Bildirim
Vista overclock
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende arıyorum bi yolunu bulamadım :(
NVTune yapacak falan deniliyo ama kesin bişey bulamadım ben -
benimde o\c ye ihtiyacım var ama yapamıyorum annamadım gitti ati tool u yükledim programı açtım ama saat ayarlarını sönük gösteriyodu yani ayarlanmıyodu işallah yakında çıkar yeni sürümü... -
7600GS Sonic var Oc yapamıyorum .OC yapmadınmı Sonic in ne anlamı kaldı .Ekran kartının bios undan oc yapmak gerekecek böyle giderse onada uğraşmak istemiyorum .Ne alaka iptal etmişler oc menülerini anlayamadım yaaw. -
Aynı durumdayım bi yolunu bilen yoqmu. -
vista üzerinden ekran kartına o/c yapılıyor. yolu var yanlız çok zahmetli tavsiye etmem -
vista ya neden geçtiniz ki? hele ki ms yapmiş ise, işletim sistemi ilk çiktiğinda hep sorunludur. zamanla belki kullanilabilecek bi hal alir(bkz xp) veya win ME gibi hiçbir zaman iflah olmaz. 2 sene beklemesini öneririm geçmeyi düşünen arkadaşlarin en az. tabiki vistasız yapamadiklari çok önemli işleri yoksa.
hem performanstan yiyip(3d uygulamalarda %5 kadar bir performans kaybindan bahsediliyor) hem ekran kartini o/c yapamamak özellikle oyun oynayan biri için çok koyucu olsa gerek.
1-2 aya en fazla o sorunu çözüp bios update sis o/c yapabilecek hale getirirler. bu donanimin default ayarlarda kullanilmasini isteyen ve modifiye yapilmasini engellemeye çalişan Microsoft mantığının bir sonucu sanirim. keşke oyunlar için elimiz mahkum olmasa... -
msn adresini ver gönderiyim -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X