını kendi kuruyor..şimdiye kadr sayısız format attm kendiliğnden driverları kurması mükemmel..
    bi sorun olursa sorabilirsin

arkadasım nasıl yaptığını detaylı bir şekilde açıklayabilir misin? bende ilk defa deneyeceğim. kullanma kılavuzunda talimatları izleyin diye yazmış ama detayı yok... veya sana mail adresimi pm atıp msn den konuşalım mı detaylarını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukaslan -- 21 Aralık 2007; 0:00:56 >

• quote:

arkadasım nasıl yaptığını detaylı bir şekilde bana açıklayabilir misin? bende ilk defa deneyeceğim. kullanma kılavuzunda talimatları izleyin diye yazmış ama detayı yok... veya sana mail adresimi pm atıp msn den konuşalım mı detaylarını?

buyukaslan imzana bktıgıma göre sen a200-1bp kullanıyorsun bende onu kulanıyorum..
    format atarsan herseyin gider ama kararn kesinse sen pm at bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns emre -- 21 Aralık 2007; 0:04:18 >
  • Windows Vista Home Premium 32 bit urun kurtarma cd si bozuldu neyapacagım lutfen acıl yardım laptopta goctu kaldım yapayanlız

toshiba U300 laptobum D : deki yedegınıde sılmısım yaaa
  • aynı işletim sistemi bende de var. benim laptopda cd vermediler. recovery bölümü vardı. onuda 10 gb boşuna gitmesin diye sildim. ve recovery yapınca bir sürü lüzumsuz program da yükleniyor ayrıca.

sana tavsiyem bir yerden vista dvd si bul internetten indir. bunu bilgisayarına kur ve laptonunun altındaki orijinal vista serialini gir. artık orijinal bir vista kullanmış olursun. sürücülerini de internetten indirebilirsin. recovery cd si almadıysan.
  • hort yuh!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.