herkese mrb demek istiyorum öncelikle ve sorunumu anlatarak başlıyacağım ben windows vista home premium kullanıcısıyım ve bilgisayarımda 10 tane online oyun yüklü sadece 1 tanesi; knıght online çalışıyor.. oyunlardan aldığım sorunların hepsi aynı firewall ayarlarınızı kontrol edin,pacth serverine bağlanılamıyor vb. ve ben bilgisayarımda online oyun oynayamıyorum napmam gerekiyor bu konu hakkında firewall ayarlarımda oyunlara izin veriyorum;olmuyor kapatıyorum,virüs programımı kapatıyorum ama olmuyor hep aynı sorun ne yapmam gerek anlatırmısın lütfen bir çözüm önerin bana windows xpye geçcektim sabit diskimin xpyi görmediği için geçemedim ve forumlarda okuduguma göre tanıtmak zararlı olabiliyormuş bilmiyorum ne yapmam gerek acaba
arkdaşım bende vista kullanıcısıyım ve world of warcraft çok rahat oynuyorum yükledikten sonrada hiç bir şey yapmaya gerek yok.aklında olsun
hmm teşekkür ederim wowu denemedim oturdugum yer bir ilçe ve burda orjinalı yok ama şehire gidince arayıp denemeyi düşünüyorum peki başka çözümü olan war mı
wındows guvenlık duvarını kapatıp denedınızmı?
son care olarak, oyunun calıstıgı portu, adsl modemden, kendı ıp nıze tanıcaksınız