Bir kaç gün önce bilgisayarlardan birine vista kurdum ancak, henüz ağda xp kurlulu dier bilgisayar ile ağ kurmayı başaramadım. Öncesinde xp kurulu iken hiç bir sorun yoktu. Vista kurduktan sonra hiç bişekilde görmedi bilgisayarlar birbirlerini. İki bilgisayardada firewall lar kapalı, vistada windows defender kapalı,iki bilgisayrdada virüs programı yada herhangi bi firewall kurulu değil,xp için gerekli olan güncelleştirme paketi yüklü(kb922120). Vista üzerinden sadece "ağ haritası" üzerinden diğer bilgisayarın ağa kablosuz bağlantı ile bağlandığını görebiliyorum. Ancak bilgisayar ve aygıtları görüntüle dediğimde sadece kendisini görüyor,diğer bilgisayarı görmüyor,hatta USRobotics modemide görüyor. Ama Xp kurlu bilgisayarda görünmüyor. Xp kurulu bilgisayarda aynı şekilde sadece kendisi görüyor. İki bilgisayrında çalışma grupları WORKGROUP olarak ayarlı. Ama hala görmemekte ısrar ediyor. Bilgisayrlar birbirlerine sorunsuz ping atabiliyor. Ne yapmam gerek bir türlü bi çaresini bulamadım.Yardımcı olabilicek birisi varmı?
arkadaşlar yokmu hiç bir fikri olan bu konuda. Çok acil yardıma ihtiyacım var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme