Şimdi Ara

VISTA, IIS Kurulumu (Windows Bileşen özelliklerinde hata mesajı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    VISTA Home Premium'da IIS kurmaya çalışıyorum. Denetim Masası\Programlar ve Özellikler bölümünde Windows özelliklerini ac veya kapat dedikten sonra gerekli tercihleri yapıyorum, ne yaparsam yapayım, bir süre işlem yaptıktan sonra sistem,

"Bir hata oluştu. Özelliklerin tümü başarıyla değiştirilemedi" şeklinde mesaj veriyor.

Yardımlarınız için teşekkürler.

• Vista Home Premium A IIS Kuramazsiniz, BabyWeb server gibi yazilimlar kullanmanizi tavsiye ederim
  • home Premmium a IIS kurulabilir. sadece home Basic e kurulamaz.
  • Xp Home Edition'da da yüklenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 28 Eylül 2008; 16:30:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Xp Home Edition'da da yüklenmiyor.

yükleniyor
    bende öyle diyordum bir arkadaşım yükledi sanırım service pack den sonra oldu :)

Home premium war bende cok ugrastım iss icin ama basardım :) cok zordu.
  • nasıl zordu yaw ben 10 dk da kurdum (not 9 dk si yükleme 1 dk si ayar)
    yaptığım tek ayar klasör izinleriydi
  • Arkadaşım zahmet olmazsa nasıl kurduğunu buraya da yazabilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar acilen yardım ne olursunuz , uyarı alıyorum ııs kuruluyorr en son bir hata oluştu. özelliklerin tümü başarıyla değiştirilemedi bole bı hata verıyor , vista ultımate x64 sp1 sısteme sahıbım. ne yapabıırım acıl yardım ? uac devre dısı bıraktım vırus porograı devre dısı yıne aynı sorun guvenlı kıptede kurayım dedım yıne aynı ne yapabılırrımmm :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 26 Mayıs 2009; 21:02:53 >
  • kendı soruma kendım cvp vereyım cvbı bu arkadaslar burdakılerı aynen yapın :http://support.microsoft.com/?id=930911
  • sevenhilli ne kadar teşekkür etsem azdır xp ye geçmeme ramak kalmıştı
    bi de mysql i kullanabilsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdibav -- 17 Haziran 2009; 12:54:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.